Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeJjbi

Potrzebuję podręcznika dla nauczycieli !!!!

Polecane posty

Gość BeJjbi

Witajcie ! Wiem, że bardzo dużo jest ogłoszeń tego typu w internecie, ale nie mogę się z nikim skontaktować.. Potrzebuję książki dla nauczycieli, ze sprawdzianami do j. niemieckiego, tzn chodzi mi tylko o test z 13 i 14 działu, nie chcę kupić całej książki :) Jest to Alles Klar poziom podstawowy. Oczywiście nie za darmo, zdaję sobie z tego sprawę :) Czy jest ktoś, kto ową książkę posiada i zechce mi pomóc ?

Gość BeJjbi
Bardzo proszę o pomoc ;)

Gość BeJjbi
Dziękuję za zainteresowanie :) Nie szukałam, nie bardzo wiem o co tam w tym wszystkim chodzi ?

Gość BeJjbi
Dzięki za link, postaram się coś znaleźc :)

Gość niekazda
wyslalam ci linka z googli, tam masz wyniki wyszukiwania tej ksiazki w formie ebooka zawezone tylko do strony chomikuj.pl generalnie samo chomikuj.pl to taka strona, na ktora ludzie wrzucaja roznego rodzaju pliki (dokumenty, muzyka, filmy, e-booki, skany ksiazek, notatki na studia, opracowania, skrypty i co tam sobie jeszcze wymyslisz), a pozniej mozna je stamtad sciagnac. najlepiej zalozyc sobie tam konto, rejestracja jest darmowa. pliki ktore maja nie wiecej niz 1MB mozna sciagac nie majac konta, a pliki ktore maja powyzej 1MB mozesz sciagnac tylko jesli masz konto. generalnie polecam, mozna tam znalezc chyba wszystko.

Gość BeJjbi
Dziękuję, bardzo mi pomogłaś :*

Gość czarne kowboje
gratuluję pomagania głupiej nastolatce, która nawet na sprawdzian nie potrafi się nauczyć. jakby to nie wiem jaki poziom był :(( przyszłość w młodych...