Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOKKO1234

WYKOŃCZONA PSYCHICZNIE, ZDEPTANA.

Polecane posty

Gość peacelove69
co to za liceum? ja niemoge ale dziwki z nich... zazwyczaj z LO ma sie zajebiste wspomnienia a nie takie cos

no dlatego pytalam bo sama koncze LO teraz. a nie możesz chociaż klasy zmienić? jak nie szkołe to chociaż klasę.

Gość fyhtyfhtfgdh
ehhh, miałam podobnie. kur**wy jedna z drugą sie wyniosły same do innej szkoły i wtedy miałam spokój ale planowałam już namówić faceta niech znajdzie kolegów i im da w pierdo**l. Bo nie miałam nikogo kto by mi pomógł. żadnego wyjścia z tej sytuacji. Wytrzymałam ale wspomnienia ze szkoły niesczególne. Więc jak masz znajomych to zrób zasadzkę niech ich dadzą tak żeby wylądowały w szpitalu- warto.

Gość knknk
to moze jak wyzej zmien klase albo zakumpluj sie z inna grupa dziewczyn z innej klasy

peacelove... niestety ale dzieciaki w liceum to teraz 90' + czyli generacja telefonow komorkowych i naszej klasy, presja spoleczna by sie nie wygadac i najwazniejszy wyglad.... To juz raczej sie nie zmieni..

Gość knkn
albo jak to robia chlopacy pokarz sie pod szkola z kolezankami z osiedla inne zobacza da im do myslenia

Gość knkn
a jak masz kolego to z kolegami choc to nie ich plec i pewnie bede mieli opor ale pokarzesz tzw ekipe

Gość knkn
i ogolnie sie nie przejmuj masz charakter choc to masz wrogow choc teraz jestes sama co przykre ale tak czasmi bywa jestes silna dasz rade lepiej byc taka niz byc w grupie zastraszonych neutralnych to jest zla postawa co moze rzutowac w dalszym pozniejszym zyciu

Gość knkn
mialo byc masz charakter to masz i wrogow

własnie przez ta sytuacje, to nie wiem czy ja jestem taka mocna :O nie byłam nigdy w takim położeniu, bo nie dałam siebie zrównac z ziemia, a teraz w sumie nie miałam wyjscia, bo jedna przeciwko tylu to raczej słabo :O tym bardziej, że nawet w przekrzykiwaniu się to moj głos ginie wśród ich chóralnego krzyku :O

Gość cbdfhfhhghg
Pamiętaj, że nie jesteś sama. Teraz dokładnie przeczytaj to, co Ci napiszę. Przeczytaj i się zastosuj. Powiedz rodzicom dokładnie wszystko! Niczego nie pomijaj, a najlepiej daj im ten temat do przeczytania. Zgłoście całą tą sprawę na policję. Nazwiska, daty, fakty! Jutro idź do dyrekcji, powiedz że pedagog oraz wychowawczyni nie stanęły na wysokości zadania i że zgłosiłaś sprawę na policję. Opowiedz jej/jemu też to samo, co nam. Domagaj się wydalenia wszystkich ze szkoły oraz jak najwyższych kar. http://prawoity.pl/wiadomosci/znecanie-psychiczne-i-fizycznie Przeczytaj dokładnie to, co Ci wkleiłam. Pamiętaj cały czas, że to Ty jesteś ofiarą! Masz prawo żyć w spokoju i w szczęściu! Strasznie Ci współczuję, chciałabym Ci pomóc, więc jeśli chcesz, to pisz tutaj, a będę odpisywać. Musisz reagować, póki możesz. Sama wiesz, że te laski są jakieś niezrównoważone i nie wiesz, co im odbije i czy nie uszkodzą Ciebie mocniej niż teraz. Musisz być silna i działać! Nie bój się, ale bądź ostrożna. Wszędzie chodź z chłopakiem lub rodzicami aż do momentu skazania tych zdzir. Aż mnie krew zalewa jak czytam o takich szmatach. Powodzenia!

Gość sadfghujkl
ah tez tak mialam, prawie identyczna sytuacja. z tym ze poszlam od razu do dyrektorki, zazadalam zmiany klasy itd... nie martw sie, czlowiek po czyms takim jest nie do zdarcia, nie daj sie zlamac, w ryja daj jak trzeba :) ja dalam xD baly sie mnie troche potem

Pisałam już wcześniej, że tepie donoszenie, a mój chłopak to już w ogóle, dla niego to coś najgorszego, wpływ osiedla, towarzystwa itd. DYrektor i pedagog wiedzą już, ale co one w sumie mogą, gadały z ich starymi i co? i było jeszcze gorzej, a na psach wydaje mi się, że po prostu dosstaną upomnienie za "zaczepki słowne" :O

Gość Inheak
nie wiem czy uda mi sie pomoc w tak duzej opresji, ale mysle ze historia jest prawdziwa to tez zapraszam napisz cos na mystic.rss@gmail.com gg 10232018 mysle, ze potrzebujesz otuchy i szczerej rozmowy Widze tez ze nie mozesz sie wyżyć ale tak porządnie! nie! nie bij nikogo w otoczeniu - to nie naprawi lecz pogorszy puść sobie Sabaton - Metalizer podkręć głośnik i wyżyj się w muzyce - to pomaga ludziom od lat. Wluchaj sie w slowa, poczuj ducha muzyki a szkola.. jak szkola jest - bedzie - minie - zapomnisz - a gdy bedziesz juz miala swoja rodzine bedziesz sie z nich smiac.

Gość Inheak
nie wiem czy uda mi sie pomoc w tak duzej opresji, ale mysle ze historia jest prawdziwa to tez zapraszam napisz cos na mystic.rss@gmail.com gg 10232018 mysle, ze potrzebujesz otuchy i szczerej rozmowy Widze tez ze nie mozesz sie wyżyć ale tak porządnie! nie! nie bij nikogo w otoczeniu - to nie naprawi lecz pogorszy puść sobie Sabaton - Metalizer podkręć głośnik i wyżyj się w muzyce - to pomaga ludziom od lat. Wluchaj sie w slowa, poczuj ducha muzyki a szkola.. jak szkola jest - bedzie - minie - zapomnisz - a gdy bedziesz juz miala swoja rodzine bedziesz sie z nich smiac.

ale nalezy wziąc pod uwagę, ze mi zostały jeszcze te 2 miechy i przyszły rok, szkoły z powodów osobistych zmienic nie moge, a klasy to raczej niewiele da :O one dalej by mnie tępily i na złośc mi zakolegowałyby się z laskami z tej klasy do której bym się przeniosła , teraz mam wolne z racji egzaminów gimnazjalnych więc jakoś odpoczywam, przygotowuje się na "kolejną falę" obelg i upokorzeń, nie jest łatwo..