Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananananananananana

Bolał Was brzuch w 5 miesiącu?

Polecane posty

Boli mnie, boje sie, , nie wiem czy top wiezadła sie rozciagaja czy cos gorszego...

tak bolał mnie, tak, jakby mi się coś rozciągało. rwało na maxa, i tak w pierwszej i drugiej ciąży.

no własnie mnie w pierwszej nic nie bolalo a teraz takie rwanie

normalne nie przejmuj się.a masz jakieś upławy lub krwawienia,plamienia?

uplewy mam ale dletego ze grzybek sie przyczepil;) a to moze byc od tego?

no tak. jak masz grzybobranie to i masz przyczynę hehehe ;) trzymaj się pa

ale mialam z tym kiedys problem i nie bolało, ten bol to jakby taki acisk na miednice

Gość mnie bolał całą ciążę

bo Ci się rozciąga. A z grzybem to uważaj. trzeba go leczyć bo w zaawansowanym stadium może zaszkodzić ciąży. mi lekarz mówił,że od tego można nawet poronić,dlatego leczyłam paskudztwo jak się dało.a miałam jakoś od 6 miesiąca do końca w pierwszej ciąży,a w drugiej pod koniec :(

Gość Veraaaa
mnie boli... mam uczucie strasznego napiecia jakby mi chcial peknac czasami...biore wtedy no-spe a poza tym luteine bo lekarz stweirdzil twarda macice

ja biore od poczatku duphaston, bo pierwsza ciaze mialam od poczatku zagrozona, w tej tylko jeden dzien plamien w 5tc ale pani dr mi przepisuje. w pn ide po recepte na tego grzybka bo ostatnio zapomniala mi wypisac. jakimi innymi sposobami mozna leczyc, chyba tylko globulki. to mnie pocieszylyscie, ze to jest w normie. balam sie ze cos zrobilam bo w pierwszej mnie nie bolel a teraz niestety czasem musze podniesc syna i moglam cos pogorszyc

Gość jagoda9898
ej dziewczyny o co chodzi z tym duphastonem??? nie mieszkam w pl i nigdy o tym leku? nie slyszalam a tu na kafe co druga kobitka w ciazy o tym pisze...

wiesz ja nie chcę się wypowiadać bo zaraz mnie zlinczują,ale ja w ciąży się nie oszczędzałam. A grzybka lecz. Kup sobie korę dębu -płyn do higieny intymnej w aptece. Te bóle co masz to normalka. Dziecko rośnie teraz szybciej i Twoje ciało musi się do tego dostosować. Poza tym każda ciąża jest inna.

Gość Veraaaa
ja bralam przez ok.1,5 miesiaca duphaston, na szczescie teraz luteine dopochwowo bo ten pierwszy lek strasznie obciaza watrobe.Nie wiem czemu lekarze tak chcetnie go przepisuja(??!!)gdy w jego miejsce moznpodac luteine lepsza( bo oszczedza nam watrobe) i o duuuzo tansza