Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Jak było u was?

Polecane posty

Gość Kafeterianka252

Jakie miałyście objawy w 4 t.c? Czy miałyście wzdęcia, zgagę, zmęczenie większe, ogólne nic wam sie nie chciało?

Gość Kafeterianka252
:) Wypowiadajcie się:) Bardzo mi to pomoże:)

Gość yyyyyyyyyyyy?
jagoda? to ty szmato! :p

Gość Kafeterianka252
Że ja???? Nie jestem jagoda!

Gość Kafeterianka252
Czy ktoś jeszcze mi odpowie?

Gość Kafeterianka252
up

Ja miałam na pewno (sorrki za dosadne określenie) KURWICĘ galopującą, drażniło mnie wszystko, łącznie z trąbnięciem w korku samochodu oddalonego o kilometr............ Byłam nieznośna:( Do tego: uciekałam ze słońca (jak nigdy, bo potrafiłam się całymi dniami na wywczasie na nim wylegiwać) Jak całe życie przed jak i po ciąży najlepiej na świecie czułam się w temp. powyżej 30 st. tak w ciąży na 30-tu już słabłam. Jakoś mnie gotowanie zaczęło bawić. Z bardziej fizycznych objawów: Cycki mnie bolały BARDZO! i brzuch - jak na ciocię, tyle, że ciocia nie przychodziła, a brzuch bolał z przerwami. I teraz NAJWAŻNIEJSZE! Inseminację miałam 3tygodnie przed wyjazdem na wczasy. Objawy pojawiły się właśnie na wczasach (nawet moja Bratowa - choć nic mi nie powiedziała - po moim zachowaniu już wiedziała że jestem w ciąży) po powrocie (2 tygodnie) po kilku dniach miałam wizytę kontrolną no i wyszło, że zaskoczyło - z Bliźniakami:) Dziś jestem już mamą tych Maluchów od 3,5 roku:) U mnie "zmiany" były bardzo wyraźne, choć wiem że nie zawsze takie są........

Gość gryczka
:-) Obecnie kończę ósmy tydzień. Mam mdłości, mega-wzdęcia :-p szybko się męczę, ale gorzej śpię, urosły mi piersi i bolą. W czwartym jedynym objawem było lekkie kłucie/ ciągnięcie w dole brzucha i ze dwa razy dosyć mocno zakręciło mi się w głowie. Wydaje mi się, że 4 tydzień to na zgagę trochę wcześnie...