Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tedorro

karmienie w miejscu publicznym- co sadzicie?

Polecane posty

Gość tedorro

pare dni temu wybralem sie do sklepu. wchodze a tu niezly widok: na krzesle za lada siedzi mloda dziewczyna z wywalona piersia i karmi male dziecko. pytam sie jej gdzie wlascicielka. ona wskazuje na stojaca dalej kobiete. podchodze do niej i pytam sie czy to troche nieladne jak sie siedzi w miejscu publicznym z golym cycem a na to ona, ze to normalka i poza tym dzidzius jest taki sliczny ze ona sie patrzy z przyjemnoscia na swoja pracownice jak karmi. co wy o tym sadzicie?

Gość Gladiusss
Niesmaczne jak dla mnie.

http://bash.org.pl/402447/ Dla mnie poziom ten sam. Tego kwiatu jest pół światu. ... a trzy czwarte gówno warte. "A jestem dżentelmenem, jestem, jestem... Tylko przygruntowym. Tobie Pani dżentelmen wysokogórski potrzebny."

Gość NIESMACZNE!
A to niesmacznego że w miejscu publicznym się nie robi kupy, wiec i nie powinno się karmić dzieciaka. A jakby cię cycek swędział to też byś go wyciągnęła żeby się lepiej podrapać? albo dałabyś mężowi polizać sutek przy ludziach (bez podtekstu erotycznego). Nie można iść na chwilkę na zaplecze, albo do innego pokoju. Wydaj mi sie ze to prowokacja bo jaka pracownica przychodzi do pracy z bachorem?

To troche niesmaczne patrzec na obca babe karmiąca swoje dziecko. tez ostatnio widziałam taki obrazek w sklepie. Brak mi słow...jesli dziecko jest tak małe, że nie wytrzyma bez jedzenia do powrotu do domu to nie powinna z nim wychodzić na takie dlugie zakupy.

Gość nieeesmaczneeee bleee
jak dla mnie bleeee a jestem kobietą

Gość takajednazładziewczyna
jejku widziałam podobną sytuację w urzędzie pracy. Siadła sobie mamuśka z dzieckiem przy biurku pośrednika i jak pośrednik poszedł gdzieś na chwilę, to ona wyciągnęła cyca i zaczęła dzieciaka karmić. No dla mnie to nienormalne, ludzie w kolejce się gapią, babka pośrednik jak wróciła to prawie szczękę z podłogi zbierała:) Pełno tam facetów było, moim zdaniem to chore.

Gość mmenka
obrzydliwosc, ja bym juz nigdy do takiego sklepu nie poszla:O

Gość kaliban to z basha swietne
:D :D :D a karmienie w miejscu publicznym jest obrzydliwe :O :P

Normalne i piekne. Nie ma co wydziwiac. Sama natura, male dziecko jest glodne, z butelki moze pic publicznie, a mamy karmiace cyckiem sa obrzydliwe??? Mmaja siedziec w domu jak wiezniarki i nie wychodzic na dlugo z domu, bo smycz maja za krotka (nastepne karmienie, bo dziecko glodne za chwile)?! Ludzie, bez wariacji! Dziecko glodne musi byc nakarmione i juz, nie ma czego sie wstydzic ani oburzac!

Gość babaruda puknij sie w leb
sranie i rzyganie to tez sama natura :O :P

Gość takajednazładziewczyna
jak moje dziecko było małe to w miejscach publicznych go nie karmiłam. Mam wyciągnąć cyca na środku ulicy, w urzędzie pracy, w sklepie, bo głodne? Jak głodne to miałam butelkę. Chore!

Gość mmenka
Robienie kupy i siku to tez sama natura, a jednak kazdy to robi w samotnosci i jakos nikt nie siedzi w domu jak w wiezieniu tylko dlatego, ze musi isc pare razy dziennie odwiedzic kibelek:O

Gość dla mnie to obrzydliwe
w ogole. Zygi.

babaruda-owszem, jest naturalne i piękne. Ale wstyd też jest naturalny i piękny-a ja wstydziłabym się po prostu pokazywać swoją pierś obcym ludziom. Nie mam dzieci, ale jeśli będę kiedyś matką to nie mam zamiaru zamienić się w jakąś produkcję pokarmu dla dziecka która traci intymność i kobiecość :o

Gość chore to jest przelewanie
mleka z cyca do butelki, bo wstyd przed ludźmi dać dzieciakowi jeść. Albo karmienie dziecka mieszanką - z tego samego powodu, mimo że mleko z cyca na widok głodnego niemowlaka samo kapie! Czy wy też wstydzicie się publicznie jeść śniadanie??? Dzieciak nie zaczeka - wy możecie, a jednak wyciągacie te "pojdy" i wtrząchacie je! A facetowi wolno z gołym biustem paradować po plaży? To są chore ograniczenia kulturowe - na szczęście tylko w takich obłudnych krajach jak nasz, jednak nie cały świat oszalał... :-P

Gość wstyd nie jest naturalny
ani małe dzieci, ani buszmeni, ani zwierzęta nie cierpią z powodu wstydu... Wstyd to efekt wychowania w takiej a nie innej kulturze.

Gość Są kraje, gdzie wstyd jest
kobiecie pokazać twarz, bo sprowokuje tym każdego samca. U nas taką rolę spełnia cyc ;-) A tak się litujemy nad Arabkami!

Seks również jest naturalny, a sypią się mandaty za pojebanki w parku :P A i przechodnie jakoś dziwnie patrzą :P

Gość Kwestia kulturowa...
tylko i wyłącznie... A karmienie dziecka nie ma nic wspólnego z seksem - tak gwoli ścisłości, w razie, gdybyś to mylił, raczej z głodem, który często dorośli zaspokajają w miejscach publicznych... :-P

Gość teraz mówi się....
....że to co było "za komuny" należy potępić w czambuł ! A ja uważam ,że ludzie mieli wówczas więcej wyczucia co wypada,co można a co jest intymnością której nie wystawia się na widok publiczny .Nie wszyscy postronni narażeni na takie widoki życzą sobie tego, bo jakkolwiek np.karmienie dziecka jest sprawą naturalną ,u niektórych ludzi budzi niesmak. Można to zrobić w taki sposób i w takim miejscu żeby nie narzucać się z innym. Takich prostych zasad jednak kiedyś uczono i w domu i w szkole.

Gość Do przesadyy
Ja byłam kiedyś w kościele przy cmentarzu i jedna babka na ławce przed kościołem zaczęła karmić. Mój wujek ksiądz z kolei mówił że kiedyś na mszy w pierwszej ławce mu babka karmiła. Troche to już przesada. Mnie ani pozostałego rodzeństwa mama w miejscach publicznych nie karmiła i jakoś z tego powodu nie zbiedniałam.

Gość Do przesadyy
Poza tym chyba nic nie stoi na przeszkodzie zeby taka mamusia sobie odsączyła troche pokarmu i w razie potrzeby nakarmiła dziecko z butelki, raz czy drugi mu na pewno nie zaszkodziłby

Dla mnie to jest obrzydliwe jak skurwysyn. Wiszący cyc wepchany w rozwrzeszczanego gnoja jest w porządku a jak ładna dziewczyna się opala toples to wielkie zgorszenie

Gość właśnie a opalanie się toples?
to też naturalne, czemu więc tyle osób gorszy?