Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlawjuuuu

Jak zagadac do chlopaka?

Polecane posty

Gość ajlawjuuuu
kto nosi pompke do SZKOLY? :P

Gość ajlawjuuuu
hahahahahhhhaha kocham kafeteriuszy a serio to moze i nieglupie z ta opona gorzej jak ktos mnie przylapie albo pomyle rowery

to moze: moze przebij mu opone i od razu mam dialog z tej okazji dziewczyna- czesc jestem... chlopak - czesc d- czy słyszałes ze ostatnio wybuchł wulkan? ch- jaki wulkan? d- a ten z islandii ch- co mnie obchodzi jakis wulkan ktos mi przebił opone w rowerze d- myslisz ze to robota Rosjan? ch- e a uhm... a kto to Rosjan? d- a nie wiesz gdzie jest Rosja? ch- to jakies istotne? dziewczyno wyciagamy rowery ze stojaków a Ty mnie sie pytasz o takie rzeczy d-no a co miałam spytac? ch-moze zaproponowac pomoc w sklejaniu d- Acha no to nie wiedziałam , a wiec co Ci pomóc? ch- odejdź bo zasłaniasz mi d- aha to czesc ch - czesc staram sie :D juz jestesmy coraz blizej

Gość ajlawjuuuu
:(

dziewczyna- czesc jestem... chlopak - czesc d- czy słyszałes ze ostatnio wybuchł wulkan? ch- jaki wulkan? d- a ten z islandii ch- co mnie obchodzi jakis wulkan ktos mi przebił opone w rowerze d- myslisz ze to robota Rosjan? ch- e a uhm... a kto to Rosjan? d- a nie wiesz gdzie jest Rosja? ch- to jakies istotne? dziewczyno wyciagamy rowery ze stojaków a Ty mnie sie pytasz o takie rzeczy d-no a co miałam spytac? ch-moze zaproponowac pomoc w sklejaniu d- Acha no to nie wiedziałam , a wiec co, pomóc Ci? ch- Lepiej odejdź bo mi zasłaniasz no chyba ze masz łatki? d- że co płatki ? ale kosmetyczne czy do jedzenia? ch - ja pierdole ze tez wszystkie baby sa takie beznadziejne d- sam jestes beznadziejny ch- no niech to jasny ch*j strzeli , uciekaj w podskokach bo jak Ci zaraz tą opioną przypierdole d- przepraszam nie chcialam Cie zdenerwowac czesc ch- czesc

Gość ajlawjuuuu
czytam ciagle bo nawet mnie to bawi ;p ale wiecie co, zrobie cos nA Spontana, najwyzej walne cos kretynskiego, albo kupie chusteczki i zapytam czy to nie mu wypadly lub cos innego debilnego w tym guscie...ahh bedzie co ma byc. pewnie i tak nie zwroci uwagi :(

Gość ajlawjuuuu
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość o ja nie moge, dobre
Hahahahahahaha :D:D:D

ja nigdy nie kłamie :p:p no góra 2 lub 3 tematy...napewno nie 8 czy ile tam...:p ja nie lubic zakladac tematu lepiej sie gdzies wcisnac... nie zdradze naturalnie. bo tez po co? jeszcze sie natkniesz...eee a to bylo wiecej nickow jak 1 ...co jakis czas sobie tak zmieniam ;):p:p:p nie lubie rutyny ....:D

Gość ajlawjuuuu
ALEŻ ja wciąż tu jestem! :D dam znac co z tym wulkanem! kocham kafe :D