Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abababa

dlaczego mąż mnie nie podnieca??

Polecane posty

Gość abababa

mam pewien problem otóż od dłuższego czasu mój mąż wogóle mnie nie podnieca, wkurzam się niesamowicie jak musze sie z nim kochać. Wogóle mi się nie chce to trwa już prawie dwa lata ta moja niechęć a jesteśmy razem 4. Mój mąż na codzien jest naprawde kochanym odpowiedzialnym czlowiekiem , troskiliwym i zaradnym i naprawde nie wiem czemu tak mam. On jak na zlosć ma ogromny popęd a ja tez mam tyle ze on mnie nie podnieca. co mam zrobic????? dodam,że zadne gadzety i romantyczna sceneria mi nie pomagają i tak caly czas mysle aby jak najszybciej miec to za sobą :(

Gość nikt istotny
nie goli się nie myje chemia opadła i już.. A brzuszek ciążą spożywcza 6 miesiąc

Gość ihfe;w
ja bralam i zero podniecenia ,miesiac juz nie biore i jeszcze mnie trzyma;/;/ kurestwo jedno moze i ty tak masz

Gość Kobo8
Powiadają że okres zauroczenia mija właśnie po około 4 -6 latach, teraz zostało ci szare życie Pewnie wyszłaś za niego z powodu seksu i kiedy się nim znudziłaś już go nie chcesz dlatego że ty naprawdę nie kochasz jego. Tylko kochasz to co czułaś wcześniej czyli namiętność.