Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankuś938563434

skutki uboczne antykoncepcji?

Polecane posty

Gość ankuś938563434

tak wiec, czy bole brzucha, krzyza, piersi, naleza do skutkow ubocznych minipigulek? ( mam implant, ale pytam o minipigulki poniewaz hormonalnie odpowiada on cerazette wlasnie ) dosc dlugo szukalam w googlach ale zbytnio niczego nie znalazlam? bardzo prosze o odp !

Gość malajka12032025620012302
Witam może moje pytanie nie jest do tego tematu ale nie mogę znaleźć konkretnego postu, a wiec brałąm tabletki antyko. 2 miesiące i odtawiłam . Po drugim opakowaniu normalnie w 7 dniowej przerwie dostałam okres, i po tym już nie biore tablet. kiedy mi się pojawi okres ? dodam: - ostatni okres 27.03 -spałam z chłoapkiem 15.04 ale nie było do środka i poźniej wytarł chusteczką * i znowu się kochaliśmy proszę o odpowiedź jeżeli ktoś coś na ten temat chcę się wypowiedzieć tylko nie głupoty / a i nie mam naście lat tylko więcej

Gość malajka12032025620012302
proszę o jakiś komentarz kto wie coś na temat odstawienia table. anyty. a okres ?!!!

malajka wiesz, wytarcie chusteczką to trochę niewiele... jest możliwe wg. mnie, że coś mogło zostać, może część nasienia nie znalazła się na zewnątrz a później wraz z preejakulatem dostała się do Ciebie za drugim razem... to bardzo możliwe. Chociaż wcale tak nie musiało się stać. Ale jeśli tak, to bardzo możliwe, że jesteś w ciąży. Zrób test i tyle, nie ma innego sposobu, żeby być pewnym. Test na pewno już wyjdzie jeśli byłabyś faktycznie w ciąży.

Gość agnieszka12323234
a wyczytałam i tu i gdzies indziej ze kobieta po odstawieniu tabletek jest bardziej płodna ?

autorko - tak, to mogą być skutki uboczne. malajko - jesli odstawiłas pigułki i miałaś tylko krwawienie z odstawienia jedno, to nie sposób okreslić jakiej długości masz cykl (musiałabys dostać drugiego okresu zeby dało się coś powiedziec) - ergo nie sposób okreslic nawet w przybliżeniu i teoretycznie kiedy masz dni płodne, nie mowiac o tym ze w ogole nie wiadomo kiedy w tym cyklu mialas owulację. wnioski - policz sobei mniej wiecej trzydziesci dni od poczatku krwawienia z odstawienia i zrob sobie test. jak Ci wyjdzie negatywny to rób co trzy dni az dostaniesz okres albo az wyjdzie pozytywny. i nie wspolzyj wiecej bez zabezpieczenia. i nie mieszaj w tematach. masz pytanie - załóż swój topic.