Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaiaiaiaaa29

moj maz pierdzi smierdzi je kozy obgryza paznokcie mam juz dosc!!!

Polecane posty

Gość mój mąż to chinczyk :)
bączki są potrzebne a co do paznokci kup mu taki specjalny lakier na paznokcie ma ochydny smak i nie szkodzi posmaruj mu i nie będzie obgryzać a co do kuz mój ojciec też jej je je też gorsze żeczy raczej go nie odłuczysz najlepiej się nie patrz i powiedz mu że to dziecinne i ochydne!

Gość kjhghk
mój łazi w majtkach cały dzień. Cos obrzydliwego, a jak nikogo nie ma w domu to na golasa. Dodam, ze ma wielki bebech

Gość gratki naj
taaa a ty madam niepierdząca? bąków nie puszczasz nigdy?

Ja jestem mężatką od 7 lat. Gdybym wiedziała , że tak będzie to nie wyszła bym za mąż. Mój mąż jest mechanikiem jak wraca do domu to opiera sie i ścianę w przedpokoju po czym ta ściana jest cała wyj***ebana w smarach no czarna nie da się uwagi zwrócic bo sie wku**rwia. potrafi siedzieć w domu cały dzień w ubraniach roboczych nie przebiera sie i wpier***dala sie do wyrka czły czarny. spimy oddzielnie już od 4 lat. śmiga w porwanych gaciach, nowych nie chce, przy jedzeniu napier**dala w nosie i wciąga glutynie potrafi nic po sobie sprzątnąć tylko ja chodze jak sprzątaczka.Zebów już nie mył pare miesięcy masakra. jak to zmienić bo ja już straciłam wszelkie nadzieje.

Bąki bakami :)) każdy oddaje PUKI Z WARCZĄCEJ ODBYTNICY heh :) ale nie zniosę niechlujstwa co byście doradzili ?

Gość Brak kultury
...niestety. Dziewczyny, może to jest przesadne, ale ja uważam, że w sprawach damsko-męskich należy wszystkie fizjologiczne sprawy załatwiać dyskretnie. Zawsze po sobie zostawiam sprzątniętą łazienkę, używam odświeżacza powietrza po wyjściu z toalety, chowam i zaraz piorę brudne gacie, nie ziewam szeroko, nie zostawiam podpaesk, gdzie popadne, etc. Żaden z mpoich facetów nie zorientował się, że noszę cześciową protezę. Myślę, że należy o to bardzo dbać, aby nie zniechęcić do siebie partnera seksualnego i życiowego. Dotyczy to obu stron.

No niestety większosc facetów po ślubie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienia sie w niechlujów. U mnie podobnie było az się wkurzylam na maksa i przestałam sprzatac, zmywac. Któregos dnia zauwazył słysze trzaski w kuchni, wchodze a on garami rzuca że taki burdel. Pozmywał sam posprzatal no i jakos to idzie nie powiem bo czasami mam ochote jeszcze nim potrzasnac jednak coś nie cos do niego dotarło.

Gość mój podobnieeee
z tym, że jeszcze w dupie grzebie i nie myje ręki, a potem robi jakieś jedzenie. Raz nawet puścił w łózku takiego pierda, że się zesrał normalnie. Chodzi na golasa i gdzie nie usiądzie to zostawia wysmarowane od gówna krzesła, kanapy! Ale to koniec, mam do niego takie obrzydzenie, że niedługo się pożegnamy!

Nam tez się zdarza purknąć przy sobie,chociaż ta ja jak i on staramy się tego nie robić.Wtedy mówimy NA ZDROWIE. Na nocne pierdzioszki żadne z nas nie ma wpływu.Mieszkamy razem 6 lat. Można te rzeczy robić z kulturą no nie?

