Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tedorro

karmienie w miejscu publicznym- co sadzicie?

Polecane posty

Gość no właśnie - co tu sądzić
trzeba mieć trochę rozsadku.Ja nie chcę spotykać w miejscu publicznym karmiących ,sikających ,nawet ktoś jedzący może być obleśny! Feeeeee Obściskujące się i migdalące pary też są raczej nie na miejscu.Wszystko to chociaż ludzkie, wprawia w zakłopotanie otoczenie z którym mamy obowiązek się liczyć.

Moim zdaniem naturalną sprawą jest, że kobiety używają tamponów więc może niech je sobie wkładają w parku na ławce albo w autobusie? No o co tu się wkurzać, przecież to naturalne

Gość Seidhe
pracowałam w pasażu grunwaldzkim w niewielki sklepiku. Naprzeciwko wejścia były słynne czerwone sofy. Co tam sie działo drogie Panie to sie nie da opisać;D Do toalety niedaleko- ejst przecież pokój matki z dzieckiem. Ale po co? Mozna dziecko nakarmić publicznie, nieważne,ze dla niektórych ten widok jest mało przyjemny. Ja wszystko rozumiem-że dziecko, że ma potrzeby, że to naturalne. Jeszcze przełknę karmienie, chociaz dla mnie to niesmaczne. Ale żeby w takim miejscu dziecko przebierać? I co gorsza obsraną, śmierdząca pieluszkę na tej sofie zostawiac? Litości, w lecie smrodek docierał az do sklepu:( Na nic zdawały się prośby i personelu i ochroniarzy. Ech..

Gość o matko zal
a jak czuja sie osoby postronne? mnie to krepuja, pewne rzeczy sa zbyt imtymne by robic je publicznie-przykladowo te mizdzace sie pary fuuuu. taka baba z cycem na wierzchu przypomina mi krowe. tak tak bo tylko zwierzeta sie nie krepuja srac szczac wsrod siebie. bleeeeeeeeeee

a jak mam jesc w restauracji posilek, a naprzeciwko mnie przy innym stoliku siedzi spocony grubas i mlaszczac wpierdala swoje zarcie- to jednak wole zobaczyc dziecko ssace piers Skoro jedzenie tez jest iontymne, to po co powstaly publiczne miejsca spozywania pokarmow?

Gość bziuum
niesmaczne i tyle ! =/

a można se zwalić gruche w kościele? Chodzi mi o to że jak mało apetyczna baba wywala cyca żeby nakarmić bachora to nikomu nie przeszkadza. A jak młoda fajna laska opala piersi w tym samym parku to już 500zł mandatu. Albo wolno wszystkim albo nikomu bo to się znowu tworzy sytuacja że są równi i równiejsi

Gość jeżeli to mozliwe
to należałoby zachowac minimum intymności. odwrócić się, usiaść w nieco ustronne miejsce, to chyba oczywiste.

tak, można karmić ale dyskretnie, zakryć co trzeba i po kłopocie. Karmiłam małą w chuście, nic nikt nie widział a ja nie czułam się skrępowana :)