Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apelle

Mam tego dosc!!!! musze w koncu wizasc sie za siebie!!!Dieta MZ!!

Polecane posty

Gość Apelle

Mam juz tego dosc.. :O musze sie za siebie pozadnie wziasc bo inaczej nigdy nie schudne!!! Od jutra dieta MZ!!!!! Do wakacji musze byc szczuplejsza!! (od jutra poniewaz dzisiaj juz zjadłam słodycze, wiec sie nie opłaca.. ) Czy jest jakas chętna kobietka odchudzac sie ze mna?? Razem zawsze razniej! :D A jesl nie to podajcie mi jakis topik gdzie mogłabym dołaczyc ;)

Gość mariolunia
zacznij od dzis i nie czekaj jutra. a jesli jutro zjesz cos slodkiego to bedziesz tak mowic od jutra od jutra??? bez sensu. zacznij od dzis

Gość spaslaczek
Przyłączam się, także od jutra! Dziś wypijam senes, tak na początek, żeby się "oczyścić"

Gość pogubionapocalosci
od dziś dziewczyny, tak najlepiej ;)

Gość spaslaczek
ok, od dziś :) od czego zaczynacie? jakieś tajemne rytuały?

Gość oswiecajacaaaa
zacznij od wypicia zielonej i czerwonej herbaty, wody juz dzisiaj, a rano poleci jak z platka:)

Gość Apelle
witam dziewczyny! :) Macie juz jakis jadłospis na jutro?? Ja jutro na sniadanie zjem sobie serek biały chudy, z koperkiem i ziołami + platerek łososia wedzonego. Na obiad rybke z warzywami, Na jakiej diecie jestescie dziewczyny ?

Gość no homeeee
apelle proponuje sniadanie rpzeniesc na kolacje bo jest ladnie bialkowa:) a na sniadanie zjesc ciemny chleb z czym chcesz:)

Gość pysia123
Dobra, też się przyłączam bo to jak ostatnio wyglądam jest straszne... Już ważyłam 61 a tu teraz znów 65. Postanowienie: schudnąć do 59 kg. Musi się udać. Niestety mieszkam w akademiku więc nie jem zbyt zdrowych rzeczy ale mam postanowienia: 1 nie jeść słodyczy 2 nie pić piwa (koszmarnie po tym tyje) 3 biegać tak jak do tej pory albo nawet częściej (tak przynajmniej 4 razy w tygodniu) 4 robić sobie mniejsze porcje na obiadek Ojej...już się boje ale muszę schudnąć...

Gość hahahahasdfgsdiuf
pisze sie wziąc