Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość - Zielony - Zielony

Dlaczego potępia się piękne wysportowane dziewczyny?

Polecane posty

Gość do Regres
Czy tobie podoba się Ania Rubik?

Gość do do Regres
w ubraniu ;)

Gość Regreś
mam taką :D

Gość ***ćream**
mam i ja:classic_cool:

Gość Zielony napisal wypracowanie i
olal top

no i zaczęło się :D ma chłopak swoje zdanie, ja również uważam że szczupłe dziewczyny są atrakcyjniejsze :D a grube skupiają się na tym żeby przekonać, że jesteśmy wygłodzone :D jak jakaś zaczyna pisać wieszaki, wygłodzone, szkapy, suchary czy co tam jeszcze w temacie to oznacza że jest po prostu zazdrosna :D NIE WIERZĘ, ŻEBY KTÓRAŚ Z WAS NIE CHCIAŁA SCHUDNĄĆ Z 10 KG i mieścić się w rozmiar 36 :D

Gość Do niezrażona_chamstwem
masz nie swoja fote w stopce oszustko;)

Gość serserenada
wybaczcie nie czytałam wszystkich wypowiedzi moim zdaniem nie należy popadać w skrajności ani za chuda ani za gruba (sama mam za dużo kilogramów, ale nie jęczę czy ktoś mnie pokocha, trzeba sobie zdawać sprawę z realiów - sori słoniku ale nie licz na faceta) dziewczyna musi wyglądać zdrowo więc nie być strasznie wychudzona aby było jej widać żebra i resztę kości przez ubranie ani nie zwyczajnie gruba. ma wyglądać NORMALNIE. więc za chude dziewczyny rzucające się na grube i odwrotnie są dość żałosne.

Gość buhyhyhy
najlepsze są fitnesski:)

Gość fitneski maja za duze bicepsy
i miesnie jak chlopy

Gość sobotaniedzielaponiedzialekwto
Najlepsze figury kobiety to te po środku > ani szczapicha modelki ani jakies fitnesski. Te pierwsze za chude > drugie jak babochlopy.

kobieta powinna mieć : wyraźnie zaznaczone biodra i talie oraz piersi, wzorcem może być gitara, takie dziewczyny są najbardziej kobiece i za takimi najwięcej facetów się obejrzy, do tego szczupłe ramiona i smukłe nogi, a zatem nie kijki od miotły i nie fałdy tłuszczu. Złoty środek po prostu.

Gość zielony zalozyl top i nie napi
sal zadnego postu , co za ludzie tu popierdoleni

Genialny argument :D Chude są wredne,bo są na diecie i przez to są nerwowe :D A te przy kości są pogodne bo się nie katują dietami :D A abstynenci są furiatami i domowymi tyranami, bo ciągle muszą sobie odmawiać alkoholu i przez to są sfrustrowani. Za to alkoholicy są do rany przyłóż :D jak tak można odwracać kota ogonem :D

Gość Marcin84w
wole dziewczyne z anoreksją niż taką co ma nadwagę.

Gość do niezrażona_chamstwem
Nigdy, za żadne skarby nie chciałabym się mieścić w żadne 36 i możesz wierzyć w co chcesz :) Teraz ważę za dużo, jestem po prostu gruba :) Ale chcę wrócić do mojego rozmiaru 40. 36 możesz sobie zabrać, dziękuję bardzo :) Nigdy figury moniki belluci np. nie zamieniłabym na 36 jakiegoś wypłosza. Także dzięki za troskę, ale nie każdy zazdrości figury tyczki. Kobiety są różne i gusta męskie też (z odrzuceniem przesady w każdą stronę, ani grube, ani chude nie jest seksi).

Gość 12345654321
niezrażona_chamstwem wiesz ja jestem bardzo niska i nosze 34 ale w 36 wygladam najkorzystniej co odpowiada romiarowi 38 badz 40 u wyzszej kobiety i moj maz specjalnie stara sie zebym nie byla za szczupla bo woli jak mam pupe a nie piegi i ptersi zamiast rodzynek plus boodra i brzuch zamiast deski. Powaznie on nie znosi szczuplego plaksiego brzucha jemu podoba sie jak cos odstaje ale powtarzam odstaje niz wsisa czy sie wylewa

Gość do Iconoclast
To jakie wkoncu sie wam podobaja? Tobie chudziny?

Gość so zu sagen
Hmm koleżanka z liczbowym nikiem mysle ze nie ma sie czego wstydzić . A że na Kafeterii pojawiają się temaciki o 'wieszakach' i 'kaszalotach' to chyba dlatego, że my kobiety mamy taki instynkt zeby możlwie skutecznie wykończyć konkurencje. Psychologicznie. Ja natomiast nie pozostawiam sobie złudzeń że w zestawieniu ze mną każdy facet wybierze dziewczynę "90-60-90" a nawet jesli bym została jedyną kobietą na swiecie to w "inny sposób" poradziłby sobie z napięciem. A może to i dobrze, że Panowie się mną nie interesują. Jak popatrzę sobie jak bezwzględni są wobec innych kobiet...takz etych ładnych.

NORMALNE :D +/- parę kilo, bo ludzie są różni i nikt nie jest idealny :] Świat nie dzieli się tylko na "wieszaki"(170cm/40kg) i kobiety "z kobiecymi kształtami" (170cm/75kg) 12345654321 podał dobry przykład http://img175.imageshack.us/i/obraz006v.jpg/ mogłaby mieć 5 kg mniej albo więcej i wciąż byłaby ok.

Gość zimny żywiec z puszki
Eva jest boska 😍

Gość do 12345654321
schudnij z 3 kg

Gość 12345654321
do 12345654321 Szczerze jak mam wage o 3 kg nizsza to wszyskto na mnie wisi wystaja mi kosci i wszystko sie w nie wpija poczwszy od pasow bezpieczenstwa przez material spodni takze nie przychyle sie do rady i nie schudne bo mi to nie sluzy i zwyczajnie wtedy zle wygladam i mam gdzies ze modelki maja wystajace kosci bo mnie sie to nie podoba i nie uwazam tego za komfortowe. Pozatym jestem niska i z 46 kg wygladam nie jak kobieta tylko jak dziewczynka.Wazylam tez juz 44 kg i jak pisalam maz chcial zabrac mnie do lekarza a lekarz z kolei do osrodka leczenia anoreksji bo mialam juz zapadniete policzki sine i wylupiaste oczy plus bylam nerwowa i apatyczna pozatym maz rowniez nie lubi jak waze 46 kg dla niego jako kobieta podobam sie wazac 49-50 :) ale dziekuje za dobre checi

Gość 12345654321
do 12345654321 P.S. W prawym gornym rogu tamtego zdjecia jest zdjecie z waga 45 kg i wcale nie uwazam ze wygladam dobrze raczej jak przeglodzona sierota bez pupy i piersi :)

Gość do 12345654321
acha rozumiem

Gość 123cośtam
Serio uważasz, że na tym zdjęciu w kostiumie wyglądasz jak "przegłodzona sierota"? Jak dla mnie wyglądasz zupełnie normalnie, jak ktos napisał wyżej, + czy - 5 kilo tez byłabyś normalna. Chyba trochę przesadzasz. Moim zdaniem, żeby wyglądać na przegłodzoną przy swoim wzroście musiałabyś ważyć jak dobry kurczak- 35-38 kilo :P Do czego oczywiście nie namawiam- uważam, że na obu zdjęciach wyglądasz ok, nie widze większej różnicy :D