Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bam bam

Oddam artykuły niemowlęce NOWE

Polecane posty

Gość bam bam

Witam . Mam do oddania nowe łożeczko do kompletu póleczke wanienke + wszelkie artykuły dla niemowlaczka. Jestem ze Szczecina jeśli ktoś chętny prosze sie odezwać na forum i sie skontakuje. Wszystko jest NOWE

Gość tikitonga
oddajesz za darmo nowe rzeczy?

Gość butelka wody mineralnej
masz moze kojec? czemu chcesz wyzbyc sie tych przedmiotów? mam nadzieje ze nie stali sie nic zlego dziecku dla ktorego to bylo przeznaczone

Gość KASIAAAAAA2343
ja to wszystko chce wiec skontaktuj sie na moje gg 567 87657

Gość Jusstyśka24
Jaka cena za te rzeczy-tak orientacyjnie?

watpie ze chodzi o oddanie za darmo bo osoba ta oddala by to matce potrzebujacej lub zaniosla do osrodka dla samotnych matek, pewnie chce sprzedac, moze sprobuj dac ogloszenie na infoludku

Gość bam bam
ok 750zł a czemu pytasz?

Gość bam bam
"osoba ta oddala by to matce potrzebujacej" chyba dając ogłoszenie zgłoszą sie własnie potrzebujace matki nie pomyślałaś? :O nie potrzebujące są w stanie same kupić sobie te rzeczy.

masz kojec?

Gość bam bam
już zgłosiła sie do mnie osoba na innym porartlu.Całkowicie za darmo sa te rzeczy,niestety dzieciatko do którego miały należeć nie zdążyło przyjść na świat...ja tylko pośrednicze jestem z rodziny.

Gość Jusstyśka24
Też mi się wydaje, że to nie za darmo!! bam bam wystaw te rzeczy na allegro i podaj linka chętnie je obejrzę!!

Gość bam bam
Kojca nie mam. Piszę do Kasi na gg, odpisz mi bo jesteś jako niesdostepna. Mi zalezy na miejscu w domu.

tak mi przykro

Gość bam bam
Jusstyśka24 Nie mam czasu na głupoty, potrzebująca mama nie będzie wybrzydzała,a ty zdjecia chcesz zebym czas tracila i robiła? skoro potrzebujesz to nie wazne chyba jak wyglada np lózeczko :O

Gość bam bam
dlaczego sie podszywasz za mnie do jakiej Kasi? ludzie troche taktu nawet na takim forum sie podawac za kims kim sie nie jest

Gość bam bam
ryniu2 o tym co powinno być prosze zostaw mi do decydowania ok?

Gość bam bam
BOŻE osoba która sie zwraca do Was bezpośrednio posługuje sie moim nickiem , nie wierze ze jesteś taki tępy/tępa RZECZY JUZ SA ODDANE !

Gość bam bam
ryniu2 a możesz jasniej? :O :O co, nie spodobało sie ze nie przyklasnęłam twojej sugestii napisania sprzedam?

bam bam a co konkretnie masz do oddania? moja znajoma spodziewa sie dziecka a z kasa u nich roznie... jestem z prawobrzeza

Gość bam bam
rzeczy zostały już oddane wiec prosze juz nie odpisywac!

Gość bam bam 234
Ja już nic ! na innym poratlu zgłosiła sie do mnie młode małżeństwo już. nie wiem co tu robi bam bam i sie podaje za mnie w dodatku wypisuije głupoty ciekawa jestem po co to robi !

Gość bam bam
Podszywaczu wyżej daruj sobie! Tylko ciekawe, ze w jednym czaie anpisałes ze rzeczy oddane już, wrózkiem jesteś?

Gość bam bam
ryniu2 Czego nie rozumiesz? ja tez nie rozumim do kogo byl tekst z biednym dzieckiem wiec prosze o wyjasnienia. A rzeczy BYLY do oddania, juz uzgodnilam o terminie oddania,jak sie kobieta nie odezwie jutro to tu znow napisze.

Gość bam bam 234
wiecie co rece mi opadaja 2 dni temu stała sie straszna tragedia w rodzinie i ostatnie co mi by przyszło na mysl ze jeszcze ktos sie bedzie za mnie podszywać na forum tragedia ,skoro cie to tak bawi to sie podawaj za mnie chociaz wierz mi ze nie chcialbys byc w mojej skórze teraz

tragedia normalnie na tym forum. Na łeb można dostać!!!!!! yhhhhhhhhhhhh 750zł??????

Gość bam bam
Podszywaczu pisz sobie dalej ale juz sama ze soba, Nie wiem po co te tragedie wymyślasz, lepiej ci bedzie czy jak?

wątpie,aby ktoś był taką świnią bam bam,że wymyślił historyję o tragedii i to z dzieckiem w rolii głównej. A temu kto się podszywa nie życzę takiej tragedii. pozdrawiam