Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlawjuuuu

Jak zagadac do chlopaka?

Polecane posty

Gość ajlawjuuuu

Podoba mi sie jeden chlopak ale on chyba a)nie mial nigdy dziewczyny b)chyba nie jest jakis bardzo kontaktowy ALE nie wyglada na niesmialego lub cos w tym guscie, przeciwnie! :) powiedziec cos o pogodzie? znamy sie tylko z widzenia

Gość
zapytaj czy słucha radia maryja

Gość ajlawjuuuu
no ale jak nie o pogodzie to o czym? przypadkowo jak bedziemy razem wyciagac rowery z jednego stojaka, c mozna powiedziec zeby odpowiedzial i zeby nie zrobic z siebie debila?

Gość pytanie ......
a może zwykłe co tam u ciebie słychać? odpowiedz zalezy gdzie ucho przyłozyc jeszcze jakies dobre rady leviatan ?:o

Gość ajlawjuuuu
dokladnie, co slychac jest conajmniej glupie :D ja wiem ze pewnie dla wiekszosci zwykle zagadanie nie stanowiloby problemu, ale coz kiedy dla mnie jest to problem i to w dodatku nie maly ;p wulkan nie jest taki zly...ale moze sa jeszcze jakies propozycje? wiem, jestem desperatka :D

dziewczyna- czesc jestem... chlopak - czesc d- czy słyszałes ze ostatnio wybuchł wulkan ch- naturalnie...kto by tego nie slyszał d-a mógłbyś byc tak uprzejmy i podac mi nazwe tego wulkanu bo potzrebuje na zicher ch- [i tu pada cos takiego] eijatajatanamaila d- alez dziekuje , moze sie odwdziecze i postawie ci [nie miec brudnych mysli] piwko? ch- dzieki ale nie pije.czesc

Gość
dowiedz sie czym sie interesuje

Gość ajlawjuuuu
wiem czym sie interesuje, ale w czym mi to pomoze?

Gość ajlawjuuuu
ale zobacZ: podejde do niego, nigdy wczesniej nie zamienilismy ani jednego slowa i zapytam - sluchaj pomoglbys mi w jnfjbnjngfj czymstam? nie uwazasz ze to glupie?

Gość klara 23 wawa
a moze tak dziewczyna- czesc jestem... chlopak - czesc d- czy słyszałes ze ostatnio wybuchł wulkan? ch- jaki wulkan d-a nieważne :( ch- :( d- co słychać? byłes kiedys na kafe? ch- e a uhm... co? d- a niewazne :o czesc ch- czesc d- [juz nigdy nie załoze debilnego tematu na kafe]

Gość ajlawjuuuu
a moze cos upuscic?

Gość ajlawjuuuu
ale skad ja moge wiedziec jak zareaguje? a to jak zareaguje nie zalezy od tego CO powiem?

a ja bym stawiala na tak: dziewczyna- czesc jestem... chlopak - czesc d- czy słyszałes ze ostatnio wybuchł wulkan? ch- jaki wulkan? d- a ten z islandii ch- cos mi sie obiło o uszy d- myslisz ze to robota Rosjan? ch- e a uhm... a kto to Rosjan? d- a nie wiesz gdzie jest Rosja? ch- to jakies istotne? d-nie ch-to czesc

no to autentyk do faceta siedzącego z kumplem przy stoliku w barze podeszła dziewczyna i tak wyglądał dialog d: masz dziewczynę? f:nie d: to już masz i tak zostali parą

ja bym powiedział że bardziej uśmiech bo to oznaka (przynajmniej chwilowego) zainteresowania osobą do której się uśmiechamy ;)

Gość ajlawjuuuu
to moze najprosciej jak powiem cos o rowerze moze cos w nim popsuje? :D