Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awila

Ludzie co jest dobre na kaca ?

Polecane posty

maślankę masz?:D albo kefir:P niebo w ustach na kaca:D

Gość tylko i wyłącznie biała
co wy gadacie :O kefir? maślanka? od zawsze, z powodzeniem, na kaca piję sok pomidorowy...

pije drugie łaciate nastawiłam jajka może przełkne.. Czołgista przysiegam, że mam potwornego giganta, widzisz jak powoli piszę :/...myślę,że fajki też sie do tego przyczyniły. Dzięki za porady🖐️

Gość chcesz jak ona?
to prawda, sok pomidorowy dziala cuda na kaca :) tak samo sok grejpfrutowy- ale najlepiej ze swiezych owocow- powaga :) maslanke i kefir przerabialam- daja rade ale soki lepsze

Gość koleznka ma racje
sok pomidorowy + jakies mikroelementy + wit c

na mnie najlepiej dziala woda z duza iloscia soku cytrynowego i jajko na miekko ;|... ale na kacu zawsze caly dzien jestem głodna...i tez mam dzis kaca :(:(

i trzeba wapń uzupełnić też, bo po alkoholu spada bardzo

Bombarda, co ty tak nicka zmieniasz? :classic_cool:

jak ktos tu już pisał, 2kc bierze się w trakcie picia. ale pomaga. Co do jedzenia, i to fastfoodów typu kebab na kacu - podziwiam!!

Gość udgfjggdshfj
Ja na kacu pije coś gazowanego np Colę... ewentualnie maślanka, bułka z pomidorkiem mi pomaga, herbata z cytryną... ;) Albo wstaje i sprzątam :D Praca jest najlepsza!

mi po gazowanym się cofa wszystko... a o jedzeniu to naprawdę nie ma mowy, wiem ze się powinno jeść, ale co, zmuszać się mam?

jejku ja też jeść nic nie mogę, głowa pęka nic się nie chce...ale słyszałam że 2kc pomaga, nawet gdzies na tym forum o tym czytałam..

Kiwi?? A czemu? ktoś potrafi to jakoś bliżej wyjaśnić? nigdy nie słyszałam że może coś kolwiek pomóc....

Gość o mamo i córko!!!
serdecznie polecam zupke chinską vifon łagodny kurczak:) zawsze czuje sie po niej jak nowo narodzona:) jajek nie wolno jesc na kaca, bo podnosisz se spowrotem poziom alkoholu we krwi...

łóżko najlepsze w takich momentach, chociaż czasem "samolot" jest niezły... co do zupki chińskiej, na mnie nie działa... jednak domowej roboty rosół jest najlepszy, chociaż i tak ciężko mi przechodzi...

i nie pomaga że zjadłam rano jajeczniczkę, potem troche pizzy...zawsze brałam 2kc a kurcze wczoraj nie miałam, sklepu nie było blisko i słabo...domowe sposoby chyba nie działają na mnie...

ja zwykle gdy budzę się na kacu(a rzadko to się zdarza) to nic nie jem, bo wszystko prędzej czy później zwracam..;/

Gość najlepsza jest
jajecznica lekko ścięta i sok pomidorowy.