Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fuj Fuj Fuj Fuj FUJ FUJ

czy ta kawalerka jest warta tych pieniedzy

Polecane posty

jak mialabym sie wiazac z kredytem do 80 roku zycia to wolalabym sobie domek maly kupic za neico wieksza kwote

nie, nie jest warta - chcesz zaplacic tyle kasy żeby mieszkać w tej klicie? Zastanów się dwa razy, pamietaj tez ze to parter!!!!! PArter najtrudniej sprzedac!

Gość ajt
jesli brac kredyt na pol zycia to tylko na mieszkanie gdzie mozna zamieszkac z rodzina a nie na kilka metrow kwadratowych.

to poszukaj czegos tańszego na rynku wtórnym, moi znajomi kupili mieszkanie za 250 tys (50m2) w Warszawie i chociaz 35 m2 bo w takiej klatce zwariujesz:)

Gość ale po co ladowac
kase w takie male mieszkanko, jak za kilka lat pewnie bedziesz miala rodzine...no chyba ze do konca zycia chcesz byc sama, to dla 1 osoby jest w sam raz, tlyko ze cena jest straszna...no ale chyba takie sa realia w warszawie, bo u mnie w miescie taka kawalerke mozna dostac juz za 100 tys;) wg mnie nie oplaca sie...

Gość hluih
a kto powiedzial o kredycie? A co, chcesz sie "usamodzielnic" biorac 300 tysiakow od rodzicow?:D

Gość monikaaao
to jakis zart? za taka klitke tyle kasy? kto to potem od ciebie odkupi?

Gość a ja nie przepadam za
zdjecia sa, trzeba kliknac w to jedno to bedzie wiecej:)

Gość zdecydowanie nie
za taka cene ursynów? do tego tak mały metraż i parter..uwazam ze stanowczo za drogo. warto kupic 2-pokojowe

idz do homebroker, niech ci poszukają, oni czasem czynią cuda podobno:)Jak się chce to się da. Ja niedawno szukalem mieszkania w trójmiesce, w dzielnicy ktora mnie interesowala byly ceny o wiele za wysokie dla mnie, a jednak znalezlem sobie mieszkanie w takiej cenie jaka mi odpowiadala.

a poza tym dlaczego to musi byc nowy blok?? Popatrz jeszcze, moze cos z lat 80/90? Przeciez to tez nie są stare bloki , a ceny mogą byc znacznie niższe . Odradzam parter bo to dość stresujące, zwlaszcza dla kobiet, no i nie można na golasa biegać po domu za dnia:)

tjaaaa w wawie owszem budownictwo z lat 80 nie dziekuje. chce mieszkanie na teraz by byc na swoim by miec blisko do pracy. rodzice maja 3 pokoje a ze jestemjedynaczka kiedys tamto bedzie moje. facet chce zejsc z ceny do 300 tys

Gość bvbvbvvvv
Jak dla mnie to mieszkanie ma więcej minusów niż plusów... 1) CENA!!! 2) Parter 3) Nieładnie urządzone 4) Beznadziejny "widok"

Gość bvbvbvvvv
No dobrze, kupisz swoje meble - dodatkowe koszta. A cena tego mieszkania jest naprawdę śmieszna, facet szuka chyba głupich, bo nikt o zdrowych zmysłach nie da tyle za takie mieszkanie

jak ty szukasz mieszkania na gratce i innych tego typu portalach to wiadomo ze nie znajdziesz nic w konkurencyjnej cenie. Poza tym naucz sie rozmawiac z ludzmi i opanuj nieco sztuke negocjacji. Cenę możńa zbić zawsze tylko trzeba znaleźć powód. Moje mieszkanie miało cenę 270 tyś, ja kupiłem je za 220;)

Gość kanapka z pomidorem.
pytasz czy warte a jak Ci mowia ze nie to naskakujesz na ludzi. to po co Ci rada czy mieszkanie jest warte tych pieniedzy jak nie sluchasz opinii ludzi?

Gość pośrednik
"Lata 80 - Nie dziękuję" Kochana, z lat 40 - 50 mieszkania jeszcze idą, to co dopiero z 80. Poza tym przecież nie zamierzasz tam spedzic reszty zycia? Wyjdziesz za mąż i pewnie zalozysz rodzine. Zakładam, ze w ciągu kilku lat.. Zapewniam, że łatwiej sprzedasz mieszkanie większe w starszym bloku i na wyższym piętrze niż te klite luksusową- pośrednik.

Gość olabogaaaa
po pierwsze, mieszkanie to nie samochód, ze traci na wartosci z roku na rok...ktos ci bzdur naopowiadał..pewnie ten posrednik co chce ci wcisnac 28m za 300 tysiecy.... musialabym mocno sie w glowe stuknac zeby wydac tyle kasy na mieszkanko o powierzchni mojego jednego pokoju...... a swoja droga kto ci sponsoruje taka klitke za taka kase??? tatus??? bo jak tatus to z nim sie konsultuj a nie z towarzystwem na kafe:D