Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica prawiczka

mój facet prawiczek nie chce seksu ??

Polecane posty

Gość miluski
U mnie odwrotnie dziewczyna nie chce seksu, a ja mam wielkie chęci i co mam robić? Dlaczego jest tak, że na początku znajomości są wielkie chęci, a po czasie u jednej ze stron ulatnia się miłość i chęci do seksu?

Gość dziewica prawiczka
ale ona jest dziewicą? wiesz co powiem Ci tak... wydaje mi się że kobieta jak kocha, to chce, zaczyna unikać seksu jak nie jest pewna partnera, swoich uczuć, przyszłości z nim, itd. A może czas na zaręczyny..? :P

Gość taka jedna za mała
z własnego doświadczenia mogę Wam powiedzieć, że nawet jak dojdzie w końcu do tego seksu, to nie będziecie zadowolone. To wynika z temperamentu. Jak miałam seks raz w miesiącu, to się cieszyłam jak głupia! Chodziłam sfrusytrowana i nie dlatego, że byłam niewyżyta, tylko dlatego, że brakowało mi bliskości. Zachowywałam się jak nimfomanka, samej siebie nie poznawałam. Skończyłam to i jest mi z tym bardzo dobrze:)

Gość Wróżka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5 ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7 ZŁ- OBSZERNIE. anna_anielaa65@wp.pl

Gość gjeiof
...piszcie dalej

Gość gjeiof
?

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć