Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snadka

Jaki kierunek wybrac - chodzi o trzeci kierunek studiow

Polecane posty

Gość Snadka

Studiuje obecnie ekonomie i architekture - jeden kierunek z mysla o przyszlosci, drugi z pasji. Chcialabym zaczac jeszcze trzeci - najlepiej jakis humanistyczny jak psychologia. Czy warto?

Gość i po jaką
cholerę?

Warto. Wybierz jeszcze psychologię , pedagogikę i medycynę.

Gość drmorkorlr
Sorry, a na co ci jeszcze trzeci kierunek?? Ekonomia to dobry kierunek, jak chcesz cos do niego dorobic to ewentualnie fiolologie angielska. Wiesz.. widze ze chcesz byc wieczna studentka. Czas na zarabianie pieniedzy a nie wydawanie pieniedzy na kolejne studia. Skoncentruj sie na swojej karierze, wyznacz sobie cel- co chcesz w zyciu robic, bo widze ze nie wiesz. Jezlei chcesz isc w strone ekononmii to lepiej zrobic jakis certyfikat ktory sie przyda do pracy.

Gość opsztyfitykultykiewiczanka
nom tez tak mysle.ilez to mozna sie uczyc. bez przesady. jak jestes zadna wiedzy to siadz z ksiazka i czytaj! studiowanie a uczenie sie to czasami zupelnie co innego;] no chyba ze uczenie sie zycia;D albo chodziaz skoncz te dwa keirunki i potem zacznij jakas psychologie. badz fachowcem w jakijes dziedzinie bo widze ze jakas bystra dziewczyna z Ciebie. znajdz sobie cel albo idz do pracy! pozdrawiam

Gość Brambory czeskije
Idz kobieto do pracy! Ja tez studiowalam do 30 roku zycia i gowno z tego mam. Probowilam 4 kierunki studiow, a tylko jeden mi sie tak naprawde przydaje w karierze zawodowej. Nie rob mpojego bledu,

Gość bedac pracodawca
Chyba bym wywalil takiego kandydata co studiowal milion kierunkow nie powiazanych ze soba ;/ To, ze studiowala kierunki nie powiazane ze soba, siawdczy o tym, ze nie wie czego chce, a co za tym idzie raczej nie bylaby dobrym pracownikiem.

Gość Euphoria od Calvina
Ja studiuję jeden, trochę praktykuję i nie wyobrażam sobie mieć czasu na kolejne :O Weź się za te dwa porządnie i jeśli koniecznie chcesz się czegoś nauczyć, postaw na kursy.

Gość cxx
bez przesady autorko ale to bawienie się w wieczną studentkę określ się co cię najbardziej interesuje