Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOKKO1234

WYKOŃCZONA PSYCHICZNIE, ZDEPTANA.

Polecane posty

Gość peacelove69
oczywiscie ze bycie ofiara jest lepsze niz bycie oprawcą wolałabys byc wiezniem w obozie koncetnracyjnym czy niemcem? bo ja więźniem

Gość peacelove69
co to tego ma zamykanie w wiezieniu? ja mowie o przemocy

wiem, ze gdybym ja napierdoliła jednej to one zrobiły mi to mi. to nie są grzeczne dziewczynki co nie mają swojego zdania, one rządzą klasę i ich głosy 4 sa zamiast 30. a pomiatac się nie chce dawac dalej, dlatego tu pisałam o rady.

peace- rozbawiłaś mnie, bez kitu, wolałabyś byc tępiona niż tępic, a wiesz czemu? bo się boisz innych, nie masz poczucia własnej wartości i nie wierzysz w siebie

Gość tak, mam 19 lat i
uprzedziłaś się do JOKKO1234 i pieprzysz głupoty, jakby ona sobie na to zasłużyła! TE osoby nie potrzebują powodu, aby robić innym krzywdę! Zawsze ludzie spokojni padają ofiarami. Wystarczy, że jeden ma pryszcze, albo ma dziurawe buty. Tak więc Twoje komentarze są trochę niestosowne wg mnie.

Gość tak, mam 19 lat i
w takim razie musisz mieć jakichś popleczników. W ogóle to chłopaka masz, zrób z niego użytek, od czego on jest?

Gość peacelove69
wierze w siebie a jak ktos mnie próbuje tepic 9czego nikt nie robi) to go olewam poprostu mowie -czego ty chcesz ? wez spierdalaj i koniec a jak nadal sie przywala to poprostu nie zwracam uwagi mam inne prorytety niz ty

Gość tak, mam 19 lat i
i to wszystko wyjaśnia właśnie. Ciebie się nikt nigdy nie czepiał.

powiedz mi, co mój chłopak może zrobic? to są laski, wiec im nie napierdoli. pisał do nich, próbował pokojowo - dało odwrotny efekt przychodzi po mnie pod szkołę, wspiera mnie, ale co on może, no powiedz mi, jak on im zacznie cisnąc, to na 2 dzien w szkole będzie horror !

Gość tak, mam 19 lat i
MA im napierdolić. Siądź mu na sumieniu, że nie chce Ci pomóc, że mu na Tobie nie zależy. Życie to nie zabawa w rycerzyki. TE laseczki fair wobec Ciebie nie są. nie masz nikogo, kto by się za Tobą stawił. Co Ci zostaje?

Gość Doniczkowa
przenieś sie do innej szkoły.

Gość tak, mam 19 lat i
one się go będą bały tak poza tym. Wykorzystaj to jakoś, może nawet nie będzie im musiał przypaprać. Niech chociaż wiedzą, że jest na to gotowy.

Gość peacelove69
dokładnie one nie maja mozgów

on nie uderzy laski, takie mam zdanie ;O i chyba za wiele nie mogę :o bo on im napierdoli - ok, ale potem w szkole wiesz co ja bym miała? dochodzę do wniosku, ze tu nie ma rozwiązania..

Gość peacelove69
niezly poziom reprezentują i ty zresztą tez ktos nie pasi? NA PIER DOL MU

Gość tak, mam 19 lat i
To zmień szkołę ale ostatniego dnia im napierdolcie - niech Cię pamiętają. I nie będziesz miała nic następnego dnia.

Gość peacelove69
rzuc w nei zgnilym jajkiem

Nie będą się bały, one są 4 ! wiesz, w grupie siła, to są laski też z kryminalną przeszłością, nie za ciekawą.. w pt na tym wf-ie jedna z nich mówi, że ja ciągnę każdemu to już nie wytrzymałam i odpowiedziałam jej spokojnie " wiesz, karolinko no mówiłas nam na wfie kiedys wprawdzie w tajemnicy, że miałaś już ok 30 partnerów, czego się wstydzisz i twoj facet wie o 15, no ładny przebieg, pochwal się koleżankom' i to była moja jedyna odzywka, zanim wyszłam z sali

