Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paciaaakk

Przerwa w związku

Polecane posty

Paciaaaak nie wierze co Ty mowisz, myslalam ze skoro tu nie zagladasz to jest u Ciebie wszytsko wporzadku myslalam ze moze zapoznalas kogos badz sie pogodzilas ze swoim...musisz wyluzowac nie odzywac sie do niego, skoro on twierdzi ze jestes mu niepotrzebna...to co robic..unikaj kontaktu z nim bedzie lepiej dla Ciebie on musi zrozumiec...zrozumiec ze Cie traci. czemu myslisz ze nie da sie totalnie urwac kontaktu?musisz dziewczyno zrobic to dla siebie nie widzisz ze Ci to rani jak wyjezdzasz z nim na wakacje bo jedziecie jako kto?skoro widac ze typ olewa sprawe to co masz zrobic;/

I na tym już chyba kończy się ten wątek. Bynajmniej ja już nie opisze swojej sytuacji, co czuje, co się dzieje u mnie, dlaczego? bo ''ON'' widział u mnie w kompie w zakładkach ten temat, wszystko przeczytał, wiec jak widać nie ma najmniejszego sensu żebym ja tu pisała. Może kiedyś jeszcze wejdziesz na te forum i przeczytasz co napisałam. Na początku było mi wstyd się przyznać, że Princess to rzeczywiście ja. Było mi głupio jednak pisałam tu bo strasznie mi to pomagało, a uwierz łapałam się czego tylko mogłam, żeby się lepiej czuć. Teraz już wiesz krok po kroku jak się czułam, co myślałam, co było z dnia na dzień jak to się zmieniało, że nigdy nie zwątpiłam w swoją miłość. Oczywiście nie chciałam żebyś kiedykolwiek czytał te forum, nie chciałam żebyś do końca wiedział jak to ze mną było, jak to sobie nie dawałam rady, ale cóż teraz nie mam nic do ukrycia, ani nic nie będę owijać w bawełnę. Wiesz jak jest wiesz jak było. Co dalej z nami będzie czas pokaże, duuuzo czasu nam potrzeba, ale czy skończymy na jednej drodze tylko jeden jedyny Bóg wie. Dzięki Tobie zrozumiałam strasznie dużo rzeczy, Ty rozświetlasz mi drogę na życie, sama Twoja obecność daje mi strasznie dużo siły, Ty wiesz ze jestem wdzięczną Ci za duuuzo rzeczy, po prostu PRZY TOBIE ŻYJĘ!! nic dodać nic ująć....Zawsze byłeś, jesteś, i będziesz najważniejszy, zasługujesz na szczęscie, żeby uśmiech z buźki Ci nie zchodzil, ja obiecuje ze postaram się wszystko naprawić, nie popełniać błędów które kiedyś popełniałam i co najważniejsze strasznie Ci dziękuję tutaj przy wszystkich, otwarcie dziękuję za kolejna szanse, kolejne rozmowy, kolejne świetnie spędzone chwile. Za dużo się razem wycierpieliśmy, teraz trzeba uczyć się na błędach i dążyć do doskonałości. Wiec ja się z Wami dziewczyny zegnam, nic tu po mnie, mam nadzieje ze nigdy nie wrócę tutaj, żeby się wyżalić, ale po to żeby się pochwalić ze wszystko się u mnie ułożyło. za Was 3mam kciuki żebyście osiągnęły swój cel!!Powodzenia:)

Gość .WIKTORIA80
Najlepsza strona www.intymnosc.pl/aff/7733 dla kazdego

Gość wampir_z_netu
Czy coś dzieje się w tym temacie ? Może czegoś nowego się dowiemy ?

baardzo jestem ciekawa co sie dzieje u pierwszych bohaterek, ale chyba one tu nie zagladaja:)