Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyTo Ciaza

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość czyTo Ciaza

Wiatjcie..w piatek mialam dostac miesiaczke a ostatni raz wspolzylam13.04 niestety miesiaczka jeszcze nie nadeszla boli mnie brzuch a do tego wydaje mi sie ze moje piersi sa nieco powiekszone a sutki troche wieksze i ciemniejsze czy sa to pierwsze objawy ciazy?

witaj, nikt ci nie powie, że na 100% są to objawy ciąży... Po co masz się denerwować, idź do apteki kup test i zrób. Powinien być już wiarygodny. Pozdrawiam :)

Gość czyTo Ciaza
test moze byc jeszcze nie wiarygodny

Gość czyTo Ciaza
robilam wczoraj test i wyszla jakby 2 kreska ale malo widoczna powtorzylam dzis i wynik byl negatywny

no to idź do przychodni i zrób sobie badanie krwi -Beat HCG. Koszt ok. 30 zł, wynik w ten sam dzień i 100% pewności :)

Gość domi85
kurcze, tez chyba pokusze sie o zrobienie testu. od kiedy zaczelam pracowac, czyli od 3 miesiecy kompletnie powywracal mi sie cykl, z 28(9) dni wydłuzyl sie do 33. teraz mam 36 i okresu ani widu ani slychu. z chlopakiem uzywamy tylko prezerwatyw i bardzo uwazamy, wiec jakos w ciaze nie wierze. brzuch mnie pobolewal myslalam, ze dostane okres, do tego piersi powiekszone. mysle, ze to przez zmeczenie i stres bo ostatnio tylko praca, pisanie magisterki i do tego mam bliska osobe w szpitalu. na dzidzie nie jestem jeszcze przygotowana pod wzgledem finansowym bo oboje z chlopakiem konczymy dopiero studia. do tego jeszcze gadanie mamy, ze tak bez slubu... ale w sumie to jezeli to ciaza to bede sie cieszyla :)