Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota RybciaP

Slubu nie bedzie!! ;(

Polecane posty

Witam wlasnie rozstalam sie z narzeczonym w czerwcu mial byc slub;( I wszystko stracone...Czy ktos byl w podobnej sytuacjii??

Gość czemu sie rozstalas?

Gość zaoszczedzisz kasy no i piersc
ionek dla ciebie

W sumie to on podjal ta decyzje ale twierdzi ze nie jest jej pewien ! Dlaczego sie rozstalismy? Dlatego ze krzyknelam na niego ! Jestesmy ze soba 3 lata i 4 miesiace ciezko mi sie z tym pogodzic tym bardziej ze miesiac temy mialam ciaze obumarlo nie pozbieralam sie jeszcze po stracie dziecka a teraz on mowi ze to koniec ;(( Kocham go i on mowi ze mnie tez to dlaczego tak jest nie potrafie sobie tego wytlumaczyc a on tym bardziej nie zna odpowiedzi ;(;( Podjal ta decyzje pochopnie!

nie chce jego pierscionka ! Niech sobie zabiera ! Obraczke srebna kupilismy sobie na walentynki rok temu i tez ja do kosza wyzucialam !

Wiec może jeszcze nie wszystko stracone. Ale żałosne ze po takiej stracie tak się zachowuje.

oboje jesteście w szoku po stracie dziecka( współczuję z calego serca!)... dodatkowe emocje związane z przygotowaniami do ślubu na pewno wpływają na Wasze relacje negatywnie. Ta decyzja o rozstaniu się jest bardzo pochopna i wynika właśnie z tych złych emocji. Musicie spokojnie porozmawiać. może udajcie się do poradni rodzinnej- na pewno nauki przedmałżenskie macie za sobą- wróćcie do tego, co z nich wynieśliście... wszytko się ułozy jeszcze, zobaczysz!!!

Gość to dziecinada
decyzja narzeczonego byla sluszna: oboje jestesci jeszcze niedojrzali, a wiec lepiej odwolajcie lub przesuncie date slubu :O

Ja wracam do rozmowy w poradni ale on nie chce o tym slyszec! Powiedzial mi zebysmy sobie dali spokuj a za chwile ze moze zrozumiemy co stracilismy? Mowi ze kocha ale boi sie ! Ale jak narazie wszystkiego co zwiazane z wesele nie odwoluje dlaczego ?? Na co on czeka ??? W nim byl ten problem ze on od jakiegos czasu nie potrafi rozmawiac o tym co boli nie chce pamietac dobrych chwil tylko ciagle gada o tych zlych! Nie rozumiem o co mu tak naprawde chodzi! Ciezko mi jest bo razem pracujemy razem mieszkamy. I jak narazie o zamieszkaniu osobno nie ma mowy !

Gość jak dla mnie
jak dla mnie to to wygląda na próbę manipulacji... kocha, ale nie chce, nie chce, ale nie odwołuje... coś kombinuje

A ja myślę, że powinnaś się poważnie zastanowić, czy rzeczywiscie chcesz się wiązać z kimś kto ucieka od problemów i Ciebie odtrąca. Może on nie dojrzał do małżeństwa. Pomyśl co się np. stanie jak poważnie zachorujesz, albo znowu będą problemy z ciążą czy dzieckiem (oczywiście odpłukać, ale musisz być pewwna, że możesz na tego człowieka zawsze liczyć)... Może to jakiś znak i może rzeczywiście lepiej przełozyć ten ślub... Rozstania są ciężkie, ale mogą być początkiem czegoś cudownego (mówią to z doświadczenia)....

Gość evraevraevra84
wg mnie sie pogodziciie, nie martw sie:)

Gość oliwinka83*83
ile on ma lat, ze taki niezdecydowany jest???? przemysl to i moze rzeczywiscie odlozcie slub, bo po co potem brac zaraz rozwod?