Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna pogoda 25

dziewczyny przyznawać się: jakiej cechy wyglądu NA PEWNO nie zaakceptujecie

Polecane posty

Gość słoneczna pogoda 25

u facetów.....?? Tak tak, dzisiaj pobądźmy sobie puste:D Chodzi o sam wygląd potencjalnego Waszego faceta....jakiej cechy nie lubicie tak bardzo że nie jesteście w stanie jej zaakceptować? Więc ja zacznę: bardzo krzywe zęby i bardzo niski wzrost

Gość dooobre dobre
nie zaakceptuję jeśli jest spaślakiem:O

Gość słoneczna pogoda 25
a to zależy...niektórzy faceci jak mają 178 to myślą że są niscy:O ale jak masz mniej niż 170 to tak - jesteś niski

Gość smutasna ....
dresiarz !!!!

Gość dzgaswilli
- niski (poniżej 180) - brzydki - z małym - owłosiony jak małpa - z grubymi brwiami - otyły - jak ma dziwny wyraz twarzy

Gość słoneczna pogoda 25
to jesteś średniego wzrostu

Gość siup siup
nie zniose wielgachnych pryszczy:)

Gość alkoholiczka
z gruba szeroka spasłą dupa jak baba :O oHYDA!

Gość Likaaaaa
wąsów, zbytniej chudośći , lub otyłości lekka nadwaga może być zbyt wysokiego np powyżej 190 i zbyt niskiego np poniżej 170 cm wzrostu, braku owłosienia lub zbytniego owlosienia, mełego penisa :p i chyba tyle

Gość słoneczna pogoda 25
o no no, dupa jak baba odpada

Gość mailala
- jeze pod pachami - pokraczny chod - brud za dlugimi paznokciami

Gość ooh layla
Popsutych zębów, łysej pały (o głowę mnie chodzi), małych dłoni :O

Ludzie co was pogrzało? facet mieć powinien powyżej 180 cm? sam mam 180 i w życiu nie chciałbym mieć więcej, bez tego trzeba sie do wszystkiego schylać, znam bardzo niewielu facetów wyższych ode mnie a to juz trąci kalectwem..:)

Gość dzgaswilli
o tak - zółte zęby - zez - pokraczny chód jak już ktoś zauważyl - małe pocące się dłonie - łysy - wielka dupa tak samo panie facecie wyjątkowy, chyba żartujesz twierdząc że powyżej 180 facetów jest niewiele, muszą się schylać i trąci to kalectwem :o ja uwielbiam takich około 190

Nie zaakceptowalabym faceta, ktory jest o wiele nizszy ode mnie, ktory jest chudy, ktory ma brzydkie rece i brudne zeby i cuchnacy oddech albo gdyby byl lysy. Nie ma szans facet, ktory nie dba o siebie i swoja kulture osobista.

Gość Ona odpocznie czeka na urlopp
-brzydkie zęby - nieświeży oddech - owłosiony na plecach i klacie - gruby - nigdy w zyciu! Mialam grubego faceta i niestety.. nie polecam. Nie byl mega gruby ale mial nadwage lekka- nie, nie, nie. To nie dla mnie. -dziwna twarz - flejtuch

Dodam ze bardzo wazne jest zeby mu sie rece nie pocilyyyyy i zeby mial krokie czyste paznikcie.

I jeszcze nie zaakceptowalabym faceta ktory wyglada i ubiera sie jak gej

mnie pociagaja faceci typu Rysiek Riedel , J. Page, Robert Plant John Lennon takie żule co piją jabole itp

Gość tiki riki82
Nie lubicie łysych? Ja bardzo lubie :) Pozostale cech- zgadzam sie

Gość a proszę Was bardzo
pomijając takie oczywistości jak zbyt niski/nieświeży oddech, to absolutnie nie chcę: - źle ubranego faceta, musi mieć jakiekolwiek pojęcie o modzie (i nie mówię tu o 90% chłamu z ulicy, którzy uważają się za niesamowitych fashion victim). BUTY!!! - zakochanej w sobie lalki, facet musi być męski - nie mam większych wymagań co to zawartości majtek, ważne żeby nie była to wykałaczka i ewentualny brak sprzętu umiał nadrabiać czymś innym :-D a tak poza tym, facet musi być niejakim skurwysynem :-) nie może dać mi znać, że jest mi bezkrytycznie oddany, muszę się ciągle o niego starać :-) i na całe szczęście takiego mam :-D

Gość wkurzona złotowłosa
Gruby (kocham chudzielców) Przypakowany (taki chodzący steryd) Wąsaty / brodaty (bleeee) Śmierdzący Okropnie! krzywe zęby Łysiejący Zbyt niski (w stosunku do mnie, nie od określonego wzrostu) Solaro-man Brudne pazury Pryszczaty do bólu Typ urody ptasi lub rybi (np cofnięty podbródek) Zrośnięte brwi (brzydzi mnie to i nienawidzę czegoś takiego u ludzi w ogóle) Brak ręki/nogi Brzydki penis I nie dodałam ani jednego przekleństwa. Kurwa, jestem z siebie dumna! :D