Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

PONAWIAM PYTANIE AUTORKO:) a gdyby sie juz wyprowadziła i mieszkalibyscie razem w tym mieszkaniu i "porodziłabys mu tylko dzieci" a on znalazlby sobie inną i chciałąby Cie wyrzucić, to co? Odpowiedz, bo to bardzo mnie ciekawi

Gość gdzie tam
cieszymy sie w imieniu dzieci ze pozwalasz im zostac:) a najprosciej pozbedziesz sie tej "baby ktora miesz w twoim zwiazku" kiedy zmusisz faceta zeby sie wprowadzil do ciebie:)

a i odpowiadam dalej no tak oni mają jeszce slub, ale to tylko kwestia urzedowa i ona wie o mnie, bo do mnie wydzwania i pisze smsy, no wiec chyba zdaje sobie sprawę, ze jej facet - stricte jej były facet, juz ma nową kobietę, a ona jest tylko przeszkodą

Gość A kto się nimi ....
O to facet ma kryzys wieku średniego ... Tak musi poużywać, ale to mu minie, czego jest świadom więc niczego nie zmienia ... :D

812 - na pewno nie siedzialabym na glowie facetowi i jego kobiecie, bo honor by mi na to nie pozwolil a juz na pewno nie wchodzilabym codziennie pod koldrę facetowi, ktory ma inna i mnie juz nie chce chyba proste no nie ? :O

Gość gdzie tam
a "kwestia urzedowa" juz jest na etapie rozwiązywania? bo jesli tak, to dobra twoja. potrwa to chwile, ale jesli sie kochacie to wytrzymasz to. po fakcie ona juz z pewnoscią odpusci.

haha:D z pewnością:D może się o tym przekonasz:D i wtedy załoożysz wątek "takas baba miesza w moim związku;( " :O

Gość A kto się nimi ....
Przecież on z pewnością nie dostanie domu i tylko dziwić się, że ona trzyma tego kurwiarza ... Choć może i to dobre, że znalazł sobie darmową, więc rodziny nie okrada na ten cel ... dobre i to ...

Gość nhiyu
o matko i corko! on ma nastoletnie dzieci, wiec pewnie sam ma powyzej 40 a ty masz 23! i wszystko jasne :O ja rozumiem ze "milosc i sraczka przychodza znienacka" i bywa ze po slubie, ale wtedy taki facet sam sie wyprowadza do kobiety :O a ten twoj to chyba typowy z kryzysem wieku sredniego co to se porucha mloda naiwna ale od zony nie odejdzie bo mu tak wygodnie :O wez sie dziewczyno obudz

a to dlaczego ma nie dostać domu skoro na niego zapracowal, kiedy ona bąki zbijała tylko dlatego, że ma dzieci ? luz, juz napisalam, dzieci bierzemy razem z domem

Gość A kto się nimi ....
A skąd wiesz, że ona wchodzi mu do tego łóżka wbrew jemu samemu? Znaczy się, że ona go gwałci? :D Biedny, ale jednak nie ucieka przed gwałcicielką ... dziwne, co nie? :D

Nie gwałci, bo on z nią nie sypia, wiec seksu nie ma wiem tylko, ze ładuje mu sie pod kołdrę, mimo iz on jest z inną kobietą kiedyś mu nawet glowe miedzy nogi wkładała !!! ale chyba zobaczyla, ze nic z tego

Gość A kto się nimi ....
A kto udowodni, że bąki zbijała? Przecież wszystko po ślubie jest wspólne ... jego gacie same się nie prały, ani obiad sam na stół nie wmaszerował ... Dzieci, ciąża to istne zbijanie bąków ... :D Te dzieci też się same nie wychowywały, skoro tata raczej zainteresowany dziwami pustogłowymi... to z pewnością ktoś musiał się dziećmi zająć ... Pewnie nie pierwszą i nie ostatnią ...

Gość jakieś tam prawa
dzieci bierzemy z domem :D :D :D chyba sie zesikam, :P a co ,kuurwa, meble jakieś są???? Czy ty tępy kołku nie rozumiesz, że on jest ich ojcem i ma zasrany obowiązek wobec nich? A jak dorośniesz trochę, to zrozumiesz, co to znaczy "zbijać dąki" przy dzieciach. Będziesz sie modlić, żeby już iść do pracy, a nie tylko siedzieć i zajmować sie nimmi i domem. Ten twój facet to chuuj złamany i tyle. Współczuje jego żonie. Po pierwsze poświęciła sie dla niego, a on ją"zużył" i teraz już chce wymienić. Po drugie, jakby był normalny i naprawde cie kochał, to by sie wyprowadził. A to jest ciipa a nie facet.

Gość moja kumplea miała
podobną sytuację ;D naiwniara... sytuacja trwała 3 lata... przez 3 lata słyszała, że tamta się nie chce odpierdolić itp. po 3 latach żona dowiedziała się że on ma inną i się wyniosła oczywiście moja kumpela znała inną wersję wydarzeń... ale najlepsze jest to, że w końcu po 3 latach zamieszkali razem i co...? i oczywiście on znalazł sobie nową hahaha i znów opowiadał przez ponad 2 lata, że ona się nie chce wyprowadzić ;D znałam obie jego panie i wiem co jednej i drugiej opowiadał i wiem jaka była prawda... jedna w domu do gotowania sprzątania i czasem do ruchania a druga z doskoku do bzykania i imprezowania... moja kumpela już się wyniosła, jak odkryła prawdę kopnęła go w 4 litery, teraz panna x z nim mieszka i znów się dzieli z następną ;) ot takie zamknięte koło

Gość matkoZcórką
Mam nadzieję, że to prowokacja, proszę powiedzcie, że to nie prawda...Bo jeśli jest inaczej i to wszystko fakty, to brak słów - na prawdę brak słów. Autorko - wiesz gdyby tak mój ojciec, zdradził moją mamę, i ta jego kurwa uważałaby się za tą której należy się nasze mieszkanie, to ja osobiście, mój brat zresztą pewnie też - zniszczylibyśmy jej życie. Nie wprowadziłaby się nigdy do naszego domu, nigdy też, nie pozwoliłabym na to, że moja mama miałaby się wyprowadzić, a my mielibyśmy zostać, czy też wszyscy razem mielibyśmy sobie gdzieś pójść bo tatusiowi się nowej zwierzyny zachciało!!! Przenigdy!!! Tak więc jak mówiłaś, że dzieci nie są już małe - zniszczą cie, pewnie już cie nienawidzą. Życzę im powodzenia, z całego serca. A tobie radze sie zastanowić, a jeśli nie potrafisz zrozumieć tej 'baby' walczącej o swoją rodzinę to zobacz sobie film - Plac Zbawiciela. Może da ci to do myślenia o ile masz czym myśleć. W co wątpię.

Gość A kto się nimi ....
On Ci to opowiadał? :D I Ty wiesz, że ona nic nie robiła oprócz włażenia mu do łóżka? :D

Gość A kto się nimi ....
Fakt tak głupich lasek to nie ma ... nieee aż tak, to nie ma ... :D

Gość gdzie tam
Jak dać jej do zrozumienia, że przegrala i powinna usunąć się w cień ? no spi w jednym mieszkaniu tylko dlatego że ona nie chce sie wyprowadzić !!!! ona ma jakies tam prawa do tego mieszkania poza tym tam są jakies dzieci to on pracowal, zarabial i inwestowal w to mieszkanie, czemu teraz mamy jej oddac naszą wlasnosc ?? Tylko dlatego, ze dzieci sobie urodziła ?? to nie jest jej mieszkanie, bo ona nie pracuje i zlamanego grosza do niego nie dolozyla ona tam tylko mieszkała i rodzila a teraz skoro to jest jego mieszkanie a ja jestem jego kobieta , to chyba mam do niego wieksze prawa niz jakas kobieta tylko dlatego, ze tam przez iles lat mieszkala, prawda ? Dzieci to inna sprawa, sa po czesci jego i dlatego uwazam, ze maja prawo tam pozostac przeciez napisalam, ze wolalabym, zeby wszyscy opuscili ten dom Ile razy mam pisać, że dzieciom pozwalam zostac, jesli nie bedzie innego wyjscia ! no tak oni mają jeszce slub, ale to tylko kwestia urzedowa a to dlaczego ma nie dostać domu skoro na niego zapracowal, kiedy ona bąki zbijała tylko dlatego, że ma dzieci ? luz, juz napisalam, dzieci bierzemy razem z domem kiedyś mu nawet glowe miedzy nogi wkładała !!! ale chyba zobaczyla, ze nic z tego DOPRAWDY NIEWIEM KTORY Z TWOICH TEKSTÓW AUTORKO JEST NAJLEPSZY:) OGLASZAM KONKURS DRODZY CZYTELNICY!:P mozna rzecz jasna dopisywać nowe kandydatury:P

