Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna panna 23

ZDESPEROWANA BABA MĘCZY MNIE I MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość gdzie tam
wlasnie, autorka juz chyba odpuscila, albo zabraklo jej "logicznych " argumentow:)

Gość gdzie tam
a rety:) coraz zabawniej sie robi.. ona 23 on dwa razy starszy.. dzieci prawie jej rowiesnikami:P super:) czyli zona tez ma okolo 45?

JA PIERDOLE LUDZIE.....CZY WY TO WIDZICIE ON MA 46 LAT??????????????????????????????? HAHAHAHAHA ON MA CIE TYLKO DO RUCHANIA DZIEWCZYNO..............................NIGDY NIE ODEJDZIE OD ŻONY.......ALE DALAS SIE OMAMIĆ...........JESTEŚ BLONDYNKĄ?????????????????????????? BO NIE WIERZE

Gość A kto się nimi ....
Ciekawe, czy też puka koleżanki swoich dzieci ... Dzieci mogą iść na swoje? Ty też możesz iść na swoje... Kup sobie mieszkanie i zabierz do niego misiaczka ... :D

LUDZIE CZY WY TO WIDZICIE ONA MA 46????????????????? ON CIE MA TYLKO DO WYRUCHANIA..........NIGDY NIEZOSTAWI ŻONA.....HAAHAHAHHA JAK MOGLAS SIE TAK DAC OMOTAĆ..........JESTES BLONDYNKĄ???????????????BO NIEWIERZE

Gość A kto się nimi ....
A nie widzisz co ona wypisuje? Chyba jest po szkole specjalnej ... :D

Gość gdzie tam
takie zwiazki sie zdarzają, niue dziwi mnie tak bardzo roznica wieku, jak to ze on sie zachowuje jak nastolatek! Autorko! gdyby cie kochal odszedlby od zony, wyprowadzil z domu. ludzie ktorzy nie chca ze soba byc, nie mieszkaja pod jednym dachem. szkoda mi ciebie bardzo, jestes mloda i zakochana. twoj facet za to to dno jak dla mnie..

Gość ssdddss
jestes obrzydliwa, rzygac mi się chce jak coś takiego czytam :-0 Jestes zwykłą dziwka , która dała dupy zonatemu i domaga sie jakis praw :-0 Bąki to ty zbijasz mieszkając u rodziców , wperdalasz się komu s w zycie i jeszcze uzurpujesz sobie jakies prawa :-0 Ty nie masz zadnych praw do tego mieszkania , a twój chujek ma połowe praw , bo jest wspólnota majatkowa , pewnie mieszkanie kupili jak byli małzenstwem Przygarnij chujka pod swój dach :-D Złamany kutas nie pójdzie do ciebie , bo mu pewenie na rodzinie zalezy ,ale nie moze sobie odmówić poruchania naiwniary , niektórzy sa uzaleznieni od seksu

i co mamy ci niby poradzić jak jesteś pusta to tobie nic nie pomoże lepiej poczytaj co inni o tobie myślą i wyciągnij wnioski rodzice pewnie z ciebie dumni sa, ze sobie starego faceta przygruchałaś i chcesz jego rodzinę z mieszkania wywalić fajnie by było jakby do twojego domu się jakas gówniara chciała wprowadzić żeby się z twoim ojcem ruchac a tobie i matce kazała wypierdalać

Zona jest od niego ok 10 lat mlodsza, takze nie jest jakąś staruchą, którą już należy wymienić Młodo wziela z nim slub, z tego co wiem to podlozyla mu sie i zrobila dzieciaka, bo on juz byl ustawiony, więc raczej to teraz nie kryzys wieku sredniego

Gość A kto się nimi ....
Dobry materiał na .... Taniej niż dmuchana lala .... I biedak jeszcze biegnie do niej na skargę, że żona mu głowę między nogi wkłada .... Ależ z niego macho ... Chyba też po szkole specjalnej ...

HAAHAH JA PIERDOLE....LUDZIE RECE OPADAJA.......LASKA TOBIE KAZDY KIT MOZNA WCISNĄC.................NIEWARZNE ILE ZONA MA LAT...MAJĄ WSPOLNE DZIECI....ZYLI ZE SOBA PRAWIE 20 LAT...TEGO NIE PRZEKRESLA SIĘ...............DLA 23 SFRUSTROWANEJ MALOLATY...... JESTES TYLKO CHWILOWYM KAPRYSEM DO PORUCHANIA

Gość A kto się nimi ....
A jak rodzicom się podoba wybranek? :D Pewnie są zachwyceni? Od razu wnuki w wieku ich córki ... to urocze ... :D

Gość gdzie tam
no orydliwe jest to ze on jej takie rzeczy opowiada.. nie ma szacunku ani do swojej mlodej dziewczyny ani starej matki swoich dzieci.. bez kitu.. autorko bardzo wazne pytanie, skup sie: czy sprawa rozwodowa juz jest w toku? czy jeszcze nikt nie zlozyl pozwu??

