Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrt

Nie interesuje mnie seks.

Polecane posty

Gość Wrrrrrt

Brzydzi mnie to wszystko. Brzydzą mnie tępi ludzie dla których nic innego się nie liczy. Idioci którzy nie mają nic kompletnie do powiedzenia, do przekazania dla których tematem numer 1 jest 'seksik', a i tak te 'rozmowy' nie mają żadnego polotu, jakieś zwykłe mrzonki napaleńców. To samo słodkie idiotki, które myślą, że wygląd (często wątpliwej urody) załatwia wszystko. Kim takie kobiety są? Poza wyglądem nie są w stanie nic zaoferować. Czasami przeglądam polskie portale erotyczne i też zbiera mi się na wymioty jak widzę zdjęcia kompletnie bez pomysłu robione na tle kibla czy pralki, porozrzucane ubrania. Ja nie wiem, wygląd cipki czy penisa przysłania całokształt? Kopulujące obrzydliwe, zaniedbane brudasy, które się tym szczycą, za grosz wstydu i prawidłowej samooceny. I do tego żałosne komentarze napalonych chłopców. Odrzuca mnie to wszystko, ten brak smaku, jakości, kultury. Ludzie zachowują się gorzej od zwierząt. Marzy mi się piękna, zgrabna kobieta, wykształcona, inteligentna (co nie zawsze idzie wraz z wykształceniem). Potrafiąca zachowywać się kulturalnie i kobieco. Nie krzykliwa, seksowna, ale w wysublimowany sposób. Działająca na zmysły, a nie pokazująca wszystko co się da jak towar na wystawie. Nie potrafię zaspokoić się samą urodą kobiety. Jeśli za tym nie idzie jakaś wrodzona mądrość, inteligencja w spojrzeniu to nawet gdyby wypinała mi tyłek to nie ma szans. Wiem, bo już miałem takie sytuacje i wszelkie głupie i brudne dziewczyny uzyskiwały odpowiedź odmowną. Chyba mało jest ludzi myślących jak ja, ale pozdrawiam wszystkie takie osoby :)

Gość ja jestem taka jak Ty
ale jestesmy niestety w mniejszosci:( milo mi czytac, ze sa jeszcze mezczyzni tacy jak Ty:)

Gość tojajestem
jak laske nie interesuje sex tzn. ze to jakas pierdolona idiotka, ktora nie ma prawa bytu!

Gość zgadzam się się z tym wszystki
wokoł same prymitywy, zboczency od siedmiu bolesci, nie mysl ze faceci są lepsi bo i tak kobiety chyba wypadaja lepiej

Gość zgadzam się się z tym wszystki
a tak w ogole ile masz lat ze dopiero doszedles do takich wniosków

Gość non lans
zgadzam sie w pełni z wrrrtem. wygląd może i przyciąga, ale to osobowość zatrzymuje. Od 31 lat jestem facetem, pod kloszem się nie chowałem i nie znam ani jednego faceta, który byłby z kobietą na dłużej tylko ze względu na duże cycki czy słodką cipeczkę. A nawet jeśli tacy są, to nie wróże im nic dobrego na dłużej

Dla faceta seks jest na tyle czymś normalnym, że nie ekscytuje sie tym tak jak baby. Po prostu mamy dużo innych zajęć i ważniejsza jest dla nas sfera ducha związku. Mężczyźnie jest dobrze w łożku z każdą kobietą, bez rożnicy czy niska, ruda, czy z malymi cyckami. Tylko my potrafimy byc wierni.

Gość Wrrrrrt
Mam 21 lat. Jeśli nie ma mądrych kobiet to trudno, będę sam długo. Jakoś mi się nie spieszy żeby mieć kogoś na kim mi nie zależy i kto nie pełnia moich wymagań. A bez seksu sobie radzę, bo mam zainteresowania i jest czym zapełnić czas. Pozostaje tylko żal, że się nie układa w tej sferze, no ale trudno...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pieprzysz, gadasz tak głupio bo nikt Cie nie chce

Gość Wrrrrrt
Przeczytaj mój pierwszy post dokładnie, napisałem tam coś o spławianiu.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tiaaaa nie ma to jak męska fantazja :D

Gość Jo------anna
Wrrrrrt, chętnie bym porozmawiała z Tobą na ten temat, aczkolwiek nie przepadam za forumowymi rozmowami, jestem raczej z tych czytających. Jeśli masz czas, to możemy przejść na gg.

Nie rozumiem dlaczego na niego tak najezdzacie. Chlopak ma racje. Tak to wlasnie wyglada. Seks jest dopelnieniem milosci, ale czesto zdarza sie [nawet czytajac niektore posty na tym forum], ze zarowno dla kobiet jak i mezczyzn szybki seks ma wieksze znaczenie niz poznanie drugiej osoby na tyle, zeby wiedziec na pewno czy seks "przypieczetuje" te "milosc". Masz racje, przede wszystkim liczy sie poznanie czlowieka, jego charakter, zainteresowania, sposob bycia...etc., a dopiero kiedys decyzja w sprawie seksu. Ilez to razy, czytajac to forum mam wrazenie, ze co niektorzy pomylili kolejnosc zwiazana z poznaniem czlowieka. W wiekszosci wypadkow daza do jak najszybszego seksu, ktorego "owocem" sa kolejne tematy o rozstaniach, ponizaniach, braku zrozumienia czyichs i swoich uczuc, prosbach o pomoc w "odzyskaniu" kogos dla kogo byli tylko kawalkiem miesa bez uczuc i szans na porozumienie. Reasumujac: masz racje i trwaj przy niej dopoki nie spotkasz wartosciowej dziewczyny. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość Wrrrrrt
Niestety nie mam czasu, mam trochę obowiązków :P Nie chodzi mi o seks z miłości. Bo jeśli byłoby zauroczenie to czemu nie? Chodzi mi o to, że brakuje w tym wszystkim jakości.