Gość moja kumplea miała
to wynajmijcie jakieś mieszkanie!! a najlepiej dziecko wracaj do książek i przestań dawać dupy za gumę do żucia!!! dorośniesz to zrozumiesz świat dorosłych

Gość nhiyu
bardzo mozliwe ze on swojej zonie tez opowiada ze to ty sie od niego nie chcesz odczepic "sluchaj, czepila sie mnie taka malolata i nie chce odpuscic, wydzwania do mnie i spokoju nie daje, nawet mi do lozka chce wlazic! ale nie martw sie, kocham tylko ciebie" :D :D

Gość A kto się nimi ....
Skoro tworzy nową rodzinę, to i dom nowy wybuduje ... Co to na takiego dziada?

Gość ssdddss
napisz wprost ile masz lat , ile on ma lat , ile lat maja dzieci Według mnie to ty jeszcze z rodzicami mieszkasz, dlatego tak cię interesuje to mieszkanie Nawet jesli on by się rozwiódł to wtym momencie dzieci ci nie przeszkadzają , ale przyjdzie płacic alimenty to zaczniesz pisać ,ze jakaś baba domaga się pieniędzy , a jak se urodziła to niech se wychowuje :-0 Dlaczego sie nie wyprowadził ? Bo pewnie nie macie gdzie mieszkac , ajeli jednak masz mieszkanie to świadczy tylko o tym ,ze ma cie do walenia , a chce zostac w domu I pisanie ,ze ona nie ma prawa do tego mieszkania jest obrzydliwe:-0 To ty nie masz prawa do tego mieszkania !!!!!!!! :-0

Gość jakieś tam prawa
no to wynajmijcie sobie jakieś gniazdeczko :) zobaczysz jak to jest mieć faceta na co dzień

Gość kajtuś
Przede wszystkim to nie ty powinnaś tu interweniować tylko on powinien jakoś poukładać swoje sprawy. Po drugie to raczej ty jesteś zdesperowana skoro się pakujesz w taki układ. Nie rozumiem po co ci facet z 3 dzieci i ex babą na czele:) Zostaw to i poszukaj normalnego chłopa:)

przeczytalam wszyskie posty i nie wierze... autorko ty masz 23 lata??????????????????????? ze dzieci mogą zostać.......użyłaś słowo MOGĄ...kobieto czy ty sie słyszysz...to są dzieci...nie jakies meble...ty chyba nie dojrzałaś do zwiazku....zresztą o czym my mówimy tu niema żandego związku..... a najlepiej się UŚMIALAM JAK PISAŁAS ŻE ONA SAMA WCHODZI MU POD KOŁDRĘ...HAHAAH ŚMIESZNE powiedz ile twój kochanek ma lat????????????

Gość A kto się nimi ....
Skąd ma Twój numer telefonu, skoro oni żyją osobno? :D

oj dajcie już spokój, przecież to ewidentne prowo, ona nawet na obelgi nie reaguje, tylko powtarza w kółko swoje racje do mieszkania...

ssdddss - ja mam 23 lata, on 46, dzieci nie jestem pewna, chyba 15 i 18, czyli w sumie nie dlugą mogą isć na swoje jak widzisz, a my moglibysmy od nowa założyć rodzinę i juz pisalam, on sie do mnie nie moze wprowadzic,bo mieszkam z rodzicami