Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
gagatek1986

brat alkoholik

Polecane posty

Hej! A wiec ja na szczescie nie mialam ojca alkoholika, co nie zmienia faktu ze tak naprawde jest nieobecny i mysle ze wyrzadzil mojej mamie przede wszystkim duzo zlego. No ale przejdzmy do rzeczy, moj brat 7 lat temu poznal kobiete( my akurat musielismy z mama i reszta rodzenstwa wyjechac do stanow) zostal u nas w miescie, a ona po 2 miesiacach znajomosci z nim wprowadzila sie do naszeg mieszkania. Bylo wszystko w porzadku, zaszla w ciaze i urodzila sie moja bratanica, pomiedzy nimi bylo duzo sprzeczek, ona sie czesto wyprowadzala zabieraajac ze soba dzieci( miala syna z pierwszego malzenstwa)Wrescie po jakichs 3 czy 4 latach wyprowadzila sie na stale. Moj brat mial chyba jakis problem z alkoholem, ale 2 lata temu tak sie to nasililo, ze naliczylam dwa dni w tamtym roku gdzie nie byl pijany. On wstaje rano,jest wszystko ok-idzie do pracy, wraca i zaczyna sie to czego nie nawidze i co tak niszczy moja psychike. zaczyna pic, az sie upije, sam ogladajac telewizor. To jest okropne bo on ma widzenia z moja bratanica, i nawet jak ona jest on nie zna zadnych granic w piciu. Rozmawialam juz z nim tyle razy, ale to nie na moje nerwy; ja mam na glowie caly dom, szkole, i sprzatam po bracie, ktoremu po prostu weszlo w nawyk zeby nic nie robic. Reszta mojego rodzenstwa i mama wie o wszystkim, ale bedac za granica nie moga nic zrobic, ja musze sie z tym czlowiekiem meczyc i pomimo tego ze to moj brat zaczynam czuc do niego straszna niechec, nerwy mi zszargal okropnie... Moze ktos ma jakis pomysl, bo nie chce zeby moja bratanica musiala meczyc sie z takim ojcem, ona ma dopiero 6 lat ale jest strasznie bystra i predzej czy pozniej zauwazy ze jest cos nie tak. Mowilam mu o odwyku, ale on nie widzi problemu w tym ze pije wiec... ech. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej