Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 24

przespałam się a teraz....

Polecane posty

Gość smutna 24

cześć jestem załamana,nie wiem co zrobić. Przespałam się z facetem o 6 lat starszym po 3 tygodniach znajomości ale prawie codziennie się widzieliśmy. Było nam fajnie ze sobą,bardzo dobrze z nim się czułam itd.I w końcu przespaliśmy się i potem się zdrzemnął,w tym dniu był miły, bardzo uczuciowy. Od następnego dnia coś nie mogliśmy się dogadać,trochę zaczął mnie wkurzać,tak jakbym była na zawołanie. Dodam że jestem bardzo uczuciowa i on to wiedział. Teraz jestm załamana, gdybym się z nim nie przespała byłoby mi przykro ale nie aż tak,a ja się czuję teraz strasznie,czuje się wykorzystana itd.Z jednej strony chciałam się z nim przespać,przytulić się,potrzebowałam czułości itd.Zobaczę teraz na dniach jak będzie,ale ........Dodam że nie miałam wielu partnerów.Wczesniej miałam tylko jednego chłopaka z którym nie wyszło i przez 2 lata nie miałam nikogo.Czy któraś miała może podbną sytuacje.Co robić?

Gość pani ogrowa
widzisz jaki to człowiek. co robić? przede wszystkim nie wiąż się z nim, bo już na wstępie Cię zranił...

Gość smutna 24
poprostu byłam naiwna.

mogłaś go trzymać o wiele dłużej na dystans ....ale w emocjach wiem że ciężko się powstrzymać ...jednak warto być cierpliwym...

Gość smutna 24
tak,powinnam najpierw lepiej go poznać i jak już to po jakimś czasie się przespać ale przynajmniej teraz wiem o co mu naprawde chodziło, a tak gdybym dłużej może go trzymala, nie wiem,więcej by nakłamal,ja bardziej bym się zaangażowała i wtedy może byłoby o wiele gorzej,a tak...to przynajmniej wiem co mam myśleć i mam nauczkę na przyszłość. Myślałam ze to bardziej odpowiedzialnym facet i skoro ma 30 lat to myśli poważnie

facet jak ma 30 lat to wcale nie jest bardziej dojrzały niż niektórzy 20 latkowie....być może pomyślał po seksie , ze to nie było to , czego oczekiwał...wbrew pozorom pierwsze zbliżenie jest ogromnie ważne...

Gość smutna 24
to z jednej strony można powiedzieć że dobrze ze tak się stało??? Nie wiem,już zacznam sobie to wszystko jakoś tłumaczyć

jak umiesz wyciągnąć pozytywy tej sytuacji to dobrze...nie oddałaś się w noc , w którą go poznałaś....następnym razem będziesz wiedziała jak postępować....

Gość pani ogrowa
tak, to taki plus, że przynajmniej już wiesz, jaki jest. A z nim chyba niewarto być, co nie? :)

Gość smutna 24
teraz wiem, że nie warto być. Ale boli to wszystko:(

Gość smutna 24
wogóle czuje się strasznie

Gość smutna 24
w jego oczach widziałam taki smutek,takiego małego chłopca, który chciałby aby się ktoś nim zajął i pokochał.

w jego oczach widziałam taki smutek,takiego małego chłopca, który chciałby aby się ktoś nim zajął i pokochał. no musiał jakoś zagrać by zdobyć cel....echch ta niewinność.... AAmarkoAA - thnx

Gość smutna 24
no trudno,stało się,mam nauczkę, mam nadzieje że ten mój stan wkrótce przejdzie

Gość a co na to jego żona??? .

Gość nie sluchaj
tych bredni co ci tu piszą facet jest chamem albo ty beznadziejna w łóżku pozdrawiam:D

czego to się nie zrobi dla seksu....można nawet udać niewinnego smutaska godnego litości podczas gdy w środku już układa się plan dobrania się do partnerki.... stan Ci przejdzie szybko jak pomyślisz sobie , że nic nie straciłaś...czas wyleczy...

Gość smutna 24
on nie ma żony

Gość majka 23451
stalo sie nie ma co rozpamietywac bo czasu nie cofniesz wyobraz sobie ze jest miliony tak samo potraktowanych dziewczyn w tym ja ... niektorzy faceci maja taki czar w sobie ze im ufasz od razu albo nie wiem po prostu tak jest tez mi bylo strasznie z tym zle... jest nadal ale juz mniej Tobie tez przejdzie zapomnisz o tym incydencie, a gdy poznasz nastepnego bedziesz ostrozniejsza poczekasz dluzej... wszystko ejst po cos... widocznie musialas teraz to zrobic z nim tak szybko zeby poczekac przy tym jedynym na cale zycie ...

Gość ale w sumie w czym problem
? może przesadzasz trochę, jesteś rozdrażniona bo źle się czujesz z tym, że tak szybko wylądowaliście w łóżku-i teraz tworzysz jakieś czarne scenariusze..

Gość uwodze żonę
Ludzie często tak robią, to naturalne chyba... ? Nie ma świętych ;)

Gość smutna 24
mam nauczkę,

Gość smutna 24
może jest mi źle bo myślałam że coś z tego wyjdzie, może tak bardzo kogoś chciałam i po tym jak się z nim przespałam i jak się zachowuje doszłam do wniosku ze to nie ten i dlatego tak sie czuje

Gość nie przejmuj sie takk
ja sypiam z zonatym - to jest dopiero lipa! a ten no coz, moze rzeczywiscie sie nie dobraliscie w lozku, napewno poznasz jeszcze niejednego, mlodziutka jjestes glowa do gory

Gość smutna 24
ja dochodzę do wniosku ze chodziło mu tylko o łóżko

Gość smutna 24
przezyję, czas leczy rany,mam nadzieję że smutek szybko minie

Gość nie przejmuj sie takk
no ale co od tego spotkania nie odzywa sie juz? nie chce sie spotkac? czy jak? widzsz to tylko facet, oni mysla tylko peniskiem, taki swiat, jeszcze trafisz na takiego co straci dla Ciebie glowe i poczeka z seksem tyle ile bedzie trzeba