Gość tak, mam 19 lat i
peace, ty nigdy nie miałaś do czynienia z takimi ludźmi, nie jesteś w ogóle w temacie. Nie wiesz, jacy oni są. To z resztą nie ludzie, to zwierzęta i tam rządzi ten kto ma siłę i wzbudza strach. Inaczej się nie da. Ona ucieknie ze szkoły a te jeszcze bardziej będa myślały, że wszystko im wolno. Przy każdym piwie będą wspominać jak to takiej jednej za przeproszeniem dziwce kiedyś pocisnęły, że aż musiała zmienić szkołę. :/

Gość peacelove69
niewiadomo co robic... jestes w technikum?

Gość peacelove69
czy w gim?

Gość peacelove69
niezle jej dogadalas!! a ty masz kryminalna przeszlosc?

Gość tak, mam 19 lat i
jak twój chłopak nic z tym nie zrobi, to sorry, ale dla mnie to ciota i tyle. Przepraszam, ale ja już muszę iść, a widzę, że i tak Ci nic więcej nie poradzę. Chciałabym pomóc, ale nie mam jak. :( trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieję, że nie poddasz się, a coś z tym zrobisz. Pamiętaj, że to będzie nie tylko dla Ciebie, ale i dla innych. nie chcesz siłą, możesz spróbować je pozwać o przemoc psychiczną o oczernianie twojego mienia (na wszystko są paragrafy, jakiś koleś ostatnio wygrał sprawę, bo go sąsiadka nazwała pedałem.) Trzymaj się! I głowa do góry.

Gość peacelove69
nagraj to co mowia

hmm...masz 18 lat tak? czyli jesteś w 3 klasie liceum czy 2? ile Ci jeszcze zostało czasu z tymi szmatami?

mam rok w plecy, bo chorowałam więc mam 18 lat i jestem w 2 kl LO. nie, nie mam przeszłości kryminalnej

gdybym była w 3 kl Lo to bym sie nie przejmowała niczym i tu nie pisała :) bo 3 kl LO chodza do sql do 29 kwietnia, czy jakos tak, wiec bym zniosła jeszcze kilka dni

Ja mialam dokladnie to samo w gimnazium, bylam lekko przy kosci wiec tlen blond laski czyli ponad polowa klasy mnie szmacily dokladnie tak samo przez 3 lata, mialam ciezka depresje, matka nic o tym nie wiedziala bo byla zajeta rozwodem... Pod koniec 3 klasy powiedzialam jej, ona nie rozumiala dlaczego jej nie powiedzialam o tym. Wychowawczyni nigdy nic nie zrobila z tym, pedagog nic... Mysle ze teraz jedyne wyjscie dla Ciebie to zgloszenie to na policje, nie powtarzaj bledow, zrob cos dla siebie! Nie badz ofiara! Po prostu idz na policje i zglos pobicie, szykany znecanie sie psychiczne i fizyczne. Mowie powaznie, jak nie zrobisz nic z tym to bedzie tak zawsze... Ja do tej pory, mimo tego ze studiuje sztuke w londynie i duzo lepiej sie ucze niz bywalo to w tym gimnazium, to moja psychika nadal szwankuje... Trzymaj sie cieplo, i zrob cos z tym!

ja tak mam od jakiegoś miesiąca, wczesniej jakoś dawałam rade, a w 1 klasie lubili mnie wszyscy .. czuje sie fatalnie.. dużo osób nie lubi mne również przez to, że ja powiem wszystko wprost albo np okłamią połowę klasy z czyms, a ja wiem, ze ściemniają i powiem, że wiem że ściema, że nie lubię jak ktoś leci w uja ze mną i poznam się zaraz na człowieku, ale juz wole swoją prawdziwosc niż udawnie czegoś :O jedna jeszcze taka z mojej klasy, trzymała ze mną i w ogóle, była strasznie przeciwna tej grubej, kiedyś przychodzę do szkoły, a patrze ona idzie z nia na szluga, pytam sie jej co jest itd a ona : PRZECIEZ MUSZE COS PALIC ;o zatkało mnie, od tamtej pory nie gadamy :O