Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliseek

ile kosztują ?

Polecane posty

Gość pauliseek

wie może ktoś z was ile gdzieś tak około kosztują studia zaaoczne?

Gość pauliseek
We Wrocławiu na polonistyce lub dziennikarskwie?

Gość pauliseek
Nie, ja do Warszawy się nie wybieram, bo za daleko i wolę studiowac bliżej domu. Dlatego chcę do Wrocławia. Ale studia dziennie nie są możliwe. A gdzies tak 5 tys za rok ?

wiem, tylko mówię bo słyszałam dziś jak na wykładach znajomi gadali miedzy sobą, że warunek na warszawskiej uczelni kosztuje 600 zł : O Hmmm, ciężko stwierdzić, dziennikarstwo jest jednym z lepszych kierunków, ja na administracji płacę 675 zł miesięcznie więc ciekawe ile takie dziennikarstwo by kosztowało : O

Gość Krystyna12211221
Dziennikarstwo jednym z lepszych kierunków?????? Chybaś ochujała!

Gość pauliseek
hmm wydaję mi się, że we Wrocławiu jest trochę taniej, myślałam tez o Poznaniu. No wiem, że jest dość drogi i też trudny . A jak wyglądają zajęcia na studiach zaocznych ?

pewnie, że tak! A na dzienne się dostać jak ciężko.. Mam kumpelę, która w liceum miała same 6, dostawała stypendium prezydenta miasta itd. a na dziennikarstwo się nie dostała... Jak wyglądają? U mnie są specyficzne, bo są co tydzień w każdy weekend i to po 10 godzin :D także niech lepiej wypowie się ktoś, kto chodzi na jakieś w normalniejszym trybie :D

Gość pauliseek
Ja osobiście nie chcę iść na studia dzienne... Wolę w tygodniu iść do pracy i zarobić na studia, a póżniej w weekend do wrocławia na studia i ok. a na dziennych to trochę lipa.

Gość Krystyna12211221
Na dziennych lipa??? Super jest na dziennych!

Gość pauliseek
znaczy mi chodzi o finanse. Jak tak przeliczałam to dzienne są droższe niż zaoczne...

pewnie, że tak! Ja OSOBIŚCIE w życiu bym na dzienne nie poszła! :P w planach zawsze miałam zaoczne, do tego tak jak mówisz, pracuję sobie, mam dużo kasy dla siebie na własne wydatki a nie... wiecznie na łasce starszych jak taki dzieciak :P

ale przyznać trzeba, że na dziennych ma się dużo znajomych i wogóle jest to taka jakby powtórka z liceum.. My spotykamy się co tydzień a bardzo mało osób utrzymuje ze sobą kontakty, a co dopiero tacy co mają wykłady raz na 2 tygodnie...

Gość Krystyna12211221
Jo, bo byś się nie dostała na dzienne, to mówisz,że byś nie poszła . ahahhaaaa

Gość pauliseek
nie chodzi o to, że bym nie poszła. tu chodzi o kase, ja osobiście nie chcę brać pieniędzy od mamy, nie wiem zresztą czy by mi dała. oczywiście, ze bym poszła, tylko nie wiem co z kasą, bo ona z nieba nie spada.

Gość Krystyna12211221
Tytanowy Janusz hahaha :)

Gość pauliseek
własnie, ja nie chcę, żeby ciągle mama mnie utrzymywała. chcę pracować sama na siebie ...

Gość Krystyna12211221
Justyna pityna! :D

a na stronie internetowej danej szkoły nie ma wykazu czesnego? swoja drogą to w każdym mieście inne ceny są i zalezy to tez od uczelni ja za swoją płacę 3800 za rok w lublinie i jestem na finansach

Gość pauliseek
To nie jest dużo. Ja tak myślałam, ze mogłabym zapłacić do 7000 tyd za rok, bo mama by mi dokładała te 200 zł /

eee no to luzik:) jeśli bedziesz miała jakaś normalną pracę dla studenta rodzice coś dorzucą to jakoś dasz radę;)

Gość pauliseek
No i zastanawiam się czy tyle wystarczy mi na studia dziennikarskie, bo to mi się marzy .;))