Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarettta

doradźcie mi kochane bo ja już nie wiem...

Polecane posty

Gość też mamy ten probklem
hej kochana! widzę, że nie za ciekawie u Ciebie-a ja się z moim dogadałam. zadzwoniłam do niego, nie czekałam aż się pierwszy odezwie i na spokojnie mu wszystko wytłumaczyłam.na początku się wściekał, rozmowa zakończyła się dość niemiło..ale potem przyszedł do mnie,usiadł i szczerze powiedział, że widzi w tym swoją winę, że sprobował wejść w moją skórę i zrozumiał mnie.wreszcie się dogadaliśmy! :) jeśli zależy Ci na facecie, to walcz o niego, porozmawiajcie..

Tak za bardzo nie zrozumiałam o co na niego nakrzyczałaś... o to, że poszedł do własnej matki? :o Ja tak prawdę mówiąc zachowywałam się w ten sposób w wieku 16-17 lat i nawet podzwiam mojego męża, że ze mną wytrzymmał. Też robiłam mu takiej jazdy, zachowywałam się jak histeryczka i On także, nigdy nic nie rozumiał (jak się tak zastanowiłam to ja w sumie też nie) i potem nie odbierał ode mnie telefonów- z reguły wtedy sama się do niego fatygowałam, godziliśmy się i było okej. Nie warto się w ten sposób zachowywać, zanim coś powiesz (a wywnioskowałam, że jesteś choleryczko-histeryczką) zastanów się milion razy, czasem nie warto pisać "grożących", obraźliwych smsów; nie warto dzwonić i krzyczeć. Czasem trzeba poczekać aż się wszystko w Tobie uspokoi i wtedy dopiero zastanowić się o co tak właściwie się wkurzyłaś.

W kazdym zwiazku zdarzaja sie klotnie i kryzysy. Wazne, aby wyciagnac wnioski.. Moj chlopak (2,5 roku razem) jest typem czlowieka, na ktorego jesli sie nakrzyczy albo czuje zbyt duza presje, zamyka sie w sobie i milczy. A ja jestem nerwuska, dzwonie, pisze ... a on milczy , co jeszcze bardziej mnie denerwuje. Nauczyło mnie to jednego, odpusc, nie dzwon, nie pisz. Niech on sie uspokoi. Sprobuj znalezc cos do roboty. Spotkaj sie z kolezanka. Im bardziej bedziesz go gonic, tym bardziej bedzie uciekac. Pozowol mu byc facetem, niech podejmuje decyzje, bez presji, A co do mamusi. Powrot do mamy zawsze oznacza jedno, ze potrzebuje poczucia bezpieczenstwa. Mamy tyle samo lat co on, moj chlopak robi tak samo. W koncu zamieszkacie razem i skoncza sie takie sytuacje.

Gość margarettta
pokrzyczałam trochę dlatego, że tęskniłam i chciałam sie zobaczyć tak na minutke nawet podjechać. Wiem,że trochę przesadziłam ale czemu on nie rozumie mnie. Nie wiem jak go zwabić bo mieszka i uczy się w wojsku potem jedzie trochę do domu..trudno będzie mi go zlokalizować.

Gość margarettta
też mamy ten probklem Cieszę się razem z Tobą :))))) powodzenia od dzisiaj nie krzyczymy

Gość margarettta
napisał wczoraj wieczorem "i co teraz?" ja się przez cały dzien nie oddzywałam odpisałam mu a on nic eh.. to dobrze czy zle? mógłby nic nie pisać

Gość margarettta
i po co się pyta "to co teraz" jak nie ma zamiaru nic więcej napisać ani zadzwonić? ehh:(