Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaa

Chyba woli kolegów

Polecane posty

Gość malusiaa

Witam, mam pewien problem nie wiem jak powinnam się zachować. Wiem że mój ukochany mnie bardzo kocha. Wkurza mnie jednak to ,że ostatnim czasem nie dość ,że w pracy się widzi z kolegami to w dniu wolnym oni namawiają go na spotkania. On choć nie ulegał, teraz się to zmieniło, ja siedzę sama chcę z nim trochę czasu spędzić, a on jedzie gdzieś i zawsze musi zahaczyć o jakiegoś kumpla, szczególnie jednego. Nie zabraniam mu spotykania się z nimi, ale wczoraj powiedziałam parę słów za dużo, i on się obraził myśli że jestem zazdrosna o kolegę. Choć to nie jest prawda,bo mi zwykle przykro jest. Bo nie dość że się widzą w pracy, często po pracy, w dniu wolnym, to dzwonią do siebie co najmniej 5 razy dziennie. Wydaje mi się to nie normalne, bo nawet w moje urodziny ten jego koleś wyciągał mi mojego chłopaka na piwo, w dodatku beze mnie co robić, czy ma któraś z Was podobny problem, lub może jakiś chłopak by się wypowiedział co mam robić dziękuję i pozdrawiam

Gość malusiaa
właśnie sobie poszedł od czw się praktycznie nie widzieliśmy, bo był cały dzień i noc w pracy a po i w trakcie z kolegą, pt odsypiał nawet nie wstał, sob praca dziś wrócił nad ranem, pospał trochę i teraz sobie wyszedł. Zadzwoni jego wspaniały kolega, czy coś robią, on skończył rozmowę:ja się pytam po co dzwonił, a chciał mnie wyciągnąć na piwko, bo wiesz w końcu w dzień wolny by chciał się spotkać, a ja że co!!!żałosne widzicie się dzień w dzień, ale chciałem się tobie zapytać czy mi pozwolisz, wyszłam z pokoju, przyszedł przytulił mnie ja go odsunęłam a on że co jest, a ja że co Ty mi sie pytasz co jest już mam tego dosyć, to co mogę iść, na co ja rób co chcesz nie będę Ci zabraniała, jak wolisz spędzić czas z kolegą przecież tak się dawno nie widzieliście, on do mnie że nie podoba mu się moje zachowanie, ubrał się i wyszedł, a jeszcze powiedział mi że nie mam mówić źle na jego kolege bo tamten mnie lubi, napisałam mu smsa że podziękujesz sobie i koledze ze zniszczyliście ten związek. A drugiego, że gdyby ten jego mądry kolega był prawdziwym jego kumplem to by go dzien w dzień nigdzie nie wyciągał, bo wie że ma mnie, i że na bank podświadomie chce zniszczyć związek bo sam jest bez nikogo, i że mój facet mu w tym pomaga. Już nie mam pojęcia co robić, brak mi słów na to, może ja jestem jakaś nienormalna już sama nie wiem

Gość upsssss
jest problem

Gość miałam podobnieee
w końcu zrozumiał, choć trochę to trwało:(