Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

una_mujer

Najlepszy samochód dla rodzinki 3 os.???

Polecane posty

Aga u nas to nie jest nielegalne :P Nikt mandatów nie daje chyba ze ktoś ci specjalnie z premedytacją wezwie straż miejską, ale się rzadko zdarza. Komunikacja miejska dziala swietnie, mają specjalne pasy, można wszedzie dojechać... pod warunkiem ze się zmieścisz do autobusu a w godzinach szczytu jak widza kobietę w zówkiem to krzyczą "gdzie się tu ryjesz" u nas autobbusami jeżdża głównie studenci i dla innych miejsca brak na tych obleganych liniach.

skoro znasz Katowice to wiesz ze na chodniku to normalka z parkowaniem :D ja wciskam sie moim malym autkiem gdzie tylko sie da do podworek, w bramach, na trawnikach, czasami tez na zakazach ale zwykle na max godzine tak stoje w pzreciwienstwie do wielu ktorzy potrafia tak auto na bramie albo zakazie postawic na caly dzien :/ pod urzedem wojewodzkim stoja zwykle 3 zredy samochodow n aulicy, niekiedy nei da sie wyjechac bo ktos zablokuje, istna masakra :/ w samym centrum to jezdze niekeidy ze 3-4 kolka znaim cokolwike jest wolnego, nie wyobrazam sobie parkowac kombi w centrum, maz jak jedzie do klienta w centrum to bierze moje auto bo duzym samochodem to moglby sobie zaparkowac pewno niedaleko domu a do centrum piechota :D:D

kornelkowa-no tak, ja znam Krakow z tej atrakcyjnej strony - centrum, gdzie wszedzie mozna dojsc spacerkiem. Na obrzeza sie nigdy nie wypuszczalam, zebym tam musiala gdzies parkowac. Ale wiem jak to jest jechac wozkiem tramwajem czy autobusem. W godzinach szczytu faktycznie tragedia....

Gość kaja 28
My mamy opla zafire. rewelacja bagażnik duży wchodzi fotelik do karmienia wózek bagaże. koszt 2002r 22tys zł

Kaja a jak jest z tymi siedzeniami z tyłu? Bo ja slyszlam i czytalam ze wyjecie ich i zamontowanie to niezla zabawa a ponadto są ciasne i bardzo niewygodne.

Gość kaja 28
My nie używamy siedzeń z tyłu ale rozłożenie ich to moment... fakt są pewnie niewygodne ale autorka tematu pytała o samochód rodzinny 3 osobowy. te siedzenia są w razie w .. My jeździmy także w trójkę więc powiem że autko sprawdza się super. jest też wysokie więc czuję się w nim bezpieczniej. poprzednio mieliśmy astrę i jeździliśmy tak, mąż z przodu i gondola na siedzeniu my z córcią z tyłu i stelaż do wózka w bagażniku- koszmar:(

Gość zafira dla kornelkowej
siedzenia rozkladaja sie bardzo szybko i latwo ale miejsca za siedzeniami czytaj bagaznik wtedy jzu nie ma, a pzred siedzeniami jest malo wiec pod tym wzgl sa neiwygone, minusem zafiry jest spalanie :/ niestety duzo pali zwlaszcza w gorach potrafi i 18litrow zjesc na 100km, a przy pelnym obciazeniu masakra, podobnie eni polecam opla merivy ktory z wyglady zewn jest duzy wewn malusi a silnik nie wydala nawet na prostej drodze :/

Super auto jakiego szukasz to VOLVO v40 w dieslu. Tez jestesmy 3-osobowa rodzinka i w zeszlym roku kupilismy ten samochod, rocznik 2002 za prawie 25.000. Piękne auto kombi, a to tego wygodne i bezpieczne.

No a przy tym bardzo mało awaryjne, co też ma znaczenie przy używanych samochodach szczególnie.