Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcojestgraneee

CO TO MOŻE BYĆ- proszę o rady!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Wiem, że tu takie tematy są non stop zakladane i już wiele z Was wkurzają, ale muszę się kogoś poradzić i opisze Wamm moją sytuacje. Otóż staramy się z mężem od marca o drugiego dzidziusia. Okres miałam 31 marca i w dni płodne kochalśmy się kilka razy. 19 kwietnia zaczeły boleć mnie jajniki i krzyż jak na okres i bolą do dzisiaj. Poza tym mam dużą ilość śluzu i mierzyłam wczoraj i dzisiaj temperature i wynosi 37,1. Martwie się bo nie wiem czy nie nabawilam się jakiegoś zapalenia jajników, nie chciałabym teraz kiedy zaczeliśmy starania, a z drugiej strony biorę pod uwagę ciąze, ale czy tak szybko po zapłodnieniu mogły by być takie objawy? Okres mam mieć w środę wiec wtedy wszystko się okaze, ale strasznie sę niepokoje. Prosze naoiiszcie coś z wlasnego doświadczenia. Czy ktoras miala podobnie? Czy przy zapalaeniu jajników tez bedzie podwyzszona temp w pochwie? Dzięki za rady.

Dziękuje za bardzo mądrą wypowiedź...

Gość jkljlk
mnie jajniki bolaly podczas owulacji i po zaplodnieniu brzuch bolal jak na okres,a nawet mocniej.tempka obiecujaca :) powodzenia :)

No moja owulacja wypadala na 14-15 kwiecień, a bóle zaczeły się od 19 kwietnia. Dodam, że nigdy takiego czegoś nie mialam w czasie owulacji. Bolały mnie jajniki, ale przed samym okresem może 2 dni, a teraz już tydzien bolą, a okres dopiero ma być w środę o ile przyjdzie. Bardzo bym się cieszyła z ciąży, jednakze bardziej boje się, że to jakieś zapalenie i stąd mój niepokój :(

Nikt wiecej sie nie wypowie?

mnie kiedy bolaly jajniki i krzyz to okazalo sie ze mam ostre zapalenie przydatkow bralam antybiotyk ale jak zaszlam w ciaze to tez bolaly mnie jajniki i w 1 ciazy plecy no i tak zostalo do konca ciazy (bol plecow :-o) poczekaj, zrob test, jezeli nie jestes w ciazy to lec do gina sprawdzic co sie dzieje

No mnie wlasnie bola jajniki, pokuwaja i do tego bol krzyza i plecow, strasznie sie czuje. Dziekuje za rade Evi, czekam do srody, jak nie dostane okresu- robie test, a potem lece do lekarza.

mnie co prawda przed spodziewanym okresem jajniki nie bolały, za to "ciągnęło" jak na miesiączkę, ale każda z nas przeciez inaczej reaguje :) Wytrzymaj jeszcze troszkę ( a wiem, że to trudne:) ) i zrób test... Fakt, temperaturka obiecująca... trzymam kciuki by się udało :)

Dziewczyny wczoraj planowo mialam dostać okres i go nie ma. Dodatkowo wczoraj i dzisiaj mam straszną biegunkę. Temperatura w pochwie wzrosła, wynosi teraz 37,6. Kurde zrobiłabym test, ale nie chce sie cieszyć za wczasu, bo ostatnie dwa miesiące też okres spóźił mi się dwa dni więc może jutro dostanę? Bardzo chciałabym być w ciązy, ale nie chcę się blędnie ludzić. W niedziele rano zrobie test, jeśli okresu nadal nie będzie. Trzymajcie kciuki 🌻