Dokładnie. Kobieta zawsze będzie najpierw dążyła do stosunku z nowym partnerem by ocenić jego ''przydatność''. Dopiero później chce poznać jego charakter itd.

Gość Wrrrrrt
Możliwe, że z braku baby coś mi dokucza, ale co mają do tego wymagania wobec kobiety? Nie jestem tak jak każdy inny i nie zadowalam się byle kim. Jestem człowiekiem, nie zwierzęciem.

Gość Wrrrrrt
Nie chleję piwa, a masturbaacja w normie, nie przesadzam :P

Gość przepięknie to napisałeś
rozumiem Cię i myślę tak samo. a powiedz mi, czy cała otoczka jest dla Ciebie bardzo ważna? np stworzenie odpowiedniego, zmysłowego nastroju...zadbanie o każdy szczegół...celebracja..lubisz?

Gość Wrrrrrt
Nie wiem do tego, bo nie doświadczyłem... Myślę, że najważniejsze żeby dziewczyna mnie zainteresowała sobą, żebym widział u niej przejawy inteligencji, bo to mnie pociąga. Nie chodzi w tym temacie, że jestem romantykiem czy ciepłymi kluchami, tylko o to, że brzydzi mnie prostackie podejście do spraw seksu. Byle z kim, byle jak, byle gdzie.

wcale nie jesteś dziwolągiem-a nawet jeśli, to cudownym dziwolągiem :) mnie brzydzi to, że pozornie fajni normalni faceci na ogół mają już za sobą seks w stylu: byle jak, byle gdzie i z byle kim. eh czemu nie ma więcej takich, jak Ty...

Gość to przez was
Prawiczkow i malo doświadczonych już nie ma na świecie bo kobiety wszystkich zużyły.

to nie chodzi o prawiczków czy mało doświadczonych. to chodzi o jakość...autor tematu to ujął wszak bardzo ładnie :)

Gość matacz
Wrrrrrt Brzydzi mnie to wszystko. Brzydzą mnie tępi ludzie dla których nic innego się nie liczy. Idioci którzy nie mają nic kompletnie do powiedzenia, do przekazania dla których tematem numer 1 jest 'seksik', a i tak te 'rozmowy' nie mają żadnego polotu, jakieś zwykłe mrzonki napaleńców. To samo słodkie idiotki, które myślą, że wygląd (często wątpliwej urody) załatwia wszystko. Kim takie kobiety są? Poza wyglądem nie są w stanie nic zaoferować. Czasami przeglądam polskie portale erotyczne i też zbiera mi się na wymioty jak widzę zdjęcia kompletnie bez pomysłu robione na tle kibla czy pralki, porozrzucane ubrania. Ja nie wiem, wygląd c*pki czy penisa przysłania całokształt? Kopulujące obrzydliwe, zaniedbane brudasy, które się tym szczycą, za grosz wstydu i prawidłowej samooceny. I do tego żałosne komentarze napalonych chłopców. Odrzuca mnie to wszystko, ten brak smaku, jakości, kultury. Ludzie zachowują się gorzej od zwierząt. Marzy mi się piękna, zgrabna kobieta, wykształcona, inteligentna (co nie zawsze idzie wraz z wykształceniem). Potrafiąca zachowywać się kulturalnie i kobieco . Nie krzykliwa, seksowna, ale w wysublimowany sposób. Działająca na zmysły, a nie pokazująca wszystko co się da jak towar na wystawie. Nie potrafię zaspokoić się samą urodą kobiety. Jeśli za tym nie idzie jakaś wrodzona mądrość, inteligencja w spojrzeniu to nawet gdyby wypinała mi tyłek to nie ma szans. Wiem, bo już miałem takie sytuacje i wszelkie głupie i brudne dziewczyny uzyskiwały odpowiedź odmowną. Chyba mało jest ludzi myślących jak ja, ale pozdrawiam wszystkie takie osoby ====================================================== Nukowcy juz dawno orzekli , ze jezeli na 100 osób 90 sie masturbuje , to nalezy to uznac za norme (normalnosc) i pozostawic w spokoju , Natomiast nalezy sie bezwzglednie przyjrzec tym 10 osoba bo to z nimi jest cos nie tak . Brzydzi Cie to , brzydzi tamto ..... ale jak trafisz na sexowną kobietę w dodatku ową madrą , inteligentną itd, itd. to bedziesz tak samo jeczał i jezor wywalał jak ci wszyscy inni - wiec czym sie roznisz ? odpowiedz sobie sam .