Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale czad

co byscie zrobili gdybyscie odkryli, ze cos wam zniknelo z zamrazarki?

Polecane posty

Gość ale czad

mieszkamy we trzy, czasami przychodzi wlasciciel. ostatnio zniknela mi paczka zamrozonych paluszkow rybnych. Mam wypytywac dziewczyny ktora to wziela ? czy sobie odpuscic?

Gość a linki matouku
sprawa dla Rutkowskiego :classic_cool:

Gość zaginiony skarb
zapytaj co ci szkodzi:D albo powiedz : te moje paluszki rybne co to były w lodówce a ktoś bezczelnie zeżarł , maja tam wrócić z data ważności oczywiście! :P

Mogła je wziąć przez pomyłkę jedna z koleżanek. Otworzyła zamrażalkę, zobaczyła paluszki rybne, stwierdziła, że to te, które tydzień/2 tygodnie temu kupiła i wzięła. Oczywiście zapomniała, że już dawno je wszamała, dlatego nie pomyślała, że te które wyciąga nie są jej. Zapytać koleżanek możesz, tylko nie rób afery, bo o coś takiego nie warto.

Gość irqa.
Hmm...ja bym moze spytala wszystkich cos w stylu "ej sory,nie zebym miala cos do was,ale zniknelo mi jedzenie z zamrazalki.Nie wiecie przypadkiem gdzie to wyparowalo? wolalabym jakby ktos mnie zapytal.Przeciez jak ktos nie ma kasy na jedzenie to moge sie podzielic."

Gość ale czad
jedna juz zapytalam i sie nie przyznala. druga tez sie pewnie wyprze. glupia sytuacja. w sumie pierdola, nie chce zadnej burzy...