Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość pewna panna 23

Czy znacie sposób na upierdliwą babę, która raz się przyczepiwszy nie może odczepić się od faceta ? Nie potrafi,mimo iż on ma już inną - mnie. Nie potrafi zrozumieć, ze juz jej nie kocha i nie chce z nią byc ? Jak sie jej pozbyc ? Ona wydzwania do mnie, wysyła smsy, obraża, a kiedy on tam śpi wlazi mu do lóżka..... Jak dać jej do zrozumienia, że przegrala i powinna usunąć się w cień ?

Gość ylobamboddddd
gdzie śpi?

Gość gdzie tam
spi? u niej?

Gość pewna panna 23
no spi w jednym mieszkaniu tylko dlatego że ona nie chce sie wyprowadzić !!!!

Gość gdzie tam
hahahahahhaha. jak to nie chce sie wyprowadzic? ty sie tam wprowadz i w łóżku juz nie bedzie dla niej miejsca..:)

Gość evalgeline
Właśnie! Dlaczego nie zaczniesz tam nocować? Szybciutko się stamtąd wyniesie! Chyba, że Twojemu facetowi podoba się ten układ. Jednak w domu, druga z doskoku. To jego żona?

No chyba sobie jaja robisz, że on z nią pod jednym dachem... Powinien umieć powiedzieć spierdalaj, gdyby mu na Tobie naprawdę zależało to by to zrobił! Jak długo razem jesteście, ile macie lat, i kiedy oni się rozstali?

Gość ssdddss
ale ty jestes nowa dziewczyna czy kochanka ? On spi w tym domu , bo go wynajmowali razem czy jest ich bo sa małżeństwem?

Gość pewna panna 23
ale mnie sie wydaje, że ona ma jakies tam prawa do tego mieszkania poza tym tam są jakies dzieci, to chyba dziwne by bylo troche gdybym przyjechała i polozyła sie do jego łózka ? :O chociaz juz o tym myslałam

Gość pewna panna 23
on powiedział mi kiedyś, że nie chce, aby ona sie wyprowadzała, bo czasem przychodzi do niego w nocy i siorbie mu pisiora, ale i tak dla niego nic nie znaczy, bo on kocha tylko mnie

Gość olabogaaaa
jakies dzieci??? jakie ?? jego dzieci??

Gość jakieś tam prawa
jakieś dzieci :D :D :D brak słów... a czyje te dzieci? jak jego, to znaczy, że matka z dziećmi ma tam zostać, a on wypieprzać z tego mieszkania.

Gość gdzie tam
hahahhahahahah dziewczyno jestes moja idolką! chcialabym byc tak naiwna:) zycie byloby duzo latwiejsze!

Gość gdzie tam
to ułatw nam sprawe i napisz czy sa oni malzenstwem, i czyje są te "jakies dzieci", bo podszyw i tak zauwazylismy

dlaczego on ma wypieprzac - to on pracowal, zarabial i inwestowal w to mieszkanie, czemu teraz mamy jej oddac naszą wlasnosc ?? Tylko dlatego, ze dzieci sobie urodziła ??

czy mogłby ktos cos zrobic z osobą, która wypisuje bzdury podając sie za mnie ? oczywsiscie, ze on jest ojcem tamtych dzieci, bo skad niby mialyby sie wziac u niego w domu ?

Gość gdzie tam
hahahahhahaha ale mi poprawiliscie humor! wszyscy:) orginał i podszywy, nagroda dla was za pomyslowosc:)

o jak to- on inwestował, mieszkał z nią a Ty już mówisz "naszą własność" :D chyba masz mniejsze prawa do tego niż ona i czyje to dzieci jego?

Gość olabogaaaa
wasza wlasnosc..no litosci.. mysle ze to marne provooo...0/10

Gość ssdddss
acha to są małzenstwem ??? I to mieszkanie to juz twoja własność , bo on na nie pracował tak ?:-0 I w tym momencie tylko dlatego,ze dajesz mu dupy masz do mieszkania większe prawa ?:-0 A te dzieci to jego ? Wiesz co , dla mnie to prowo , ale nie zdziwiłabym sie jakby to była prawda , bo takie panienki jak ty często się zdarzają :-0