Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medesthai

znajomości internetowe porady

Polecane posty

Gość medesthai

Zaczełam mailować z ..... poznanym na jednym z portali randkowych znajomość zapowiadała się nieżle do momentu kontaktu telefonicznego nie spodziewałam się tego co usłyszałam nie były to słowa obrażliwe nie były to niemoralne propozycje po prostu usłyszałam człowieka który powinien być młody a mówi jak człowiek po sześciedziątce używając zwrotów z sprzed 20 lat , z wyrażnym wiejskim charakterem. Takie wrażenie miałam po pierwszej rozmowie na marginesie to ja dzwoniłam bo poprosił i nie miał środków na koncie (moja głupota), mysłałam że to moje wrażenie wiec zadzwoniłam drugi raz w obecności koleżanki nie bede komentować co usłyszałam, koleżanka potwierdziła moje odczucia. Dlaczego to piszę bo może znajdzie sie osoba która ma podobne doświadczenia i się nimi podzieli.

Gość heloł???
nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie.....nie badz naiwna i nie wierz ze wszystko co ci powiedza...

Gość medesthai
Dzięki, moja naiwność polegała na tym że liczyłam na to że ludzie po drugiej stronie są normalni...

Gość elo elpo trz
No juz nie strasz czesc jest w normalnym zyciu tez tak moze byc ze ktos jest ok dopoki sie nie odezwie.