Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This is for love

Lekarz- prawiczek

Polecane posty

Gość This is for love

2 m-ce temu poznalam bardzo fajnego , kulturalnego i atrakcyjnego faceta na poziomie.Jest lekarzem. Spotykalismy saie dosc czesto jednak on wcale nie dazyl do zblizen fizycznych. Nie lapal mnie za reke, nie chcial pocalowac ale dazyl do czestych spotkan ze mna, pisal czesto smsy i dzwonil. Wykazywal ciagle zainteresowanie mna. Wczoraj po kilku glebszych wyznal mi ze jeszcze nigdy nie kochal sie z dziewczyna a ma 29 lat. Bylam w szoku i mnie zatkalo. Dzis mielismy sie spotkac ale nie dzwoni takze nie wiem co z tego bedzie, poza tym 29 lat i prawiczek to cos chyba z nim nie halo? Jak to widzicie? ja mialam 2ch doswidczonych partnerow i jakos nie wyobrazam sobie seksu z prawiczkiem, sama bym miala stracha

Gość alfabet morsa 123
mialabys stracha ze krzywde mu zrobisz? ;) :D

Gość This is for love
cos w tym stylu :) Po prostu nie wiem , nie wiem jak podejsc do ososby ktora nigdy z nikim nie wspolzyla itp. Ja mam dosc duzy temperament wiec sami rozumiecie

Gość This is for love
Mialam tylko 2ch facetow w zyciu i bardzo doswiadczonych

Gość This is for love
Moze jest tu jakis 29letni prawiczek? To podpowiedzialby mi co i jak, choc i tak podejrzewam ze seks z kims takim to jedna wielka nuda

Gość alfabet morsa 123
Ty nie wywoluj prawiczkow z lasu! ja bym sprobowala. a co Ci szkodzi. moze akurat okaze sie bogiem w lozku? :P

Gość jak lekarz to pewnie
dobrze zarabia. zawsze mozesz go zdradzac z doswiadczonymi facetami, ale z lekarzem bedziesz miala lekkie zycie, na wszystko bedzie lozyl. bedziesz miala najlepsze kosmetyki i ciuchy i bedziesz bardzo atrakcyjna dla swoich kochankow na boku

Gość ajt
zey byc dobrym w lozku nie trzea miec doswiadczenia.

Gość This is for love
Watpie :( Ja mam duzy temperament. Lubie np oral i seks w roznych pozycjach. On chyba orala nie lubi zwlaszcza ze jest lekarzem i to prawiczkiem ehh. Jak to sprawdzic? Ja sobie nie wyobrazam tego. Pociaga mnie fizycznie ale czuje ze seks bylby klapą. Druga sprawa jest taka ze dziwie sie ze ma 29 lat i jest jeszcze prawiczkiem. Zwazywszy na to ze ejst przystojny, inteligentny no nic mu nie brakuje

Gość alfabet morsa 123
a Ty wiesz co on ma w spodniach? a jakies pieszczoty w ogole mieliscie?

Gość This is for love
Moze jakis pan sie wypowie? Bo przeciez kazdy byl kidys prawiczkiem :) jak sie zabrac do takich osobnikow?

Gość do try walking in my shoes
ale prawiczek ma pewnym wieku juz rozne kompleksy

Gość alfabet morsa 123
to trzeba wolac offerme.

Gość This is for love
Pieszczoty? haha tylko pocalunki w usta bez jezyka i kilka razy mnie poglaskal po rece i glowie :( Nie wiem co ma w spodniach

Gość Autorko bądź delikatna
Wiesz na początku raczej prawiczkowi nie będzie wszystko wychodzić i dużo pozycji będzie dla niego zbyt trudnych. Seks analny, jeśli lubisz również odpadnie, bo to wyższa szkoła jazdy, a niestety wiele doświadczonych osób sobie bez niego życia nie wyobraża

Gość poza tym nie bądź łatwa
ledwo go poznalas i chcesz juz do lozka isc? :O puszczalska czy co? :O

"jak lekarz to pewnie dobrze zarabia. zawsze mozesz go zdradzac z doswiadczonymi facetami, ale z lekarzem bedziesz miala lekkie zycie, na wszystko bedzie lozyl. bedziesz miala najlepsze kosmetyki i ciuchy i bedziesz bardzo atrakc " - długo nad tym myślałaś/eś ? :D

Gość bierz go na meza bez
intercyzy. lekarz to najlepszy maz dla kobiety, bo dobrze zarabia, a dla was tylko kasa sie liczy

Gość alfabet morsa 123
ja bym powoli probowala dotrzec do niego. troszke go osmielic... swoja droga ciekawe jak prawiczeta z kafe by do tego podeszly:P

Gość This is for love
Nie lubie anala ale kocham oral. To co mam jego glowe do ud znizyc zeby sprawdzic? hehe Puszczalska tez nie ejstem ale skoro spotykamy sie juz ponad 2 m-ce to wypadaloby w koncu "skonsumowac" ten zwiazek skoro jest pożadanie i z mojej strony uczucie.

Gość alfabet morsa 123
hmmm to moze go zachec.. delikatnie. np. siedzicie sobie na kanapie i nagle poloz mu glowe na brzuchu :) wez reke jego i skieruj ja na swoj brzuszek :)

Gość a ilu mialas partnerow
bo jak on jest prawiczkiem to mu moze przeszkadac, ze mialas np. 5 penisow w ustach

Gość This is for love
Mysle ze zaczne go calowac po szyji itp zobacze reakcje bo ja pierwsza mu loda nie chce robic, mimo ze mnie kreci niesamowicie

Gość This is for love
On jest facetem z klasa a nie prostakiem ktory wypytuje o ilosc partnerów. Co do moich partnerow to odpowiedzalam kilka postow wyzej. Wie ze nie ejstem dziewicą

i tak wszystko wyjdzie w praniu. a facet z klasa tym bardziej nie chce kobiety, ktora miala wielu partnerow. prostak to lubi latwe i puszczalskie blachary po zawodowce i mu nic nie przeszkadza. facet z klasa ma wymagania

Gość This is for love
Do: ilu mialas partnerów poki co ty pokazujesz jakze niski poziom. Ludzie na pzoiomie z klasa nie pluja jadem i nie obrazaja innych.Czyzby zazdrosc?. Mialam 2ch partnerów wiec nie uwazam ze to jest duzo w moim wieku :) co do wyksztalcenia- ja nie lece na to ze On jest lekarzem tylko zauroczyl mnie swoja osobowocia, kultura , inteligencją i empatia. Owszem wyglad tez zrobil swoje ale to chyba normalne, bo to pierwsze wrazenie.

jak mialas dwoch partnerow to porzadna jestes, ale pamietaj ze jak prawiczek zwiaze sie z kobieta, ktora juz nie jest dziewica, to czesto potem taka zdradzi