Nie ma sprawy rozwodowej, bo ona nie chce się na to zgodzic, to chyba jasne, skoro nawet mu do łózka sie cisnie, mimo, ze on ją nogą strąca

Gość ssdddss
autentycznie uwazam ,ze to jednak nie prowo :-D Wiesz co prawdopodobnie zona zostanie w mieszkaniu, bierzesz go pustego??? Jezeli go kochasz i ci na nim zalezy , to powinnas go wziać bez mieszkania , jezeli sąd przyzna mieszkanie zonie , wezmiesz go gołego?

Gość A kto się nimi ....
A może skoro żona nie chce się wyprowadzić, to wyrzuć swoich rodziców z domu? Powiedz im, że misiu potrzebuje miejsca ... i już ... opowiedz co mu żona robi, to na pewno się wyprowadzą... Są już w takim wieku, że mogą przenieść się na swoje ... :D

ssdddss, a z czego niby zona to mieszkanie utrzyma i z czego splaci jego czesc ? zreszta ja naprawde nie rozumiem dlaczego mieszkanie, ktore to on kupil miałoby sie dostac jej tylko dlatego, ze dala mu dupy- no przepraszam za wyrazenie, ale to bylby absurd

Gość nieeeeee no hehhehe
laska zastanów się!!! czy myślisz ze gdyby on cie naprawde kochał i chciał z tobą być to mieszkałby z nią dalej? nie wolałby wynając kawalerki? gdyby jej nie kochał i się z nią nie liczył to nie złożyłby pozwu o rozwód? przeciez na złożenie pozwu on nie musi mieć jej pozwolenia... gdyby chciał to pozew byłby w sądzie a on z tobą... przykro mi bardzo, ale on cie tylko rucha...

Gość kajtuś
podłożyła mu się i zrobiła dzieciaka:) - ten tekst powinien wygrać:) przypuszczam że biedaczek nie zdawal sobie sprawy nawet, że został tak brutalnie wykorzystany (zapewne we śnie lub pod wpływem środków odużających to zrobiła):)

Gość A kto się nimi ....
pewna panna 23 - a to Ty nie wiesz, że on nie musi się pytać o jej zgodę składając pozew rozwodowy? Przecież rozwód dostanie, bo: pożycie ustało, i on ma nową kobietę ... :D

Gość bardzo typowy obrazek
młoda 23 letnia kurewka chcąca się ustawi kosztem rodziny kochanka i 46 letni dziad z kryzysem wieku średniego,zakompleksiony złamas. żenada, stan godny politowania, śmiechu warte

ale gdyby dostali rozwód z jego winy to mogłaby od niego kasę ciagnąć ! a tego on nie chce, ma być za porozumieniem i on ja do tego nastraja

Gość gdzie tam
to ja ci erazdam szybki kurs prawa rodzinnego. ona sie nie musi na nic zgadzac. twoj wybranek idzie do sadu z pozwem o rozwod, kopie wysyla za potwierdzeniem malzonce, ona w ciagu 2 tygodni moze odeslac sadowi i męzowi swoje zdanie na ten temat i nawet jesli chce ratowac malzenstwo, to i tak sprawa sie odbedzie. na sile nikt nie zmusi ich do malzenstwa. taki rozklad pozycia malzenskiego mozna orzec jesli ktorys z czynnikow szwankuje, u nich padlo pozycie seksualne( o ile on z nia nie sypia). dobrzeby bylo dla niego zeby ich ostatni raz byl zanim zaczal sypiac z tobą.. etc etc wiec zona ma gowno do gadania w kwestii rozwodu, a twoj ukochany jakze cudowny mezczyzna jest zwyklym zlamasem, ktory nie chce sie rozwiesc bo wie, ze rozwod bylby z jego winy i automatycznie zona zyska wiekszosc majątku i alimenty na siebie i dzieci. wiec ten cudowny facet jak juz wspominalam bedzie robil was obydwie w dupe. ciebie w samochodzie jak szczur, ja w domu. i tak do czasu kiedy ktoras z was nie uniesie sie honorem. gdybym byla jego zoną, znioslabym wszystko, tylko zeby go udupic i pozbawic tego na czym mu zalezy czyli kasy! mam nadzieje ze twoj maly mozdzelk przyswoil cokolwiek z tego co napisalam

Gość A kto się nimi ....
Oczywiście, że się podłożyła ... a on zawsze bierze to, co leży .... :D Tak już ma biedak ... pewnie prezerwatyw mu nie kupiła ... a to łajza! :D Autorka też się podłóż ...

Gość matkoZcórką
'a z czego niby zona to mieszkanie utrzyma i z czego splaci jego czesc ? zreszta ja naprawde nie rozumiem dlaczego mieszkanie, ktore to on kupil miałoby sie dostac jej tylko dlatego, ze dala mu d**y- no przepraszam za wyrazenie, ale to bylby absurd' To ty jesteś absurdem. Boże widzisz i nie grzmisz ;/

gdzie tam , dziękuje za wywód, ale jak zauwazyłas mój maly mozdzek przedstawił Ci w jednym zdaniu powód, który ty wylozylas w dziesieciu oczywiscie, ze o to chodzi a niby czemu ma jej darmo pieniądze placić i dać wlasne mieszkanie