Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica prawiczka

mój facet prawiczek nie chce seksu ??

Polecane posty

Gość dziewica prawiczka

wszystko byłoby ok ale jestesmy już parę lat razem. mamy po 23. ja dziewica on prawiczek. całowanie petting oral - to wszystko było już ze dwa lata temu jak wchodziliśmy w ten świat. no i od tamtej porhy nic sie nie zmieniło. wiem jak wygląda nago, więc to nie kwestia kompleksów. Uwielbia lodzika :P odpręża się wtedy maksymalnie. moje soczki też lubi. więc nie jest jakiś ograniczony. czy on mógł poczuć się stłamszony jeśli ja przez jakiś czas za bardzo nalegałam na zwykły seks? sam mówi że nie wie czemu nie chce... a wg mnie moze ja powinnam dać na wstrzymanie?

Gość dziewica prawiczka
no ale po co skoro ma mnie? mówi że sam nie wie, czemu tak jest.

Gość dziewica prawiczka
pasztetową :) powiedz, może czuć że to ja jestem za bardzo aktywna w tym temacie?

Gość nie zaspakaj go oralnie
to zachce mu sie klasycznie :P

Gość dziewica prawiczka
może za łatwo mu to wszystko przychodzi, powinien zatęsknić może bardziej? łatwy kąsek jest mniej atrakcyjny.. tylko trudno udawać jak się kocha

przyzwyczail sie do orala/reki, jest zaspokojony, wiec nie parcia ogolnie to dziwne, ale strzelalabym w ten problem

Gość dziewica prawiczka
Stary Znajomy ja tu próbuje dojsc do przyczyn jego zachowania, jemu się podobam i to BARDZO bo mowi to non stop.. :classic_cool:

Gość dziewica prawiczka
kiedyś już był prawie zdecydowany.. no ale nam nie wyszło :classic_cool: i się chłopak poddał hehe w ogóle to mówi że on czuje że długo by nie wytrzymał ;)

Gość dziewica prawiczka
no ale tez ciągle podkreśla że on ze mną nie jest dla seksu że to ja jestem najważniejsza :o a ja marzę o seksiku... i doskonale o tym wie.

podrocz sie z nim troche, ale bez zaspakajania manualnie/oralnie choc seksi ubrana, przytulaj sie i zobacz co bedzie :P

Gość dziewica prawiczka
hehe tylko problem w tym ze to chyba ja mam wieksze potrzeby od niego. on chyba sie do tej abstynencji przyzwyczail :P Stary Znajomy - nie chce sobie psuc humoru :P

jak sie przyzwyczail, to niech sie teraz odzwyczaj, mozesz mu w tym pomoc :P

Gość sedes to prawiczek
wiec sie nie zna

A może chce do ślubu czekać a wstydzi się o tym powiedzieć?

Gość dziewica prawiczka
no sama nie wiem o co chodzi. próbowałam mu wmówić że boi się ciąży ale on mówi że nie. że czuje się trochę tak jakby dostawał więcej niz na to zasługuje :o co to do cholery znaczy? może trzeba go przeczolgać, żeby zatęsknił, zapragnął. no nie wiem

Gość po prostu jest
męską pizdą, ot co. sorry za mocne słowa. może najnormalniej w świecie...zgwałć go? weź to co chcesz, pewnie ci ulegnie.

Gość furgonetka
najpierw pozbądź się cnoty, później w pozycji na jeźdźca włóż jego penisa stojącego do swojej muszelki i wio naprzód zobaczysz, że się mu spodoba. Albo nadziej się na jego maczugę tracąc w ten sposób cnotę.

Gość Też prawiczek
Zamiast na niego napierać, zrób się bardziej nieśmiała i wstydliwa, lekko się opieraj ale tak aby nie przestawał.

Gość dziewica prawiczka
no własnie planuje zrobić to, co mi radzi "też prawiczek" :) nie chce go gwałcić chce mieć jakieś fajne wspomnienia z pierwszego razu.. on musie wiedziec czego chce

jaki masz problem dziewczyno... 23 lata i nie wiesz co zrobić??? powiedz że cie nie satysfakcjonuje obecna sytuacja i koniec z lodzikami i pettingiem aż on zacznie dbać o nie tylko swoje potrzeby.... odstaw go od przyjemności zacznie iść na ustępstwa ps. może ma chorobę weneryczną jakąś nieuleczalną i dlatego nie chce seksu

Gość dziewica prawiczka
ale to ja jestem napalona, on nie ma takiego temperamentu jak ja. ale mimo to kiedyś to on był stroną aktywną, jak sie spotykaliśmy to rzucal sie na mnie. moze ten problem brzmi banalnie ale jest poważny

Gość dziewica prawiczka
up

Gość jak robilas loda to nie jestes
dziewica

Gość heh sorry
ale 23 letni facet i nie chce seksu? cos z nim jest nie tak. Zastanow sie co bedzie potem, gdy po 30 bedziesz w szczycie swoich mmozlwiosci. Pogadaj z nim szczerze, dlaczego on nie chce tego robic. Jak tak dalej bedzie, to uciekaj od niego, szkoda zycia. Jak Wam w seksie sie nie bedzie ukladac, to w codziennym zyciu takze. Zreszta to wstyd prosic chlopaka o seks. Zrob sie bardziej niedostepna i koniec z lodzikami, minetkami itp.

Gość ratunek w drodze :D
czasem jest tak, że facet ma jakiś drobny problem z penisem i sie boi, że go popsuje i będzie impotentem do końca życia. np. za krótkie wiązadełko, stulejka i inne takie... możliwe, że się wstydzi, bo ma małego - pogadaj z nim, że chcialabyś seksu, patrz na reakcje i wypytaj o co biega. ;) jeden facet wyznał mi, jaki miał problem.. :D

Gość dziewica prawiczka
wg mnie boi się ciaży :o on kompleksów nie ma.. ale kiedyś bardziej mnie pragnął... był ostro napalony. mówi że teraz mnie bardziej kocha

Gość Annonim
może masz strasznie zarosnieta

Gość wiem co czujesz ......
mam 26 lat on 27, ja dzieica on prawiczek. jesteśmy ze sobą rok i nic.... masakra ja już nie wyrabiam i on o tym wie... jego problem to strach przed wpadką. MASAKRA!

Gość nie rozumiem jednego
może on wcześniej chciał seksu a ty nie chciałaś, jeżeli się boi ciąży to świadczy o tym że jest odpowiedzialny i zdaje sobie sprawę z tego że nie ma 100 procentowej metody antykoncepcji, może faktycznie ma jakiś problem z penisem i nie chce ci o tym powiedzieć, powinnaś z nim szczerze porozmawiać, może jest bardzo wierzący i chce poczekać do ślubu, tutaj nie ma co się śmiać, trzeba pogadać a wtedy się dowiesz co i jak, jeśli nie ma pracy to może się boi jak poradzilibyście sobie z dzieckiem, nie wiem jakie ty masz przekonania czy chciałabyś mieć dziecko gdyby ono jednak było

Gość dobre dobreeee
chce poczekac z seksem do slubu i uprawia seks oralny? D:D:D jestescie zabawni :P