Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppyttankooo

Chcielibyście mieć dziewczynę - modelkę?

Polecane posty

Gość ppppyttankooo

Wydaje mi się, że większość facetów ma takie wymagania...

Gość ppppyttankooo
No ale każdy chciałby być z superatrakcyjną kobietą, taką w stylu modelki :o Nie mówcie, że kręcą was pasztety, skoro wiemy jakie macie wymagania.

Gość Gladiusss
Większość tych "modelek" ma siano w głowie. Spotykałem się z taką, to na porządki dziennym były rozmowy o kosmetykach, ładnych ciuchach, extra furach. Przeważnie jak do niej dzwoniłem i pytałem co u niej, to dostawałem odp w stylu: wiesz, kupiłam sobie nowe majteczki, albo nowe butki. A jak rozpoczynałem rozmowę na bardziej poważne tematy, np. przyszłość zawodowa, związku, to zbywała mnie słowami: "nie wiem". Takie plastikowe dziewczyny nie nadają się do poważnego związku. To tylko takie zapchajdziury, nic poza tym.

Mam inne zdanie. Może to wina faceta? podrzucił jej jakąś ciekawą ksiązkę? wybrał inny film niż komedia itp.. w związku jedno na drugie ma wpływ.

skoro jej zawód to ciuchy, kosmetyki to co się dziwic? że o tym mówi? piosenkarki też są nudne...nudzą je nawet je własne piosenki:O często mówią o tym w wywiadach... Może Ty jako facet powinieneś..powiedziec: wiesz czytałem o tym i o tym, powedziec własne zdanie...a potem rzec co o tym myslisz? masz poczytaj.

Gość Michałł_39
Pewnie, ze tak a czemu nie.....

Wiecie, mam przyjaciółkę modelkę i jest naprawdę najwspanialszą osobą jaką znam. Uroda to mały pikuś przy jej wielkim sercu i wszechstronności. Ma 15 lat, ale ktokolwiek by z nią nie rozmawiał, zawsze zwraca uwagę na jej dojrzałość godną porównania do dojrzałości osoby 30-letniej. No może to trochę inny przypadek, bo ona pracuje z konieczności (jej rodzina ma kłopoty finansowe),ale dzięki niej poznałam wiele innych modelek i to są naprawdę świetne dziewczyny. Owszem, zdarzają się jędze, dziwki i plastiki, ale to nie zależy od zawodu. Ludzie są różni. Myślę że to, czym się zajmuje to ostatnie po czym powinieneś oceniać dziewczynę.

Gość Limonka ....
Każdy ma taką modelkę na jaką zasługuje ... Pewnie, że są też świetne i inteligentne dziewczyny ... W końcu w tym fachu bardzo liczy się osobowość ....

Gość glupoty100razy
jestem modelka i nie uwazam,ze mam pusto w glowie.3 kierunki,4 jezyki biegle,nie pale,nie pije,mieszkam na wsi-choc zwiedzilam wszystkie kontynenty.Cechy, ktore wymieniacie moze miec zarowno Pani prawnik, jak i ekspedientka ze sklepu. To zawod, nie osobowosc.

Gość ja też nie chce
Ja też nie chce. Modelka przyciąga innych samców. Musiałbym stale rywalizować ze wszystkimi. Ciągła walka przez całe życie. A i tak pewnie w jakimś momencie bym przegrał z którymś. Wolę normalną laskę.