Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda2000000

czy koles korzystajacy w przeszłosci z usług prostytutek może byc dobrym kandyda

Polecane posty

Gość Limonka345b
Właśnie będąc u fryzjera widziałam reprezentantki burdelu ... Wcale nie były ładne ... Zniszczone bardzo ... Jedna nie miała zębów .... :D A jednak ruch w interesie spory ... Fryzjerka je zagadywała ... Zatem faceci korzystający z tych przybytków nie mają żadnych wymogów oprócz dziur ....

Gość Limonka345b
"media powini tego zabrnoci Limonka, naprawdę myślisz że faceci by nie chcieli mieć kogoś na stałe i zaufanego?? To po części brak odpowiednich kobiet sprawia że wolą korzystać z życia bo jest krótkie. Taki wybór między wsystkim a czymkolwiek." Wierz mi, że odpowiedni facet nie ma problemów ze znalezieniem odpowiedniej kobiety ...

Gość media powini tego zabrnoci
to prawiczki fernandku Nie śmiej się z takich ludzi, bo są to często ludzie udczciwi mimo wszystko. Limonko kochana piękne teorie tworzysz :) Moja pierwsza łatwa dziewczyna....cóż... nic nie musiałem robić, sama się pakowała do łóżka. Nie było żadnych emocji, gierek i innych udziwnień. Limonko ile masz lat ?:)

Gość Limonka345b
Baaa .. nawet nie musi szukać ... same go znajdą ... :)

Gość po prostu brak mi słów
Limonka brawo :D

Podaj wiek Limonko :)

Gość Limonka345b
Mam już trochę lat ... Skoro w takich dziewczynach gustujesz, to współczuje ... Znam faceta, który nawet jeśli by chciał nie dałby rady skorzystać ... bo ma wymogi spore ... i byle co go nie podnieca ...

Gość bo w zyciu chodzi
o seks a nie jakies podchody by zamoczyc po co? :O dobrze ze sa chociaz dziwki , wiec facet ktory za "fajnie" nie wyglada zawsze moze zamoczyc bez parcia na szklo :D

Limonko, nie wiem w gdzie Ty żyjesz ale chyba na innej planecie. Z pośród wszystkich moich kolegów, najwięcej dziewczyn/kobiet mieli Ci najmniej wartościowi że tak to ujmę. A Ci co szanowali kobiety...do tej pory kończą sami w kiblu.

Nie chce Twojego fałszywego współczucia, bo jest ono nawet nie potrzebne.

Gość tarara
fanrandek co ty porownujesz dotyk bylego chlopaka a dotyk dziwki...troche nie na miejscu porownanie

Gość Limonka345b
Hmm ... znam jednego takiego ... ma spore wymogi i może faktycznie tabuny tego nie spełniają ... ale dzięki temu kariera jego zyskała ... Jest bardzo rozbudowana ... zarabia majątek ... Dba także o rozwój ... nie nudzi się i nie spędza życia nędznie ... Jest boski ... i niesamowity ....

To oświadcz mu się :D Powiedz co do niego czujesz. Po tym wpisie chyba Cie Limonko rozpoznałem bo była tu jedna taka co wzdychała to takowego. Powiedz czy on ma aż takie wysokie wymagania że Ty ich nie spełniasz? :P

Gość Limonka345b
Spełniam w większej części ... :) Charakterku nie podziwia ... :P

Gość Limonka345b
Ale do towarzyszenia na imprezach rodzinnych wybrał mnie .... :) A adoratorek ma dużo ... A zapomniałam wspomnieć o mojej największej wadzie .... Jestem kobietą zajętą ... :O

Gość Limonka345b
I tej mojej wady też nie trawi ...

Gość Limonka345b
Sam by się może oświadczył, gdyby nie powyższa wada .... Ale chyba pracuje nade mną ... mam wrażenie ... :P Nawet mówi o naszej przyszłej córce ... powinna być z wyglądu drugą mamą, ale oby nie z charakterku ... :P

Dobra, więcej nie potrzeba czytać. Facet co poszedł na dziwki to zakłamany huj, a Limonka mimo iż zajęta, romansuje z jakimś kolesiem i to jest w porządku. Brawo, brawo!

Gość o pastuszku bajka
Ale do towarzyszenia na imprezach rodzinnych wybrał mnie no to sie zesraj z radości, że cie wybrał .... kur.wa co za zakompleksione dziewczę NO TAK wybrał cie samiec więc jesteś lepsza niż inne ALE JESTES GŁUPIA hahahha dzieki za podniesie humoru hahahahahah

To przechodzi wszelkie granice jak dziewczyny się nie szanują teraz. Jest równouprawnienie, każdy ma jednakowe szanse ale nie lepiej marzyć lub się slinić do jakiegoś faceta. Nic tylko z Was korzystać :)

Gość Limonka345b
o pastuszku bajka - cieszę się, że takiemu gejzerowi umysłowemu poprawiłam humor ... Co Ty możesz wiedzieć o prawdziwym facecie? To z pewnością nie wkładający we wszystko, co nie ucieka ... Niektórzy szanują się ....

Gość o pastuszku bajka
hahahahahahahahahaha szanują się i je.bią taką limonkę i w nią wkłada, bo ona przeciez nie rusza się, nie ucieka, wręcz przeciwnie z radochą rozkłada nogi (mimo, że jest zajęta .... Jesteś zajęta jak kibel? :D) hahahahahahahahahahahaahahha

Gość Limonka345b
Nic o nas nie wiesz ... więc zachowaj uwagi uświadamiające dla innych potrzebujących Twoich cennych spostrzeżeń .... Nic nie zmienisz ...

Gość Limonka345b
Wróć lepiej do pasienia owiec .... :D

Gość Limonka345b
One może chętniej Cię wysłuchają ...

Gość o pastuszku bajka
hahahahahah o lol :D ale to przecież tylko stwierdzenie faktu, żadne uświadamianie :D no tak każda puszczalska myśli, że jej przypadek jest wyjątkowy LOL dzięki, naprawdę śmiech to zdrowie Dzięęki ! :D

Gość Limonka345b
Ależ proszę ... Śmiej się do woli ...

Gość bojabojaboja
Zależy jakie kto ma podejście. Mi nie przeszkadza, że facet miał dużo partnerek, mimo, że sama jestem święta w porównaniu z nimi wszystkimi. Ale seks za pieniądze? Nie, tego bym nie zaakceptowała.

Gość kobiecakobietkano1
Chyba lepsza prostytutka niz jakas pierwsza lepsza na disco chocby... mniejsze szanse, ze cos sie złapie. Fajnie by bylo, gdyby faceci nie korzystali z takich uslug... ale jak facet ma np ze 30 lat z plusem i aktualnie jest sam, hormony buzuja i musi na "juz" to w sumie nie ma sie czego dziwic. Zresztą każdy normlany facet chce jak najszybciej "zwiazek skonsumowac", wszystko i tak kreci sie wokoł jednego a tylko my - co niektore- stawiamy poprzeczke. i jesli przy okazji sie jemu podobamy, jesli lubi z nami przebywac to bedzie sie staral i bedac w poczekalni na dziwki nie pojdzie.

Gość to do was kobiety rakiety
same swiete nie jestescie, wiekszosc z was miala przygodny seks, wiec nie macie prawa oburzac sie o burdel. wiekszosc z was daje dupy nie pozniej jak po miesiacu "chodzenia", wiec jestescie latwe i zalosne, gdyz cipami myslicie