Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo.....

1700 zl netto, 37lat, studia wyzsze i podyplomowe, doswiad

Polecane posty

Gość tylko i wyłącznie biała
Zdjęcie-do-CV zazdrość? :classic_cool:

Dlatego uważam że część osób które poszły na studia tak naprawdę nie powinny studiować...np tępa córka mojej znajomej, zrobiła jakieś byle jakie zaoczne i nie pójdzie już do na kasę bo uważa że jest za dobra na to , a to nieprawda bo ona tylko do tego się nadaje.

Gość No i dobrze sie stalo
Zdjęcie do Cv ma racje! Koleś ktory chwali sie na prawo i lewa na forum ze zarabia 5.000 zl a za kazdym razem naklania do klikania w puzzle, wiec cos nie halo prawda? Wyprany mozg ;)

jednak powinien być jakiś ogólny system rekrutacyjny jakiś test sprawdzający, egzaminy na wszystkie studia , nawet płatne i zaoczne . teraz produkuje się debili z dyplomami

No i dobrze się stało -----> Surfbar to coś takiego jak "szybkitomek". Grasz grasz grasz całymi dniami i nie możesz do 100 zł dojść :D

germanotta, w jakimś stopniu masz rację, ale pamiętaj, że nie wszędzie tak jest!

Gość No i dobrze sie stalo
Mimo wszystko prawda jest taka, że będąc uczciwym nic nie osiągniesz w tym kraju :(

mało tego, na jednej uczelni komisja akredytacyjna zamyka jeden kierunek, a drugi otrzymuje wysoką notę (tak jak u mnie), więc to, że prywatna, nie znaczy że zła 🖐️

Gość anonimowo.....
pewnie gdybym nie mieniala zawodu nie byloby tak.A tak pracuje za polowe tego, co maja inne osoby, ktore wysiedzialy swoje w firmie. Tyle, ze ja nie mam jak wysiedziec, bo dostawalam gl.prace tymczasowe gdzie byly obiecanki-cacanki, ze przeluza umowe. Oczywiscie nigdy nie przedluzali.

Mnie najbardziej wkurza jak dzieci bogatych rodziców, idą na jakieś tam studia i kończą je, a głupie są jak nie wiem... A pracę to mają potem dzięki znajomością... Wolę ani nie myślec ile jest takich ludzi w Polsce.