Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józiuj

dlaczego kobiety bawiąsie meżczyznami ?

Polecane posty

Witam, Mam taki problem mianowicie, podoba mi sie pewna dziewczyna wydaje mi sie ze jaj jej tez sie podobam... tylko ze Ona specjalnie przy mnie rozmawia ze swoim bylym (wiem ze im sie zbytnio nie ukladalo, a byli razem raczej z inicjatywy jego nie jej) i zawsze jest z koleżanka... rozmowa tez im sie chyba nie klei bo czesto siedza w milczeniu, nawet on pierwszy odchodzi. Stąd moje pyt. jak tak można? czy Ona chce cos przez zazdrosc zdzialac? i jak można dawac nadzieje, 'bawic' sie tym kolesiem?

Gość a dlaczego faceci bawia sie ko
bietami... a skad pomysl, ze jak rozmawia z bylym to chce wzbudzic Twoja zazdrosc, pokretna jakas ta logika??

a jak to inaczej wytlumaczyc? No to niech sie zdecyduje..."albo rybka albo..." Jeszcze jedno pyt. czy On raczej opowiada o wszystkim swoim przyjaciółką? One jej doradzaja w jakis sposób?

moze maja kolezenskie relacje, jeszcze tym bardziej jak chodzi z kolezanka i rozmowa sie nie klei, roznie bywa jedne kobiety zwierzaja sie kolezanka, inne nie nie zajmuj sie jej bylym, a zajmij sie nia:-)

moze kolezanka jest zaintereswoana jej bylym, niewiadomo, jak masz z tym problem to pogadaj z nia