Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeautifulNightmare

Odbić chłopaka?

Polecane posty

Poznałam mężczyznę moich marzeń.Ma wszystko czego chcę,nie będę tu wymieniać jego cech bo to niepotrzebne.Między nami "coś jest",wyczuwają to nawet osoby trzecie,które są z nami w towarzystwie.Na razie nic się nie dzieje,nie dzwonimy do siebie,nie umawiamy się.To ja trzymam się z daleka,bo...ma dziewczynę.Nie rozmawialiśmy nigdy na ten temat,zbyt krótko się znamy i nie było okazji.Bardzo chciałabym z nim być,ale mam dylemat-nigdy nikomu nie odbiłam partnera i tak naprawdę nie chciałabym tego robić.Wiem,że miałabym na to szanse,ale...Gdyby to mnie ktoś zrobił coś takiego...Z drugiej strony-to mężczyzna dla mnie,tak czuję.Co robić?A może poczekać na niego?

Gość drdrduikjj
odbij jej tego chłopaka

Gość sztywna pyta
jak dasz radę to odbijaj i sie nie czaj, chyba że to twoja koleżanka, a jak obca osoba to ją olej

Gość
jezeli Tobie ulegnie to pewnie inna dziewczyna tez Ci go odbije

Gość sztywna pyta
gorsza dziewczyna mu jej nie odbije

Gość sztywna pyta
w tych sprawach jak na wojnie :)

Gość sztywna pyta
mi by to nie przeszkadzało gdyby podrywała mnie ładniejsza dziewczyna od mojej :classic_cool:

Nie znam tej dziewczyny.Ktoś mi powiedział (jego kolega,nie omieszkałam zapytać he he),że jest beznadziejna i w ogóle do niego nie pasuje...Ale co racja to racja,jeżeli fakt,że z jest z kimś związany nie przeszkadza mu w tym żeby flirtować z innymi kobietami...

Przecież kobiety nie mają żadnych wyrzutów sumienia, ani nie liczą sie z uczuciami innych ludzi. W jakim celu w ogóle zakładasz ten temat. Pewnie że podrywaj zajętego faceta, co to dla ciebie.

Dlatego pomyślałam sobie,że może poczekam.Jeśli jest zakochany to z nią będzie,a jeżeli nie-pewnie niedługo się rozstaną,bo z tego co wiem,to nie jest związek z długim stażem

A chciałabyś żeby się Tobie w przyszłości ktoś w związek wpierniczył? Tak szczerze? Facet nie jest fair, jeśli ma kogoś a daje sygnały że ciągnie go do Ciebie. Byłby fair, gdyby NAJPIERW zerwał, a później sygnały - a tak to jest kawałem buca niestety, skoro chce sobie wcześniej zaklepać zanim zerwie. Ja to widzę tak.

Wydaje mi się,że gdyby był za nią i ją kochał,na dzień dobry by mi o tym powiedział.Nie zawsze jest tak,że ta wymarzona osoba jest sama,mnie niestety przytrafiła się tak historia i już...