Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkkkkka

Czy krem babino dla dzieci mogą stosować tez dorośli???

Polecane posty

Gość gdsssssssssssssss
nie wiem moze...ale mysle ze cos w tym jest bo ja np. mam 25 i nie uzywalabym kremu dla 40 latki tak samo gdybym miala 40 lat raczej nie uzywalabym kremu bambino,wiec z tym dostosowaniem do wieku mysle , ze ma racje ale niech kazdy robi jak uwaza

Gość cxvcxvczxx
nie MOZNA TWARSZ CI ODLECI

Gość tylko i wyłącznie biała
a półtłusty też Aqualan jest tej samej firmy co Humektan. Humektanu używam i zdecydowanie poprawa jest cery. muszę wypróbować aqualanu, ale to jak zimniej się zrobi. jest tani i baaaardzo wydajny :) a z włosami to ciężka sprawa. jest taki apteczny szampon Katzy, kiedyś stosowałam i bardzo mi pomógł.

Gość kikkaaaa
up up

Gość dfgsdgds
up up wypowie sie ktos jeszcze??

Gość malke
ja stosuje niemiecki różowy szampon hipp dla dzieci, i głowa mnie po nim nie swędzi. polecam

Gość Ania i Grzes
my uzywamy KREMU BAMBINO w tym metalowym opakowaniu zawsze po kapieli i jest ok :) a nie jestesmy juz małymi dziecmi :) lubimy nasza delikatna skore po kapieli i przy pieszczotach ;) POLECAMY!!

Gość M.Y.A.
mam tak samo jak Ty autorko! Nawet po kremach do skory wrazliwej twarz robi sie czerwona piecze i szczypie! Uzywam juz od 3lat kremu bambino z blaszanego pudelka. Na noc mega gruba warstwe-u mnie i tak dosyc szybko wsiaka. Na dzien cienka warstwe lub krem z avonu taki koloryzujacy z serii solutions, o dziwo nie podraznia. Ale bambino to moj nr1. Nawet nivea niie jest tak dobry.

Gość gość
Kremy dziecięce są zawsze delikatniejsze od całej reszty, tak, że jak możesz go używać i nic się nie dzieje, to używaj. Ja bym Ci radziła wizytę u dermatologa, a jeżeli nie chcesz, to wypróbuj sobie Cetaphil, to taka emulsja do mycia twarzy zamiast wodą. Nie używaj wody na twarz, tylko myj się tym Cetaphilem, zobaczysz różnicę. Może dermatolog coś Ci lepszego doradzi, idź.

Gość Mariolka1978
my tez czesto uzywamy kremu bambino do pieszczot ale nie tylko :) moj mąż smaruje się po goleniu, razem smarujemy sie po kapieli. Gładka skóra, przyjemny zapach. Polecamy wszystkim

Gość Marek_82
Mariolka masz racje :) super jest ten kremik do wszystkiego :) a jego zapach potem na skórze i ta gładkość :) UWIELBIAM!! A wy co myslicie?? :)

Gość gosc1980
hmmmmm... juz chyba nikt wiecej sie nie chce wypoiwedziec ;) mysle ze troche zmieniony temat :) ale ja tez uzywam po goleniu, po kapieli, przy pieszczotach z zonka :) Polecam!!

Gość Aniula_ZGA
Hmmm... szkoda ze temat sie zakonczył :) bo chciala sie wypowiedziec :) widze ze co niektorzy stosuje ten kremik i uwazaja ze jest OK :) Ja tez uwazam ze kremik jest zajefajny do wszystkiego :) pielegnacji ciala dla dorosłych, do pieszczot, do sexu itp :) goraco polecam :)

Gość gość
mnie deratolog polecił na luszczyce i faktycznie lepszy nize wszystkie leki

Gość Aniula_ZGA
oooo super ze w koncu ktos cos napisał :) my tez po goleniu miejsc imtynych z mezem stosujemy :) wygładza skóre i usuwa wszystkie podrażnienia :) maz tez stosuje po goleniu buzki :)

Gość Andrzejek1976
zaj...bisty kremik na wszystko :) polecam wszystkim :) od niemowlaka dla dorosłych :) zaczynajac od buzki i konczac na stopkach :) uzywam od kilku miesiecy i jestem bardzo zadowolny :) Pozdro dla wszystkich uzytkownikow

Gość gosciu8001
hejaaa,,,, co to juz nikt sie nie wypowiada dalej?? :) wstydzicie sie czy co? my tez ze swoja kobieta uwielbiamy krem bambino szczegolnie przy pieszczotach i nie tylko :) polecamy!! wyprobujcie a nie bedziecie załowac :) Pozdro Piszcie!!!

Gość gość
Ja to tylko bambino. Jak np uzyje nivea soft to mnie skora piecze zywym ogniem;) BAMBINO jest najlepszy ;) I nie bede nigdy uzywac przeciwzmarszkowych. Moja mama ma 55 lat, cale zycie na zwyklym niebieskim nivea jechala, nie uzywala fluidow, pudrów i wyglada jej cera pRZEPIEKNIE

Gość Michał007
a ja smaruje mojej zony ciało po kapieli i potem jest takie gładziutkie i aksamitne :) uwielbiam i ten delikatny zapach... a sam stosuje po goleniu twarzy i miejsc intymnych :) POLECAM!! nie stosujemy nic innego!!

Gość klientka kafeterii
Michał007 - tu masz racje ostatnio nawet mowili w radiu zeby nie stosowac innych kremow jak tylko BAMBINO w kazdym wieku :) ja tez polceam wszystkim cera gladka i aksamitna :)

Gość RodzinkaPL
a u nas używa cała rodzina :) Ja, mój mąż, syn i córka :) a dzieci już tez maja ponad 20 latek :) i nie chcą nic innego uzywać :) POLECAMY!!

Gość Kasia i Zbyszek
a my własnie jesteśmy po uzyciu Kremiku BAMBINO :) najpierw się wykapaliśmy, potem ogoliliśmy nasze miejsca intymne :) przy sieczkach zaczelismy sie piescic i smarować BAMBINO!! a potem wiadomo co?? ostry sex z buziakami i ... UWIELBIAMY i polecamy KREM BAMBINO!! jest dla wszsytkich dla mlodych i starych :) nie zmienimy juz na nic wiecej!!

Gość gość
A ja właśnie chciałam zmienić krem bambino na inny dla dojrzałej po 40 i tak wyszło że musiałam wrócić do bambino nawet krem AA który nie powinien uczulac a uczula☺

Gość gość
ja używam bambino ale ten w plastikowym pudełeczku nawilżający bez cynku bo ten z cynkiem mnie podrażnia. sprawdza się super też jako balsam do ciała. a mam cere bardzo wrażliwą i uczula mnie 99% produktów.