Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota-art

Kłopot z dużym biustem.

Polecane posty

Dziewczyny z dużym biustem macie takie wrażenie, że na basenie czy w letni dzień kiedy eksponujecie swoje kształty wszyscy się na was gapią? Ja mam takie wrażenie a co gorsza najbardziej obgaduja chyba inne dziewczyny i zastanawiam się czy to zawiść, zazdrość?

Gość maxcola
nie przejmuj sie tylko ciesz🖐️

Gość Wg biologicznego to
Zazdroszcza:classic_cool:

Gość o jesio :P
Tak, tak wszyscy ci zazdrościmy twojej zajebistości, bo zapewne to chcesz usłyszeć w tym temacie. Jakie to masz wspaniałe cyce i jak to te wstrętne płaskie strasznie ci tych cudownych skarbów zazdroszczą :P 🖐️

Gość warto przeczytać
Zauważyłam ...po sobie :D Mam duży biust ! Całe szczęście, że jest ....ha ..no po prostu fajny !

Ciężko jest się cieszyć gdy widzę te zawistne spojrzenia a przeciez to nie moja wina ze mnie hojniej natura obdarzyła.

Gość Wg biologicznego to
Sie nie przejmuj tylko wypinaj;) Jakby one miały to by wypinały i sie nabijały z Ciebie ,ze jestes płaska:P

Zawiode cię, też mam duży biust :P

Gość warto przeczytać
Jeśli biust jest jędrny i ładnie go eksponujesz w dobrze dobranym biustonoszu to "plus" i mogą sobie gadać co chcą ..... mamy plusik u facetów :) ( chłopy to dzieciaki ----> lubią sobie possać suta :D) dzieciaki ;-)

Gość warto przeczytać
a jaki masz ?

Dorota-art dlaczego myslisz,ze z zawisici??? ja jestem hetero,a zdarza mi sie obejrzec za ladna dziewczyna na ulicy. Chyba kazdy lubi patrzec na to co piekne;]

Twoje wnioski były równie szybkie :D Denerwuje mnie takie pochopne podejżewanie o zazdrość. Nie każdy musi uważać, że twoje piersi piękne i ci ich zazdrościć. Temat po prostu aż ukrycie krzyczy: chwalcie moje piersi, zbesztajcie te przebrzydłe deski :P

Gość warto przeczytać
i ...już Idę o zakład, że np; Olka11305 ma cysie jak moja 13- sto letnia chrześnica ;)

Chyba dziewczyny źle mnie zrozumiałyście rzeczywiście mam duzy biust i pisze NIE RZĄDNA POCHWAŁ a w celu zwrócenia uwagi na fakt iż niektóre kobietki nie potrafia się zachować np. w miejscu publicznym takim jak basen i jak tylko sie pojawiam szepczą na ucho i wlepiaja galy!!! To może i jest krępujace!

Dorota-art ..wiesz jaka to jest laska EWA SONET????????/ ona ma 21 lat cycki ma bardzo duze i do pasa........ wiek mimo ze jestes mloda cycki mozesz miec do pasa

To, że zachowuą się nietaktownie i jak ostatnie buraki jednak nie dowodzi, że ci zazdroszą

Gość warto przeczytać
Zgodzę się z Tobą . Duży biust to kłopot ... Do czasu ! Trzeba go ładnie i ze smakiem wyeksponować i wtedy ...haha :) Co tu dużo mówić :)

chodzilo jej o to, ze wcale nie sa zazdrosne i zawistne tylko komentuja niecodzinne i dziwne zjawisko. jesli masz 80 g to ja ci szczerze nie zazdroszcze.

Olka z całym szacunkiem ale co to ma do tematu? Mogę mieć i do kolan ale jestem człowiekiem, który nie potrafi zrozumieć dlaczego każda odmiennośc nawet w kwestii wielkości biustu powoduje w polkach zawiść?