Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chmurkaaa

Mam już dość zazdrości kobiet po trzydziestce

Polecane posty

Gość Chmurkaaa

Mam już czasami dość zazdrości kobiet po trzydziestce, ja mam 20 lat nie jestem szczupła osobą tylko mam bardzo kobiece kształty nie ma takiego mężczyzny który nie obejrzał by sie za mną.a niektóre trzydziestki patrzą na mnie z zazdrością i obgaduja za plecami

Gość autorka poszla
hahaha,tak sobie wmawiaj pasztecie :D

za pare lat będziesz robić to samo... zajdziesz w ciążę, przytyjesz, cycki zrobia sie obwisłe... takie jest życie :)

Gość Chmurkaaa
Autorkami dwóch ostatnich wypowiedzi napewno były właśnie kobiety po trzydziestce sądząc po słowach:-) ja nie mam zamiaru sie odchudzać nie jestem gruba,i myślę że mam większe powodzenie niż chuda kobieta płaska bez bioder

Gość autorka poszla
jestem facetem salcesoniku:)

haha, ja moze nie jestem po trzydziestce, ale wkurzaja mnie takie pindy co to uwazaja sie za niewiadomo kogo "nie ma faceta ktory by sie za mna nie ogladnal", no sorry.. niektorzy faceci nie sa takie pustaki. tez uwazam sie za atrakcyjna, ale nie wszyscy sie za mna ogladaja, bo maja zony, dziewczyny, bo nie jestem w ich typie, bo po prostu tak nie robia. wkurwiajace jest twoje podejscie. wmawiaj sobie, ze to zazdrosc a ty po prost takich podejsciem na nerwy normlanym ludziom dzialasz.

Gość ubawiłam sie jak norka
ha ha ha jestes załosna gruba,zakompleksiona i załosna

Gość idz do parku z psem
brawo zona..!!! :-) dokladnie swietnie odpowiedzialas na kwestie w zwiazku z tym ogladaniem sie facetow..!! :-)

Nie zauważyłam, by tak było:D To prędzej małolaty mogą być zazdrosne:D

Gość bderr
kochana...nie wmawiaj sobie...jeśli już teraz już masz "pełne kształty", to po trzydziestce będzie z ciebie prawdziwa matrona...

co sie dziwicie?:) Dziewczyna wyznaje zasade teorii spiskowych :P Ona dobrze wie,ze kazda trzydziestka ja obgaduje :D Cmurkaaa a jakie sa reakcje ryczących czterdziestek,pięćdziesiatek i wzwyż? :D

20-latka kazda ma ladrna skore, brak zmarszczek, jedrne cycki, lsniace wlosy... sztuka zachowac to 10 lat pozniej i nadal byc atrakcyjna. wtedy przyjdz na forum sie pochwalic. ale pewnie tym razem wjedziesz na to, ze cie zazdrosne 40-stki za plecami obgaduja bo ty taka piekna jestes.

Gość Na sniadanie tez mozna
Moja kumpela ta samo gadala :D teraz jest qrubo po 30 i dopiero ma zryty beret bo nie moze sie z tym pogodzic. U CIEBIE TAK SAMO BEDZIE BO JUZ WYZNAJESZ KULT CIALA :D

Gość Chmurkaaa
Ale ja sie nie chwale że sie oglądają tylko stwierdzam fakty. A kiedyś taka jedna trzydziestka widziała że mam powodzenie u takiego jednego mężczyzny w jej wieku on podrywał mnie i przynosił kwiaty.ona była wręcz za chuda i brak biustu.i chyba on też jej sie podobał bo od tamtego czasu zatruwa mi życie i robi wszystko na złość.i znam jeszcze więcej przykładów które spotykam na co dzień.a jeśli chodzi o to że po trzydziestce będę brzydka to ja myślę że nie.dbam o siebie

Gość Chmurkaaa
Dbam o siebie,i piszecie że uważam sie za niewiadomo kogo ale ja jestem poprostu pewna siebie a to jest zaletą

Gość nie smutaj juz :)
:-D :-D A ja droga autorko mam 30 i nie jedna 20 zazdrosci mi figury :-D :-D

Gość a ta po 20 to lodzia?
bo lodzia tez taka głupia i gruba ,dziewczynko to ze jestes gruba po 20 ,rzutuje na to jak bedziesz wygladac po 30 ,chyba ,że bedziesz cwiczyc po 14 ha na dobę, ale wtedy szybciej zylasta jak madonna się zrobisz ,ktos ci juz tam wyżej dobrze napisał chyba drzewiecki cyce do pasa i rozstepy ,juz teraz załozę sie ze masz wystające boczki brzuch i duze cyce , ato wcale apetyczne nie jest

a za 10 lat twoje sexy kształty się zmienią, cycki będziesz miała obwisłe na dupie cellulit i rozstępy a w główce jak pusto tak dalej pusto :) i faceci nadal będą za tobą latać, bo niektórzy lubią takie puste, coby cuć się męsko i mądrze

Gość POlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
faceci sie chyba za Toba oglądaja i mysla co za spasła śwnia, gruba jestes i nie wmawiaj sobie za masz "kobiece kształty" , ja mam 33 lata i figurke po 3 ciazach taka ze zdechłabys z zazdrosci grubasie :D

Gość a ta po 20 to lodzia?
bujaj sie cepie dmuchany przez okoliczne psy w ramach dnia dobroci dla nich

Kiedyś miałam koleżankę, która bredziła, jak autorka - że ma takie powodzenie, że każdego faceta może mieć. KAŻDEGO! Więc jej powiedziałam, żeby spróbowała z moim mężem, wtedy jeszcze chłopakiem. Cóż... przejechała się dziewczyna. Chociaż obiektywnie dodam, że jest ode mnie dużo ładniejsza. Co do figury swojej może jeszcze się wypowiem, jestem 30 właśnie i nie mam i nigdy nie miałam cellulitu ani rozstępów.

ja mam prawie 30stke. jednego czego zazdroszcze 20latkom to mlodosc, czas kiedy moga poszalec w klubie i nikt sie na nich dziwnie nie patrzy, kiedy rodzina nie wywiera presji bo trzeba wyjsc za maz lub zrobic dziecko bo 30stka to ostatni dzwonek. szczerze, tego autorce zazdroszcze. jednak nie zazdroszcze ci wygladu nawet jesli wygladasz jak modelka, bo z mojego punku widzenia inne rzeczy stanowia o atrakcyjnosci kobiety i mezczyzni wsrod ktorych sie obracam daja mi odczuc to ze jestem atrakcyjna, moze nie wedlug kanonow piekna 20latki ale wg kanonow dojrzalych facetow po 30stce :) ps. 164 cm, 50kg, zero solarki i zmarszczek