Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubka000000

poznalam go na fotce

Polecane posty

czy wy kiedys poznaliscie kogos na czacie ? bo ja tak i niewiem co mam myslec ogolnie chlopak jest bez nalogow zaakceptuje moje dziecko ma fajna prace swoje mieszkanie i uwielbiam go ale jeszcze go na zywo nie widzialam

Gość mauro picottoo
najwazniejsze ze mieszkanie ma ;)

czy wy kiedys zwiazaliscie sie z kim z czata bo ten ktorego poznalam bardzo sie angazuje a ja niewiem czy on taki jest no niby przez tel wydaje sie naprawde mily i ulozony ale ma dopiero 22 lata a juz jest kierowca w strazy pozarnej

ma konto nie jestem typem czlowieka ktory lubi sie bawic chce mi pomagac ciesze sie jak da znac jak napisze czy to zauroczenie ??? przeciez ja go tylko widzilalam na zdjeciu

moja znajomość z facetem z którym jestem go dziś zaczęla się od pisania na gg :p

Gość naprawdęęę
ja poznałam bardzo fajnego chłopaka przez internet :) można by powiedzieć, że jestem zauroczona. :) to zawsze zależy na kogo trafisz 🌼 ale znam udane związki/znajomości.

Gość naprawdęęę
Jest gruby łysy i szczerbaty ale ma złote serce 🌻

Gość diabelkowa007
Ja swojego chłopaka też poznałam w intt=ernecie choc nie zamierzalismy wchodzic w powazny zwiazek, miala byc to tylko taka znajmosc by sie spotkac pogadac... taka odskocznia od rzeczywistości, jednakze jestesmy ze soba juz 5lat :) wiec moze i Ty trafiłas na swoja polowkE:)

Gość wierzyc się nie chce
ale moja przyjaciółka poznała swojego obecnego mężą na "fotka.pl"! W dodatku okazało się, że są sąsiadami ;)

Gość diabelkowa007
czasem takie dziwne ale miłe rzeczy sie zdarzaja:D my to sami sobie zaprzeczalismy ze napewno nie bedziemy razem hehehe...