Gość miaiaiaiaaa29
o rany moj temat jeszcze zyje:D moj se zmienil, juz jest ok odkad urodzilam dziecko. jest teraz taki czysty myje sie obcina paznokcie itp

Gość użytkownik środowiska windows
mój podobnieeee :D wiem że to straszne ale gdy się czyta :D

Gość kj f1
Boje sie wyjsc za maz:o

a ja lubiłam bączki mojego exa :) i nadal lubię, dla mnie są przyjemnie pachnące :P w nosie nie dłubał przynajmniej nie przy mnie. Nawet jak miał włosy przepocone to dla mnie one pieknie pachniały :P z paznokciami było normalnie, bez odchyłów; jak kupe w zrobił to najczesciej mowil zeby teraz nie wchodzic, a jak nie mowil to ja i tak tylko czulam taki delikatny przyjemny smrodek :) ale to moze tylko ja taka nienormalna

Gość kłakznosa
milusi misio! ;-) kochaj go bo taki to skarb! :-D

To mój jest sumie spoko prysznic codziennie, latem i dwa trzy razy, ciuchy wyrzuca do kosza, z paznokciami jad niem, z nosem też nie. Nie pierdzi przy mnie. Za to je jak prosię, zostawia wszędzie okruszki, mazy z masła, papierki po cukierkach oblepione poręcze od fotela czekoladą naczyń odnieść do kuchni nie umie, są wszędzie ufff, nie jest żle

Gość aaaa22
mój robi przy mnie kupę, ja przy nim też :D nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. oczywiście nie pchamy się sobie nawzajem, żeby popatrzeć, ale jak on się kąpię np, a mi się chce, to wchodzę i robię w nosie przy sobie nie dłubiemy, taką rzecz można przecież szybko i zgrabnie robić w łazience, lub wydmuchać nos :) paznokcie obgryza, ale rzadko i też niespecjalnie mi to przeszkadza. a bieliznę sama codziennie mu wrzucam do prania, codziennie bierze prysznic lub kąpiel, czasami więcej, bo ma np trening może jesteśmy dziwni, ale nikt nie widzi nic dziwnego w tym, że drugie robi kupę. przecież nie każę mu siedzieć w kiblu i patrzeć, czy równo leci, widzi tylko mnie siedzącą na desce i nic więcej :) każdy to robi, więc nie wiem, co was tak strasznie obrusza :D

Gość odrzuca mnie jak to czytam
faceci to świnie :O

Gość jhfshfkfd
no nie wiem.. my idziemy zawsze razem do kibla na fajke. ja siedze na wannie i pale a on na kilbu i robi kupe.. jakos mi to nie przeszkadza

Gość jhfshfkfd
aaaa22 ja przy moim nie robie bo sie wstydze :D w ogole nie robie jak jest w domu. jak ma wolny weekend to masakra :D

Gość Kasija
my nie jestesmy po slubie ale mieszkamy razem od 2 lat, moj facet czesto siedzac przed tv lubi podłubac w nosie:) ale chyba kazdy ma jakies ''odchyly'' jedni dłubia i zjadaja albo nie :) jedni obgryzaja paznokcie itp... na kibelek idzie po przebudzeniu i spedza tam okolo 40minut, przy czym pali papierosa czego nienawidze bo robi to w lazience gdzie mam rozwieszone pranie!! i pozniej ciuchy j***ą :/ goli sie raz w tyg ale lubie ten jego zarost :) i naszczescie myje sie codziennie uzywajac nawet spoko kosmetykow... takze moja rada, przyzwyczaj sie albo goń go za to

Gość na zachodzie zmiana
zrób kupę na srodku pokoju w czasie jego posiłku tyle w temacie

Gość Kum
wszyscy pierdzą robotnicy i kolejarze i hutnicy i nauczycielki i księża i dyrektorzy i premierzy a nawet prezydęci też są wzdęci.

Gość mątwa_
"Raz nawet puścił w łózku takiego pierda, że się zesrał normalnie. Chodzi na golasa i gdzie nie usiądzie to zostawia wysmarowane od g***a krzesła, kanapy! " Zobaczyłam to oczami wyobraźni :o Ma-sa-kra! Chce wierzyc, że to prowo :D

Gość gość
Moj Maz tez pierdzi smierdzaco ,ale dostaje taki ochrzan ,ze mu sie odechciewa na jakis czas ,a i zostawia wszedzie majty czasem z kleksem :O

Gość gość
wy mieszkacie z mezczyznami czy gorylami?

Gość gostek lubelski
robię wszystko dokladnie tak, jak szanowne panie tu opisują,dodał bym jeszcze Coś od siebie,ale wystarczy tych przywar>>>

Gość DO AniaM M
Ty też przy nim puszczałaś bączki? też Twoje smrodki wąchał? ;)