Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleneczka

Powiedzieć mu żeby się umył czy dać se spokój i szukać dalej

Polecane posty

Gość maleneczka

poznałam przez neta fajnego kolesia, jest wykształcony ma pracę, bardzo kumaty i bystry, załapaliśmy kontakt i spotkaliśmy się 2 razy. Przebieg randek był bez zarzutu, oprócz tego, że.... koleś albo się nie umył albo ubrania miał niewyprane. Pomyślałam - ok, każdemu może się zdarzyć, nie będę się czepiać. Po spotkaniu nadal były maile i opowiedziałam mu pewnĄ historię o tym z jakimi śmierdzącymi ludźmi miałam ostatnio do czynienia, była to prawda, bo spotkałam takich śmierdziuchów w autobusie. Jednym słowem dałam mu do zromuenia że lubię, kiedy ludzie się myją. Myślałam że zaczai bazę. No i spotkaliśmy się 2 raz i znów to samo. Nie jakiś smród potu, ale taka stęchlizna od niemycia. I jak tu mieć ochotę na amory?! Pytanie jest takie powiedzieć coś dobitnie czy dać se spokój?

Gość maleneczka
do góry

Gość maleneczka
do góry

Gość malinkaaaaaaaaaa
ja mialam taka sytuacje z kolezanka z pracy, meczylam sie z nia 3 miesiace az nie wytrzymalam i jej powiedzialam delikatnie...teraz sie myje i po klopocie :) moze odczekaj jakis czas jak Ci na nim zalezy i wiesz ze moze cos z tego byc a pozniej delikatnie mu o tym powiedz. ;)

a moze po prostu to jest zapach jego szafy? W niektorych domach jest wilgoc, wtedy ciuchy w szafach moga przesiaknac. Moze zacznij rozmowe delikatnie o zapachu, jaki maja jego ubrania?... Nie skreslaj go od razu.

Gość maleneczka
wydaje mi się jednak, że to od niemycia. Druga sprawa ma kamień na zębach co mnie również obrzydza. A uważam, że higiena jamy ustnej jest bardzo ważna i zwracam uwagę na zęby. no i co tu zrobić?

Gość maleneczka
do góry

Gość maleneczka
naprawdę tak myślisz? czyli nie wdawać się w gadki o higienie osobistej?

Gość maleneczka
do góry

Gość babaruda ma troche racji.ja zn
a,m osobe bardzo czysta ale niestety ma straszna wilgoc w domu i niestety ciuchy tej osoby smierdza ta wilgocia mocno!babaruda a moze po prostu to jest zapach jego szafy?W niektorych domach jest wilgoc,wtedy ciuchy w szafach moga przesiaknac.Moze zacznij rozmowe delikatnie o zapachu,jaki maja jego ubrania?Nie skreslaj go od razu.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daj sobie spokój i poszukaj innego

Gość gdzie my spotykamy takich ....
Ja też takiego przez neta poznalam. Jakoś wytrzymywałam ten pot ale po miesiąciu, niby na urodziny kupiłam antypespirant i dezodorant. To używał tylko niestety od czasu do czasu, bo uważał, że nie potrzebuje :o byliśmy 4 m-ce i o 4 m-ce za długo. Po sexie nie mył i ta sperma zostawałą tam gdzie nie trzeba :o Zawsze mówiłam wieczorem, idź się umyć, to chyba było mu głupio i szedł :o jak wyszedł z WC i nie słyszałam kranu, to tez mówiłam idź umyj ręce :o

Gość maleneczka
to co piszesz jest starszne :S i chyba dam se spokój

Gość maleneczka
do góry

Gość a ile lat ma ten gosciu

Gość gdzie my spotykamy takich ....
33 lata :o był z dziewczyną 7 lat i się pytałam, czy ona reagowała, a on, że nie, tylko ja tak wydziwiam :classic_cool: :o

Gość maleneczka
ten co ja się z nim spotykam ma 32 lata

Gość maleneczka
do góry jeszcze jakieś pomysły?

Gość ja to widze tak ...
powiedz mu wprost jak bedzie mu zalezalo na Tobie to sie zacznie myc...po co masz sciemniac i krecic ?? ja bym mu powiedziala ze jest Ci glupio z tym ale musisz mu powiedziec i ze niestety ale przeszkadza Ci ten zapach...innego wyjsca ja nie widze. a skoro jest brudasem to go raczej nie zmienisz, facet majacy 32 lata ma juz swoje stare nawyki. a swoja droga jak mozna sie nie myc ?! fuj :o

Gość Na centralnym śmierdzi moczem
Można bezdomni np się nie myją.

Gość ja to widze tak ...
no wiesz nie mowimy teraz o bezdomnych, nie popadaj w skrajnosc...

Gość maleneczka
ja wiem, że tak byłoby najlepiej, ale głupio byłoby mi komuś takie coś powiedzieć wprost. przyznam się, że kiedyś w poprzedniej pracy miałam koleżankę, która również się nie myła, to był dopiero smród. no i innej koleżance też to przeszadzało, dlatego przez dwa tygodnie ostentcyjnie otwoerałam okno i wprost mówiłam, ale tu śmierdzi i tak stękałam narzekałam aż w końcu zdarzył się cud i dziewczyna zaczęła się myć, później nawet się zakolegowałyśmy. Ale z nim to głupio mi tak powiedzieć wprost. Przecież dałam już mu do zrozumeinia że nie lubie śmierdziuchów

Gość maleneczka
do góry

Gość nie każdy ma dostęp codziennie
do ciepłej wody. Durna pało.