Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na treningu

w kazdym facecie znajduje jakas wade

Polecane posty

Gość na treningu

i zaczyna mnie to wkurwiac, bo mam 22 lata i nie bylam znikimna powaznie. w jednym nie podoba mi sie troche jego styl ubierania, tzn byloby ok, gdyby nie ogromne glany, ktore nosi zima i to, ze jest troche sknera, kolejny ubiera sie fajnie, ale jego wlosy na klacie sa tak geste, ze to busz i wychodza mu juz na szyje, w innym, ze jest babiarzem i pije duzo. :O

Gość to normalne,oni maja same wady
:O

Gość a ja nie przepadam
a mi zwykle podobaja sie tacy ktorzy na pierwszy rzut oka wcale nie sa w moim typie :P

Gość na treningu
i zdaje sobie sprawe, ze nie jestem idealna i mam pelno wad, ale zaakceptowac ich u facetow chyba ine potrafie:O jeden tez pisze ciagle caps lokiem i robi bledy ortograficzne, nosi jasnorozowe koszulki, ale i tak jestem w stanie muto wybaczyc, tylko, ze ja dla niego jestem obojetna:O:D

Gość to uzywaj dalej wibratora

Gość matacz
CZASEM TAK JEST , ze te co srają wyzej niz dupy mają , za cos sie maja !! GDYBYS BYŁA KIMS znalazło by sie pełno adoratorów tych z wyzszej półki , ale ze sama jestes z tej dolnej - to masz jak masz , podciagnij sie , a zainteresuja sie tobą ci wlasciwi

Gość na treningu
na pewno jets tak jak mowisz, dziekuje ci za te uwage🖐️

Gość pisze caps lokiem
"lokiem" :D

Gość uhuhuhuhhhhh
niestety, jak masz 22 lata i z nikim nie bylas na powaznie to juz jestes stara panna i nikogo nie znajdziesz :classic_cool: mozesz liczyc jedynie na zdziwaczalych, niechlujnych informatykow w tlustymi wlosami, 40 letnich prawiczkow wygladajacych jak pan kleks z nadwaga 20 kg albo na to ze przeleci cie jakis znudzony zonaty, powodzenia!