Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tym serem

na kogo glosować przekonujcie mnie

Polecane posty

Gość co z tym serem

wybory za pasem nie podoba mi się jarosław ale gorszy chyba jest komorowski .kto waszym zdaniem będzie lepszym prezydentem na kogo mam zaglosować

Gość co z tym serem
wydaje mi się że jarek to mniejsze zlo ,PO to afery klamstwa luzactwo w sprawach poważnych

Poczytaj sobie jakim człowiekiem jest jaruś. Nie patrz na partię, patrz jak się ten człowiek będzie reprezentował. Komorowski jest najbardziej konserwatywny i religijny ze wszystkich członków platformy, co mi nie pasuje, ale skoro Cimoszewicz nie kandyduje to nie mam na kogo głosowac. Zależy jeszcze jaki program przedstawi Napieralski i czy powie coś mądrego. Bo jak dotąd nic ciekawego nie zrobił.

Jezeli dla Ciebie Jarek to jest miniejsze zlo, to nie ma sensu Cie przekonywac :)

Olechowski startuje w wyborach ??? Ma ktoś cała listę kandydujących ? Ze swojej strony na samym początku odradzam Komorowskiego. A wybory wygrałaby i to w cuglach Kwaśniewska ale woli nie startować żeby nie wyszły na jaw Jej machlojstwa :D

Gość na Donalda Tuska

Gość Na nikogo
myślicie naiwniacy, że to coś zmieni :D

Olechowski i Bron K.to najgorsze zło:P.Mimo tego ze nie lubiłem klonów to mimo wszystko klon nie jest aż taki potworny jak tych 2:P.To chyba już lepszy jest giertych:P.A tych 2 wspiera: trucie ludzi aspartamami,gmo,pigułami itd. oraz oddają Polskę za nic znacznie intensywniej od kaczora l:O.

Gość niemiec germanista
komora gomora tyle Ci powiem a Jarosław Kaczyński to jest patriota i dobry czlowiek, ja bede na Niego glosowac

Gość dsgfdgsdfg
komorowski to mniejsze zło? skąd ty się urwałeś? jak komor będzie prezydentem to dopiero jajca się będą działy. szczęście że mieliśmy kaczora który skutecznie blokował niszczenie kraju. co nam po zafundowało? liczne afery i sprowadzenie polityki do poziomu samoobrony czyli populizm, populizm i jeszcze raz kumoterstwo.

"dsgfdgsdfg komorowski to mniejsze zło? skąd ty się urwałeś? jak komor będzie prezydentem to dopiero jajca się będą działy. szczęście że mieliśmy kaczora który skutecznie blokował niszczenie kraju. co nam po zafundowało? liczne afery i sprowadzenie polityki do poziomu samoobrony czyli populizm, populizm i jeszcze raz kumoterstwo. " TO JUŻ WOLĘ SAMOOBRONĘ:P.

Gość niemiec germanista
dokladnie, wszystko lepsze niz PO, oni Polske rozkradaja i rozdaja obcym, zobaczcie co z tym gazem lupkowym robia... gdyby Nasz Prezydent zyl to nigdy by do tego nie dopuscil:(

Z tym gazem łupkowym tak się dzieje, bo nie posiadamy takiej technologii by go wydobyc. Amerykańce za to mają. Lepiej czerpac z tego jakiekolwiek dochody niż nie miec z tego nic. Pozatym Amerykańce bedą chętniej z nami interesy prowadzic teraz :classic_cool: No i Gazprom jest tez zainteresowany.

Gość niemiec germanista
tak, 1% dochodow podczas gdy miedzynarodowe standardy to okolo 20%

Gość PO znowu nas sprzedalo
za psie grosze, a wy jak te barany chcecie glosowac na nich dalej:o

Gość glosuje na PIS
i kropka KONIEC PRZEKAZU

Gość lista kandydatów wciąż otwarta
więc konkretne dywagacje będziemy prowadzić po ogłoszeniu listy kandydatów i ich tzw. "sylwetek". Ja zamierzam głosować na kandydata SLD - Napieralskiego z powodów następujących: - chcę w końcu przypomnieć sobie jak to jest, kiedy na świecie istnieje coś innego niż PO-PIS (razem tudzież osobno, w niekończącym się konflikcie na tle jakichś dawnych spotów przedwyborczych) - przełamać wieloletnią wszechwładzę tych dwóch partii, która (bez względu na to, jakie ktoś ma poglądy) ogranicza nam znacznie wybór. Na dzień dzisiejszy możemy popierać PIS lub PO, bo inne partie się w zasadzie nie liczą - a przecież mogą mieć coś do zaoferowania, bez względu na to czy to SLD czy Prawica RP. - z uwagi właśnie na małą reprezentację SLD w parlamencie nie trzeba się obawiać, że G. Napieralski będzie prezydentem "partyjnym" (co się zarzucało ś.p. Lechowi K.) - w parlamencie liczy się (na dzień dzisiejszy) PO-PIS a po Napieralskim nie można się raczej spodziewać, że zajmie stanowisko w tym właśnie wiecznym konflikcie. - oczywista w takiej sytuacji będzie chęć współpracy Napieralskiego z rządem - nie będzie wetowania ustaw na oślep - co by nie mówić o SLD, jest to partia znana z zawierania licznych przyjaźni międzynarodowych (co niektórzy wysuwają jako zarzut). Zdaje się, że poza Irakiem itp. żadne państwo nie zdążyło się za ich rządów obrazić. Słowem - sytuacja obecna (wszechwładza PO-PISu i to pokłóconego na amen) wskazuje, że "prezydentem wszystkich Polaków" może być tylko osoba neutralna, stąd uważam, że powinniśmy głosować na Napieralskiego bez względu na własne poglądy prawicowe lub lewicowe.

Gość parasol gieni
korwin-mikke ! to jest człowiek z jajami, inteligentny, nie zmienia poglądów co 5 minut. jest nadzieją naszego kraju

Gość do czynnik psi
wszędzie wypominasz pisowi koalicje z lepperem a nie podajesz przyczyn, nie pamiętasz jak się tusk obraził, ze nie wygrał wyborów i nie dotrzymał obietnicy o koalicji, wiec co pis miał robić, odejśc z sejmu? własnie o to chodziło tuskowi, ale mu się nie udało. Zreszta giertych jako minister edukacji sprawdził się w pewnych kwestiach, choc sympatia nie pałam, to jednak trzeba mu to przyznać